Lei feriehus i Nab, Fåborg - Book her

Feriehus i Nab, Fåborg, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Nab - Badeferie i nydelig natur ved Faaborg Fjord

 

Gjestevurderinger fra Nab, Fåborg

 
 

8 gjester har gitt Nab, Fåborg en gjennomsnittlig vurdering på 4,50 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferie i et sommerhus i Nab betyr i umiddelbar nærhet av deilig strand ved Faaborg Fjord og aktivitetsmuligheter for hele familien i kort avstand fra huset. Kjøpmannsvarer kan fås innen for en radius på 1 km, og bare 8 km fra feriehuset deres ligger den idylliske lille byen Faaborg med fine muligheter for innkjøp, restauranter og spennende museer som forteller mer om den gamle middelalderbyen. På ferien kan dere bade fra deilige strender, holde dere i form med aktiviteter som tennis, petanque og minigolf og utforske den vakre naturen rundt feriehuset deres. Bakkede skogområder innbyr til vandreturer, og fra forskjellige utsiktsposter kan dere la blikket vandre bortover det Sydfynske Øhav. Men også fugleinteresserte har gode opplevelsesmuligheter i området rundt Nab. Prøv også å dra vekk fra området i ferien deres og besøk Odense, fødebyen til H.C. Andersen, eller et av de utallige slottene på Fyn.

 

Strande

Mindre enn 1 km fra feriehuset deres ligger den barnevennlige Nab Strand som består av sand og stein. Her finner dere offentlige parkeringsplasser, toaletter og badebro. Det er tillatt å kjøre bil på stranden. Klinten Strand i Faaborg (6 km) er en deilig sandstrand med sandbunn, dypt vann og blått flagg. Sinebjerg Strand (16 km) er en god og barnevennlig badestrand, og her kan dere leie båt og kajakk.

Natur

Faaborg er omgitt av grønn og frodig natur med bakker, skog og vann. Spesielt det bakkede skogområdet Svanninge Bakker (10 km) er verdt et besøk: Fra bakkene har dere en veldig nydelig utsikt over Sydvestfyn og det Sydfynske Øhav. Her er det også en sykkelsti og mange skogstier. Brændegård Sjø er en stor sjø med et rikt fugleliv, og med litt hell kan dere også se havørn (12 km). Sollerup Skov (ca. 5 km nord for Faaborg) ligger i et bakket landskap med vekslende nye og gamle nåle- og løvtrær. Dere kommer dit ad Sollerupvej ved Korinth. I fuglereservatet Bøjden Nor (18 km) er det ca. 50 ulike fuglesorter, og fra en fugleobserveringspost har dere mulighet for å studere fuglelivet på kloss hold. Hvis dere er heldige, kan dere også se marsvin på vei gjennom Lillebælt.

Aktiviteter

I Faaborg kan dere spille tennis, petanque og minigolf samt benytte byens svømmehall med bl.a. varmtvannsbasseng, badstue og solarium. Fra Faaborg kan dere også ta fergen til øyene Ærø, Avernakø og Lyø. I dette nydelige ferieområdet finner dere mange vandre- og sykkelruter. Gå f.eks. fra Sollerup Skov til Fyns største sjø, Arreskov Sjø (en strekning på ca. 2 km.) Dersom dere spiller golf, kan dere bruke banen hos Fåborg Golfklub som er en av Danmarks smukkest beliggende baner med 18 utfordrende huller. (12 km)! Lystfiskere kan fiske enten fra kysten eller dra på havfiskeri fra en fiskeskøyte - eller besøke Blue Rock, Danmarks største Put & Take-sjø (16 km). I Sinebjerg (16 km) kan dere leie båt og kajakk.

Severdigheter

Kun få hundre meter fra feriehuset deres ligger den botaniske hagen Blomsterhaven Strandlyst. I den 17.000 m2 store hage er det bl.a. et vannlandskap, et japansk tehus, en slukt, en steingrotte, en gravhøy og mange utsiktspunkter med utsikt over det Sydfynske Øhav. Besøk også den idylliske lille byen Faaborg med brosteinsbelagte gater, nydelige hus og gamle kjøpmannsgårder, en hyggelig og stemningsfylt havn, mange kunsthåndverkere, mange kulturelle severdigheter, fine innkjøpsmuligheter og mange spisesteder. I Faaborg kan dere bl.a. besøke fengselsmuseet Faaborg Arrest med en utstilling om avstraffelsens historie fra middelalderen og fram til i dag, Faaborg Klokketårn, byens vartegn, og Faaborg Miniby, en kopi av Faaborg i året 1900 i målestokksforholdet 1:10. 'Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst' byr på en flott samling med malerier og skulpturer av fynske kunstnere.

Utfluktsmål

Naturama i Svendborg forteller naturhistorie på en ny måte. Utstoppede dyr til vanns, til lands og i luften er satt opp med imponerende lyssetninger, dramatiske film, avansert lyd og vakre bilder. Dere kommer tett på elg, villsvin, bjørn, ulv, og fugler, mens stemningen i rommet skifter fra tidlig morgen til mørk natt med den flotteste stjernehimmel (21 km). Det smukke Egeskov Slott ved Kværndrup betegnes som Europas best bevarte renessansevannborg. Besøk den store parken med de mange forskjellige hagene, spennende museer som f.eks. Oldtimermuseet med fly og biler samt naturligvis de statelige gemakkene på slottet (28 km). Besøk også Odense, fødebyen til H.C. Andersen; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter (45 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Nab, Fåborg

Søk feriehus
 
  •  

   Nab, Fåborg Feriehus, Nab, Fåborg

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 71-1301

    
   1 uke fra NOK 4646,-
    
  •  

   Nab, Fåborg Feriehus, Nab, Fåborg

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 71-1309

    
   1 uke fra NOK 3980,-
    
  •  

   Nab, Fåborg Feriehus i ferieby, Nab, Fåborg

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 71-1313

    
   1 uke fra NOK 4523,-