Lei feriehus i Stoense - Book her

Feriehus i Stoense, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Hvis dere vil oppleve Langelands nydelige natur og interessante severdigheter, er det opplagt å holde ferie i et feriehus i Stoense på nordvestkysten på Langeland. Stoense er et stille og familievennlig feriehusområde med en god beliggenhet - rett ut til stranden.

 

Gjestevurderinger fra Stoense

 
 

25 gjester har gitt Stoense en gjennomsnittlig vurdering på 4,16 av 5 stjerner.

 

Eign

Stoense Strand er et vakkert sommerhusområde i rolige og naturskjønne omgivelser, tett ved strand og skog. Det er mange aktiviteter og severdigheter i området, ca. 5 km syd for Lohals, hvor den livlige og sjarmerende aktivitet rår i byens lystbåthavn. I et feriehus i Stoense kan dere virkelig slappe av, men dere kan også få spennende opplevelser sammen. Mange kunstnere har valgt å bosette seg på øya, og gallerier og verksteder kan besøkes overalt på øya. Det er innkjøpsmuligheter i Stoense by. I Stoense finner dere et feriehus hvor dere kan ta med hunden.

 
Grønne områder bak badestranden i feriehusområdet Stoense Deilig, barnevennlig sandstrand i ferieområdet Stoense Utsikt langs kysten fra de grønne områdene bak stranden i Stoense Små båter på vannet ved stranden i Stoense
 

Strande

Stranden ved Stoense er en flott, barnevennlig strand med sand, gress og grunt vann. Umiddelbart nord for Lohals finnes en bred, hvit sandstrand og like bak ligger 'Troldeskoven'.

Natur

Naturen på Langeland er preget av vakre strender, skog, marker og naturskjønne landskaper, som egner seg godt til sykkel- og vandreturer. På spissen av Langeland ligger Hov, som er omgitt av kupert landskap med skog. En merket rute snor seg gjennom skogen forbi historiske steder. Ved Hov finner dere også Franke Klint med fyret og Hov Plantage med gamle svarte sommerhus fra før 1920. På Langeland finnes det mye skog, og noen steder vokser bøken helt ut til kysten. På denne skogrike øya er det en stor bestand av rådyr.

Aktiviteter

Feriehusutleie i Stoense lar dere prøve mange spennende aktiviteter. På Langeland kan dere seile, windsurfe, dykke, spille golf, fiske, vandre og sykle. Et ideelt sted for naturelskere, som vil oppleve øya til fots eller på sykkel. Lystfiskere har gode betingelser her, da det er mulig å fiske sjøørret direkte fra kysten. Det arrangeres også fisketurer til havs fra Lohals havn. Dessuten finnes det en golfbane samt et dykkersenter på Langeland. Ta evt. sykkelen med på fergen fra Lohals til Lundeborg på Fyn. Den årlige tilbakevendende festival Langelandsfestival finner sted i juli måned.

Severdigheter

På ferien i Stoense er det mange interessante severdigheter å besøke. I Stoense finnes en kirke og et par kunstgallerier. Lohals ligger 6 km nord for Stoense og har egen havn med både fiske- og lystbåter. Opplev byens Safarimuseum med jakttrofeer fra allverdens land. 8 km nord for Stoense ligger Hov Fyr. 12 km syd for Stoense ligger det røde Tranekær Slot. Slottet ligger høyt oppå en bakke og med utsikt over byens gamle hus i bindingsverk. I slottsparken finner dere Ticon, hvor kunstnere stiller ut spennende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum befinner seg i et gammelt hus i bindingsverk. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er gunstig, males det økologisk korn. Ved Mølles finnes også et museum for vindkraft og vindmøllens utvikling. Tobaksladen ved Tranekær ble brukt til å tørke tobakksblader i under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprinnelig stil, og det er gratis adgang her.

Utfluktsmål

Den 700 år gamle kjøpstaden Rudkøbing er Langelands største by, og her kan dere oppleve de originale, gamle og vakre hus. Langeland Museum i Rudkøbing stiller ut oldtidssamlinger med bl.a. våpen, rideutstyr, sølvmynter, glass, og sølvtøy.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Stoense

Søk feriehus