Lei feriehus i Snøde, Hesselbjerg - Book her

Feriehus i Snøde, Hesselbjerg, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Snøde Hesselbjerg ligger på nordøstkysten av den vakre øya Langeland.

 

Gjestevurderinger fra Snøde, Hesselbjerg

 
 

gjester har gitt Snøde, Hesselbjerg en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Snøde Hesselbjerg ligger i rolige og naturskjønne omgivelser. Den lille, hyggelige landsbyen Snøde, som ligger like ved Snøde Hesselbjerg, er omgitt av kornmarker og har et (gadekær). Snøde Hesselbjerg er et ideelt feriested for især dere, som ønsker å fiske, nyte naturen og slappe av. Få km herfra ligger Dageløkke med sin idylliske lille fiskehavn, som summer av aktivitet. Her kan dere nyte stemningen og kjøpe fersk fisk. I Snøde er det mulig å kjøpe dagligvarer. I Rudkøbing, 21 km fra Snøde Hesselbjerg, er det gode innkjøpsmuligheter, spisesteder, aktivitetstilbud og severdigheter for hele familien.

 

Strande

Snøde Hesselbjerg Strand er en vakker og barnevennlig badestrand. Likeledes er Dageløkke Strand en meget barnevennlig strand. Her er sandet fint og vannet er grunt og rolig. Disse forhold gjør også stranden velegnet til windsurfing. Stranden ved Stoense er også en vakker, barnevennlig strand med sand, gress og grunt vann. Umiddelbart nord for Lohals finnes en bred, hvit sandstrand og like bakenfor ligger 'Troldeskoven'.

Natur

Snøde Hesselbjerg er omgitt av marker og strand. Naturen på Langeland er generelt preget av vakre strender, skog, marker og naturskjønne landskaper. Her finnes så mye skog at bøken noen steder vokser helt ut til kysten. På nordspissen av Langeland ligger Hov, som er omgitt av kupert landskap med skog. En merket rute fører dere gjennom skogen og forbi historiske steder. Ved Hov finner dere også Franke Klint med fyret og Hov Plantage og gamle svarte sommerhus fra før 1920 (11 km). Omkring Tranekær finnes flere skogarealer med merkede turstier. Langs stiene i Åsø skogen kan dere f.eks. oppleve øyas utrolige rike fugleliv (11 km). På den sydlige delen av Langeland blir landskapet mere kupert, og her finnes noen fantastiske utsiktspunkter. Fredmosen ved Nordenbro på Sydlangeland er en stor myr med rørskog og et utall av både yngle- og trekkfugler (40 km). På denne skogrike øya er det en stor bestand av rådyr.

Aktiviteter

Ved havnen i Dageløkke arrangeres det forskjellige aktiviteter. For barna er det både innendørs og utendørs lekeplasser. Det er også minigolf-, tennis-, samt badmintonbaner til rådighet. Her kan dere også leie sykler. Lystfiskere har gode betingelser her, det er mulig å fiske direkte fra kysten eller i en av Langelands Put & Take fiskeparker. Dessuten arrangeres det fisketurer til havs fra Lohals havn. Langelands Golf Klub er en 18-hulls golfbane ved Tryggelev (38 km). Fra banen er det flott utsikt over Langelandsbæltet, Hatbakkene og Fredmosen. På Langeland kan dere dessuten seile, windsurfe, dykke, bowle, vandre og sykle. Øya er et ideelt sted for naturelskere, som gjerne vil oppleve øya til fots eller på sykkel. Ta evt. sykkelen med på fergen fra Lohals til Lundeborg på Fyn.

Severdigheter

Opplev det hyggelige havnemiljøet i den maleriske havnen i Dageløkke, få km fra Snøde Hesselbjerg. Her summer det av aktivitet igjennom hele sommeren. Besøk evt. lysfabrikken Candle Art, som holder til i kunstneriske omgivelser i Dageløkke. Det røde Tranekær Slot ligger høyt oppå en bakke og har utsikt over byens gamle hus i bindingsverk. I slottsparken finner dere 'Ticon', hvor kunstnere stiller ut spennende naturkunst. På souvenier-museet Souvenariet ved slottet kan dere oppleve nye og gamle souvenirs fra hele verden. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift. Ved Mølles finnes også et museum for vindkraft og vindmøllens utvikling (11 km). Tobaksladen ved Tranekær ble brukt til å tørke tobakksblader i under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprinnelig stil, og det er gratis adgang her.

Utfluktsmål

Besøk den 700 år gamle byen Rudkøbing, som har bevart sine originale, vakre hus. Her finner dere den gamle bydelen, idylliske små gater med runde brosten, den hyggelige Rudkøbing Skudehavn samt Rudkøbing Trafikhavn (21 km). Langeland Museum i Rudkøbing utstiller oldtidssamlinger med bl.a. våpen, rideutstyr, sølvmynter, glass, og sølvtøy. I Rudkøbing finner dere dessuten følgende spennende severdigheter: Rudkøbing Byhistoriske Arkiv, Det Gamle Apotek, Søfartsudstilling og Den Gamle Have, Skovsgård (et tyende-, vogn- og skogbruksmuseum), samt Motorjagten Mjølner i Rudkøbing Havn. Besøk Svendborg, som har bevart sin gamle bykjerne med smale snirklete gater, torg og gårdmiljøer, og med preg av byens historie, som går helt tilbake til den tidligere middelalder. Her finner dere bl.a. også Valdemars Slot (41 km). Det tidligere militæranlegget Langelandsfortet ved Bagenkop fungerer i dag som museum, og her kan dere oppleve kanoner, bunkers og en utstilling om Den kalde krigen (47 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Snøde, Hesselbjerg

Søk feriehus