Lei feriehus i Stokkebæk - Book her

Feriehus i Stokkebæk, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Rolig, koselig og naturskjønt ferieområde på Østfyn med utsikt til Langeland.

 

Gjestevurderinger fra Stokkebæk

 
 

gjester har gitt Stokkebæk en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Stokkebæk byr på fred og ro, idyllisk natur, deilig strand, særdeles gode fiskemuligheter i Stokkebæk Å samt et stort antall slott, herregårder og kulturminner. Det lille ferieområdet ligger 4 km fra byen Hesselager med butikker og spisesteder og 21 km fra Svendborg som byr på forretninger, spisesteder, severdigheter og fritidsaktiviteter.

 

Strande

Stokkebæk Strand er en rolig strand med grovt sand og klart, barnevennlig vann. Bak stranden kan dere benytte gressarealene til bl.a. sportslige aktiviteter.

Natur

Området rundt Stokkebæk er preget av deilig, fynsk natur med kyst, marker, beplantning, små skoger og den idylliske Stokkebæk Å som er veldig rik på fisk. Syd for Stokkebæk finner dere den frodige skogen Purreskov som ligger helt ut til kysten.

Aktiviteter

Stokkebæk Strand innbyr til strandaktiviteter og spaserturer. Det er mulig å leie ridehester i området og oppleve den deilige naturen fra hyggelige ridestier. I Stokkebæk Å samt langs kysten er det veldig gode fiskemuligheter - spesielt mot nord, der det finnes mye ørret på vårparten. Fra Lundeborg, 4 km mot syd, kan dere ta på fisketur med en fiskeskøyte. Her blir det også budt på seilturer på Storebælt (uten mulighet for å fiske). Ved Gudme (7 km) kan dere spille golf på en Pay & Play bane med 9 huller som er naturskjønt beliggende i en gammel fruktplantasje. Den nærmeste 18-hullers golfbanen finner dere hos Svendborg Golfklub som byr på en smukt beliggende bane, der det er utsikt over det Sydfynske øyhav fra de høyeste punkter (21 km).

Severdigheter

Området er rikt på arkeologiske og kulturelle skatter. Hesselager Kirke er bemerkelsesverdig med sine halvbueformede gavler. Samme utsmykning ses på godset Hesselagergård som er smukt beliggende i naturskjønne omgivelser, litt sydøst for Hesselager. Det interessante bygningsverk ble oppført i 1538-48 og kan ses utefra (4 km). Den sagnomspundne ¿Dame-stein¿ ved Hesselager er Danmarks største, løse stein med en omkrets på ca. 34 m og en vekt på ca. 1000 tonns (3 km). Det idyllisk beliggende Broholm Gods (8 km mot sydvest) er en av landets eldste herregårder. Ved den sydlige vollgrav kan dere besøke en museumsbygning med en oldtidssamling som består av 70.000 flint-, stein-, bronse- og jerngjenstander, funnet på Broholms marker. Den sengotiske hovedbygning har blitt renovert og er likeledes åpen for besøkende. Minnelunden Gudbjerglund ved Gudbjerg inneholder 4 langdysser fra bondesteinalderen (3500-3100 f.Kr.). Langdyssene er mellom 19 m og 117 m lange og 7 m brede (9 km).

Utfluktsmål

Besøk Svendborg som har bevart sin gamle bykjerne med smale krokede gater, torg og gårdmiljøer. Her finner dere en koselig havn, et utall av kulturelle severdigheter, gode innkjøpsmuligheter og mange spisesteder (21 km). Ta evt. med fergen fra Svendborg til den idylliske og stemningsfylte øy Ærø som byr på deilige strender, nydelig natur, hyggelige byer og havner samt aktiviteter og severdigheter (ca. 1½ times seiling fra Svendborg). Gå ikke glipp av et av Danmarks vakreste slott; Valdemars Slott ved Troense. Slottet er bygget i 1600-tallet og rommer i dag flere museer. Opplev bl.a. det spendende leketøymuseet (27 km). På det imponerende Egeskov Slott ved Kværndrup finnes bl.a. smukke hageanlegg, en kjempestor labyrint og flere museer (29 km). I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan dere oppleve havets mysterier sett med en dykkers øyne fra en 50 m lang undervannstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra en utendørs bro (39 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Stokkebæk

Søk feriehus