Lei feriehus i Midskov - Book her

Feriehus i Midskov, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Midskov ligger i et naturskjønt område på Hindsholm ved Odense Bugt, nord for byene Kerteminde og Munkebo.

 

Gjestevurderinger fra Midskov

 
 

gjester har gitt Midskov en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Midskov er stille, hyggelig og naturskjønt, og innbyr til mange flotte naturopplevelser. Her har dere både mulighet for å holde en aktiv ferie, slappe av eller oppleve noen av områdets severdigheter. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i området, men i Kerteminde (9 km) og Munkebo (11 km) finner dere gode butikker, restauranter, kultur og attraksjoner.

 

Strande

Midskov ligger like ut til Odense Bugt og det er badestrand like ut for Midskov. Dog er vannet temmelig dypt og det er stenbunn. Ønsker dere å bade ved en mer barnevennlig strand, kan dere besøke Kerteminde Nordstrand, som ligger få km mot sydøst. Her er vannet grunt og rent, det er sandbunn og stranden har Blått Flagg. Ut for stranden er det meget populært å windsurfe.

Natur

Naturen omkring Midskov på landtangen Hindsholm er meget vakker og enestående med bl.a. Fynshoved, strender, bakker, maleriske landsbyer, store herregårder og flere fortidsminner. Ved Fyns Hoved som er fredet er det en praktfull natur med bl.a. strand, klint, odde, hede, skog og et rikt dyre- og fugleliv. Herfra kan dere nyte utsikten over havet og på en klar solskinnsdag se helt til Samsø, Jylland og Sjælland. Det finnes flere merkede vandreruter i området. Øya Romsø i Storebælt er også et besøk verd. Den naturhistoriske perlen tilbyr bl.a. en vill, tett natur med en stor bestand av dådyr.

Aktiviteter

For lystfiskere er det særdeles gode muligheter langs kysten i området. Dessuten er det mulig å fiske med kutter til havs fra Kerteminde. Fra Kerteminde Havn kan dere også seile en tur ut til den naturskjønne øya Romsø. Det finnes mange golfbaner på Fyn, og banen hos Sct. Knuds Golfklub i Nyborg, som er en vakker park-/skogbane, samt banene hos Odense Golfklub og Odense Eventyr Golf Klub er den, som ligger nærmest på Midskov. I Kerteminde kan dere spille tennis, petanque, minigolf og beachvolley, dykke, surfe og stå på vannski. Hindsholm er med sin skjønne natur og det idylliske landskapet et ideelt område å sykle i.

Severdigheter

Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og sjarmerende handelsby med fiskerhavn, en stor og hyggelig marina, severdigheter og gallerier. Det er en helt spesiell atmosfære i byens smale gater og streder med de fargestrålende små hus, gamle kjøpmannsgårder og røde tak (9 km). I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan dere oppleve havets mysterier sett med en dykkers øyne fra en 50 m lang undervannstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra broen utendørs. Farvergården er opprinnelig en gammel kjøpmannsgård fra 1630. Museet rommer bl.a. en bondestue og en borgerstue fra omkring 1850. Ved siden av den stadig aktive møllen Svanemøllen kan dere, på Johannes Larsens Museet, se kunstverker av Johannes Larsen og andre fynske malere. Kerteminde er rik på gallerier. Omkring Kerteminde finnes flere gods og herregårder. Viby på Hindsholm er en av de mest velbevarte landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsverkshus og en nyrenovert mølle, som i drift om sommeren (10 km).

Utfluktsmål

Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, kultur, teater, gjøgling på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og vertshus (24 km). I Odense Zoo kan dere bl.a. oppleve en spesiell sjimpanseavdeling og et stort Oceanium. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. Det vakre Egeskov Slot ved Kværndrup betegnes som Europas best bevarte vannborg i renessansestil. Her finnes bl.a. vakre hageanlegg, en kjempe labyrint og flere museer (48 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Midskov

Søk feriehus