Lei feriehus in Strib - Book her

Feriehus in Strib, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Strib er en hyggelig, gammel fergeby på Nordvestfyn, som er omgitt vann, strand og deilig natur.

 

Gjestevurderinger fra Strib

 
 

16 gjester har gitt Strib en gjennomsnittlig vurdering på 4,63 av 5 stjerner.

 

Eign

Strib er et deilig feriehusområde på et lite nes på Nordvestfyn. Når dere holder ferie i et feriehus i Strib, er dere omgitt av hav, deilig strand og skjønn natur. Og her ligger mange av husene helt ut til vannet. Bortsett fra deilig natur finner dere en hyggelig båthavn med lekeplass, et automobilmuseum, en svømmehall og et fyrtårn. Her kan dere bade, fiske og vandre på stier langs kysten. Strib ligger bare 6 km fra Middelfart, der dere kan handle, spise på restaurant og nyte stemningen på lystbåthavnen.

 
Badebroer på stranden ut for feriehusene i ferieområdet Strib Det 21 meter høye Strib Fyr fra 1900 i feriehusområdet Strib Utsikt over stranden og det klare badevannet fra feriehusene i ferieområdet Strib Badebro på sandstranden i feriehusområdet Strib på Nordfyn
 

Strande

Vannet er fristende langs det meste av det lille neset som Strib ligger på. Dere kan benytte en plattform i vannet, som fungerer som en badebro. Dere kan bade og slappe av på den deilige sandstranden. Men merk, at vannet fort blir dypt. Dere kan også besøke Vejlby Fed som har en av Fyns beste badestrender med Blått Flagg. Stranden er meget barnevennlig og har badebro til de som gjerne vil stupe i vannet. Det er også populært å surfe på Vejlby Fed Strand som ligger 7 km fra Strib.

Natur

Naturen rundt Strib er grønn og bakket. Dere kan følge en sti langs nordstranden og ut til den fredede Røjle Klint i den urørte skogen Kasmose Skov. Skogen har stått urørt siden 1993 og har en mangfoldighet av dyr og planter. Fra Røjle Klint kan dere nyte utsikten over området og den nye Lillebæltsbro, hvor dere kan være heldige å oppleve niser. Kasmose Skov ligger 4 km nordøst for Strib.

Aktiviteter

Strib er et ytterst populært fiskested. Dere kan fiske langs hele kysten, men strekningen ved Strib Fyr er mest attraktiv på grunn av de gode betingelsene. Her kan dere fange torsk og brunørret hele året, men også flatfisk og horngjel om sommeren. Fra Middelfart kan dere også ta med på en fisketur med kutter. I Strib kan dere bade på stranden eller besøke byens svømme- og mosjonssenter. Egnen passer fint til vandreturer og sykkelturer, da det er meget naturskjønt og det er utsikt til vannet nesten overalt. Ved Hindsgavl Slott kan dere også ta med på mountainbiketur. Golfspillere kan prøve banen hos Golfklubben Lillebælt i Middelfart. Få en spesiell opplevelse og gå en tur på Den Gamle Lillebæltsbro. Bridge Walking Lillebælt gir dere mulighet for å nyte den enestående utsikten over Lillebælt fra 60 meters høyde.

Severdigheter

På Strib Automobilmuseum kan dere se rundt 50 motoriserte klenodier på 4 hjul samt en del veteranmotorsykler. Her finner dere spennende, sjeldne og velpleide biler av ulike merker. Besøk Middelfart - en god handelsby med butikker, kafeer, restauranter og en sjarmerende lystbåthavn. Dere kan oppleve ren, fynsk idyll i de små, hyggelige og brosteinsbelagte gatene med stråtekte bindingsverkshus og stokkroser. Dere kan besøke interessante museer som f.eks. Middelfart Museum, Psykiatris Samling, Lillebælt-Værftet i Gl. Havn og Danmarks Keramikmuseum. Fra Middelfart kan dere også ta med på marsvin-safari på Lillebælt. (6 km).

Utfluktsmål

I nærheten av Middelfart ligger den skogkledde Hindsgavl-halvøya med det nydelige og historiske Hindsgavl Slott. Her kan dere se den nydelige slottshagen og gå tur i Hindsgavl Dyrehave som er et stort naturområde som er gjerdet inn og med gode vandrestier og en rik bestand med krondyr og dådyr. Fra Hindsgavl Voldsted kan dere nyte utsikten over den jyske kyst og Kolding Fjord (10 km). På Hindsgavl kan dere også besøke Hindsgavl Dyrehave samt aktivitets- og natursenteret Hindsgavl, der dere kan delta i spennende aktiviteter samt benytte en lekeplass, en tarzanbane og et nydelig piknikområde med bålplass (11 km). Besøk en ekte bisonfarm i Morud, hvor Ditlevsdal Bison Farm byr på dyreopplevelser, forskjellige aktiviteter og bisonkjøtt. Her kan dere prøve en Indianer-bane i skogen, slippe løs den indre cowboyen eller ta med på en guidet tur (37 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Strib

Søk feriehus