Lei feriehus i Svendborg - Book her

Feriehus i Svendborg, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Hold ferie i Svendborg og bo i gåavstand til strand, skog, havn og sjarmerende byliv

 

Gjestevurderinger fra Svendborg

 
 

13 gjester har gitt Svendborg en gjennomsnittlig vurdering på 4,38 av 5 stjerner.

 

Eign

Havne- og sjøfartsbyen Svendborg er den sydfynske hovedstad og har en historie, som går helt tilbake til den tidlige middelalder. Her kan dere oppleve en gammel bykjerne med små, hyggelige gater, torg og sjarmerende gårdmiljøer. Nyt havnemiljøet på Svendborg Havn, som har plass til ferger, fritidsseilere og turbåter, som seiler dere rundt i det Sydfynske Øhav. Dessuten byr Svendborg på museer, teater, kaféer, restauranter og gode shoppemuligheter, bl.a. i Latinerkvarteret, som er kjent for sin unike atmosfære og mange kunsthåndverkere. Når dere holder ferie i et feriehus i Svendborg har dere alt, dere kan ønske dere rett uten for døren!

 
Nydelige, gamle treskip i havnen i Svendborg Seilskipsbroen med imponerende seilskip i Svendborg Havn @{image.text_1.text}.NoHtml() Utsikt mot Tåsinge fra Christiansminde Strand i Svendborg
 

Strande

Christiansminde Strand er en nydelig og barnevennlig sandstrand med badebro. Stranden ligger ved park- og skogområdet Christiansminde, øst for havnen i Svendborg. Her kan dere slappe av i det bløte sandet, bade i det lave, klare vannet, spille ball eller ta på piknik med utsikt over det Sydfynske Øhav.

Natur

Veldig tett på sentrum av Svendborg kan dere gå tur i Rottefældeskoven, som byr på en idyllisk bekk og mange turstier. Skogen er vakker hele året. Christiansminde er et naturskjønt område med skog og park, som strekker seg langs kysten i Svendborgs østlige del. Her finner dere også deilig badestrand med badebro. En sti fører dere langs vannet hele veien ut for skogen. Lidt nordvest for Svendborg kan dere besøke Hvidkilde Skov, som har mange vandrestier og sjøer, bl.a. den store Hvidkilde Sjø, der dere kan se en idyllisk, stråtekt vannmølle i bindingsverk: Røde Mølle. Ved Valdemars Slott på Tåsinge kan dere oppleve en 400 år gammel Ambrosius-eik med en stamme på ca. 7 meter i omkrets.

Aktiviteter

Når dere holder ferie i Svendborg, har dere utallige aktivitetsmuligheter like uten for feriehuset. Dere kan f.eks. bowle, bade i et vannland og kjøre gokart. Svendborgs beliggenhet ved vannet gir dere også mulighet for å bade, ro havkajakk og ta på seiltur med en turbåt eller et veteranskip rundt i det Sydfynske Øhav i sommermånedene. Dere kan sykle langs den 220 km lange Øhavssti, som tar dere gjennom enestående landskaper. Ruten starter i Lundeborg mot øst og slutter i Falsled i Vest. Området byr også på mange vandreruter, bl.a. i skogene og langs kysten. Langs kysten finner dere mange gode fiskeplasser, men dere kan også fiske i en av områdets Put and Take fiskesjøer. Golfspillere bør prøve Svendborg Golfklubs bane, som er en naturskjønn parkbane i et lett kupert terreng. Golfbanen er omkranset av Hvidkilde Skov og har utsikt over Det Sydfynske Øhav.

Severdigheter

Svendborg byr på mange interessante severdigheter for hele familien. Dere kan f.eks. ta med på en seiltur i nydelige, gamle skip, arrangert av Maritimt Center Danmark. Besøk også opplevelsessentret Naturama og opplev naturhistorie på en ny og levende måte. I det idylliske bindingsverkshuset Anne Hvides Gård, Svendborgs eldste bygning, kan dere se en utstilling om Svendborgs historie og sydfynsk arkeologi. I Kunstbygningen SAK kan dere oppleve skiftende utstillinger med billedkunst og skulpturer. Den fredede, hollandske vindmøllen Christiansmøllen er Svendborgs vartegn. Den hvite møllen ble gjenoppført i 1859 og var i drift op til 1958. Den nydelige møllen blir opplyst i mørke og kan ses fra hele Svendborg.

Utfluktsmål

Dere kan ta på en tur til Tåsinge, som er forbundet med Svendborg med Svendborgsundbroen. Her kan dere besøke Troense, som inneholder mange fredede bindingsverkshus fra 1700-tallet og en hyggelig lystbåthavn. På museet Troense Søfartssamling kan dere se skip og fotos av gamle skip. På Tåsinge Skipperhjem får dere historien om Elvira Madigan og Sixten Sparre. Et av de vakreste slottene i Danmark, Valdemars Slot, ligger også på Tåsinge, og her kan dere besøke mange museer med bl.a. kunst, møbler, jakttroféer og lekesaker. Når dere holder ferie på Fyn bør dere ta en tur til det imponerende Egeskov Slott ved Kværndrup - Europas best bevarte renessanse-vannborg. Her er det utstillinger med bl.a. motorsykler, veteranbiler og mote samt aktiviteter som Tree Top Walking, segways og en stor labyrint. Hagen til Egeskov er også en opplevelse i seg selv! (15 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Svendborg

Søk feriehus
 
  •  

   Svendborg Feriehus, Svendborg

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   10 m till vann
   Reg. nr.: 71-4009

    
   1 uke fra NOK 6454,-
    
  •  

   Svendborg Feriehus, Svendborg

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   5 m till vann
   Reg. nr.: 71-4008

    
   1 uke fra NOK 7197,-
    
  •  

   Svendborg Feriehus i by, Svendborg

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   1000 m till vann
   Reg. nr.: 71-4006

    
   1 uke fra NOK 3489,-