Lei feriehus i Skåstrup - Book her

Feriehus i Skåstrup, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Skåstrup er et rolig, hyggelig og familievennlig ferieområde på Nordfyn.

 

Gjestevurderinger fra Skåstrup

 
 

17 gjester har gitt Skåstrup en gjennomsnittlig vurdering på 4,29 av 5 stjerner.

 

Eign

Landsbyen Skåstrup ligger i Båring Vig og har bevart sine (gadekær), sitt opprinnelige gatenett og mange eldre eiendommer. Skåstrup ligger 8 km vest for den sjarmerende byen Bogense. Det vakre sommerhusområdet ligger nær vannet i rolige og naturskjønne omgivelser. Området er rikt på naturopplevelser og aktivitetstilbud for hele familien. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området. Ellers er det mange butikker og spisesteder i Bogense.

 
Fin sandstrand med lang badebro i feriehusområdet Skåstrup Utsiktsbenker bak kysten i feriehusområdet Skåstrup Sti mellom feriehusene til stranden i ferieområdet Skåstrup Badestrand med en lang badebro i feriehusområdet Skåstrup
 

Strande

Den vakre badestranden ved Skåstrup er meget barnevennlig, da vannet er grunt. De som ønsker å bade i litt dypere vann, kan benytte den lange badebroen. Bunnen veksler mellom grovt sand og sten. Farvannet ut for Skåstrup er velegnet for windsurfing.

Natur

I området omkring Skåstrup er naturen meget vekslende, og her finner dere mange forskjellige typer landskaper. Langesøskovene er et populært utfluktsmål og her finner dere godset og sjøen med samme navn 'Langesø' samt et lite kapell, hvor brudepar ynder å gifte seg. Det er mulig å spasere rundt den 1200 m lange sjøen.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten, i områdets Put & Take fiskesjøer samt på havet; med leid båt eller ombord på skipet 'Castor', som seiler ut fra Bogense. Herfra er det også anledning til å ta en dagstur til øyene Endelave, Tunø og Samsø. Golfspillere kan prøve banen hos Golfklubben Lillebælt i Middelfart. Det er mulig å leie sykkel i området og følge en av mange sykkelruter, som fører gjennom egnens vakre natur og forbi mange severdigheter.

Severdigheter

Hos Den Gamle Smedie i Skåstrup kan dere se håndlagde lysestaker, som blir utført på stedet. En gravhaug (Rundhøj) fra oldtiden kan oppleves i skogområdet Nyhaven ved Skåstrup. Et besøk på Kunstgården i Skovby ved Middelfart byr på spennende, kulturelle opplevelser. Harridslevgård ved Bogense er et spennende renessanseslott med Danmarks største riddersal i privat eie. Hindsgavn Slot og Slotspark i Middelfart ligger like ut til Lillebælt, og er omgitt av skog. Besøk den flotte parken med de mange sjeldne trær og busker.

Utfluktsmål

Bogense er med sitt kjøpstadsmiljø, sine gamle torg, snirklete gater, fine kjøpmannsgårder og mange hus i bindingsverk, samt den maleriske havnen og Fyns største marina, absolutt et besøk verd. Følg evt. den hyggelige bybekken, som snor seg vakkert gjennom Bogense. Den fredede øya Æbleø ligger ut for Bogense. Øya har en helt spesiell natur, som kan oppleves langs den 7 km lange vandreruten, som går rundt øya. Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgling på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og vertshus. (45 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Skåstrup

Søk feriehus
 
  •  

   Skåstrup Feriehus, Skåstrup

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 72-5567

    
   1 uke fra NOK 4010,-
    
  •  

   Skåstrup Feriehus, Skåstrup

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 72-5726

    
   1 uke fra NOK 7824,-
    
  •  

   Skåstrup Feriehus, Skåstrup

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 72-5572

    
   1 uke fra NOK 4353,-
    
  •  

   Skåstrup Feriehus, Skåstrup

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 72-5570

    
   1 uke fra NOK 6554,-
    
  •  

   Skåstrup Feriehus, Skåstrup

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   675 m till vann
   Reg. nr.: 72-5574

    
   1 uke fra NOK 3797,-