Lei feriehus i Sandager Næs - Book her

Feriehus i Sandager Næs, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Sandager Næs ligger på Vestfyn, direkte ut til Lillebælt, i rolige og naturskjønne omgivelser.

 

Gjestevurderinger fra Sandager Næs

 
 

14 gjester har gitt Sandager Næs en gjennomsnittlig vurdering på 4,57 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Sandager Næs er omgitt av vakre landskaper med skog, kyster og et fuglereservat. Et ideelt feriested for dere, som gjerne vil fiske, gå, sykle eller bare nyte naturen i de fredelige omgivelser. Fra Sandager er det 10 km til den sjarmerende gamle byen Assens. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i Sandager.

 
Feriehus bak den fine sandstranden med klart badevann i Sandager Næs Feriehusene i Sandager Næs ligger like bak badestranden Lang badebro på den fine sandstranden i feriehusområdet Sandager Næs Utsikt over havet fra feriehusene i Sandager Næs
 

Strande

Det er en god og barnevennlig badestrand med grunt vann ved Sandager Næs. Fra stranden er det utsikt over Emtekær Nor, som er et interessant og fuglerikt myrområde.

Natur

Sandager Næs er omgitt av flott og vekslende natur. Det fuglerike myrområde Emtekær Nor ligger få km fra Sandager Næs og er synlig fra stranden. I skoganlegget i Assens kan dere gå en tur rundt skogsjøen. Krengerupskovene ved Glamsbjerg har flere merkede turstier. (20 km) Helnæs ligger ca. 28 km syd for Sandager og er forbundet med Vestfyn via en smal demning. Halvøyas varierte landskap er en naturopplevelse i seg selv.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter ved kysten langs Lillebælt og i områdets Put & Take fiskevann. Det finnes flere golfbaner på Fyn som ligger ideelt til. I Assens står tennis- og minigolfbaner til rådighet. Det vekslende landskapet omkring Sandager Næs med kyst, skog, små landsbyer og utsiktspunkter innbyr til sykkel- og spaserturer. Her i området er det også en populær aktivitet å kjøre på skinnesykkel. Ruten starter og slutter i Assens, og går gjennom frodige landskap, marker, skog og små byer.

Severdigheter

Området er rikt på herregårder, som f.eks. Wedellsborg, Krengerup Slot, Brahesborg og Hagenskov Slot. Ved middelalderborgen Hagenskov ved Ebberup, 14 km fra Sandager, er det mulig å oppleve et gammelt fangehull. Frydenlund Fuglepark ved Tommerup, 30 km fra Sandager, er en vakker naturpark med 700 fugler fra hele verden, vannhuller, voilerer og en 2 km lang tursti, som fører gjennom store gamle trær og ut på den åpne savannen.

Utfluktsmål

Assens er en 800 år gammel kjøpstad med Danmarks vakreste gate. I det sjarmerende og meget velbevarte sentrum finnes kjøpmannsgårder og gavlshus i bindingsverk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker samt en hyggelig marina. På Willemoesgårdens Mindestuer i Assens vises en sjøfartssamling med skipsmodeller, malerier, galionsfigurer, våpen osv. Fra Assens seiler en liten ferge daglig ut til øya Bågø, som er en idyllisk og naturskjønn øy. Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgling på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og vertshus. (50 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Sandager Næs

Søk feriehus
 
  •  

   Sandager Næs Feriehus, Sandager Næs

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   20 m till vann
   Reg. nr.: 70-1016

    
   1 uke fra NOK 4512,-
    
  •  

   Sandager Næs Feriehus, Sandager Næs

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   20 m till vann
   Reg. nr.: 70-1010

    
   1 uke fra NOK 4692,-
    
  •  

   Sandager Næs Feriehus, Sandager Næs

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   20 m till vann
   Reg. nr.: 70-1023

    
   1 uke fra NOK 6064,-
    
  •  

   Sandager Næs Feriehus, Sandager Næs

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 70-1024

    
   1 uke fra NOK 3557,-
    
  •  

   Sandager Næs Feriehus, Sandager Næs

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 70-1022

    
   1 uke fra NOK 5513,-