Lei feriehus i Middelfart - Book her

Feriehus i Middelfart, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Den sjarmerende, fynske køpstad Middelfart ligger sentralt i Danmark, ut til Fænøsund i Lillebælt og Lillebæltsbroen.

 

Gjestevurderinger fra Middelfart

 
 

gjester har gitt Middelfart en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Middelfart er omgitt av skog, varierte kyststrekninger, deilige naturområder, små, hyggelige havnebyer, broer og et vakkert slot. Opplev byens stemningsfulle marina 'Middelfart Lystbåthavn' med bl.a. minigolfbane og grillplasser, den hyggelige Kongebrohavn på Hindsgavl-halvøya og den travle trafikkhavn. Den blomstrende handelsbyen byr dessuten på et utall av forretninger, spisesteder, fortauskaféer, gallerier, aktivitetsmuligheter og severdigheter.

 

Strande

Ved Middelfart Lystbådehavn finner du en deilig, barnevennlig badestrand med Blått Flagg. Omkring 5 km nord for sentrum av Middelfart kan du benytte den gode sandstrand Strib Nordstrand, som også har Blått Flagg.

Natur

Middelfart er omgitt av vakre kystområder med snevre farvann, skog og vakre, kuperte naturområder. Kongebroskogen ved Hindsgavl Slott byr året rundt på deilige naturopplevelser, gode vandrestier, et rikt fugleliv og en dyrepark.

Aktiviteter

Golfklubben Lillebælt ligger ca. 200 m fra sentrum af Middelfart. Banen er en naturskjøn, lett kupert og utfordrende seaside bane med 18 huller og flott utsikt over Fænøsund og Lillebælt. Det er gode fiskemuligheter langs kysten, og de smale farvann gjør det mulig å finne gode, lefylte fiskespots. Det er også flere Put & Take fiskesjøer til rådighet i området. Du kan også ta på fisketur på havet i en leiet jolle eller ombord på en fiskeskøyte. Middelfart byr dessuten på bowlingsenter, svømmehall, tennisbaner og minigolfbaner. Sykler, båter og hester kan også leies i området. De vakre naturomgivelser og skogene omkring Middelfart innbyr til vandre- og sylkelturer, hvor du kan oppleve naturen på nært hold.

Severdigheter

På Grimmershus - Danmarks Keramikkmuseum kan du oppleve nutidig og international kunst, studiokeramikk og keramisk design i naturskjønne omgivelser. Henner Friisers Hus er Middelfarts eldste borgerhus fra år 1580. Huset er innrettet som museum og viser bl.a. 2 borgerstuer, en modell av byen fra år 1801 samt flere spennende samlinger. På museet Lillebæltsværftet kan du oppleve en sjøfartsustilling, gamle joller, trefartøyer, jolleloft og en båthall. Psykiatrisk Museum i Middelfart fra 1888 forteller om hverdagen på et psykiatrisk hospital i ''''gamle dager'''' og utstiller kunst, som pasientene har lavet. Middelfart byr dessuten på et utall gallerier og utstillingssteder. Hindsgavn Slot og Slotspark ligger på Hindsgavl-halvøya ved Middelfart, ved Lillebælt, og omgitt av skog. Besøk slottet og den vakre, gamle barokkhaven med dammer, terrasser, alleer og mange sjeldne trær og busker (3 km).

Utfluktsmål

Opplev ekte, fynsk idyll i de to kommuner Nordre Aaby og Ejby (11-18 km). Her finner du hyggelige landsbymiljøer, vakre kirker, bindingsverk og krokete veier. Besøk Vissenbjerg Terrariet - Skandinavias største terrarium med krypdyr og padder fra hele verden. Opplev krokodiller, slanger, leguaner, frosker og mange andre eksotiske dyr på nært hold (32 km). Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en deilig naturpark med 700 fugler fra hele verden, vannhuller, volierer og en vandresti, som fører under store gamle trær og ut på den åpne savanne (41 km). Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850 (48 km). LEGOLAND er bygget av 50 mio. byggeklosser. Mere end 50 aktiviteter sørger for fart, spenning og opplevelser! ''Den morsomste lekeplass for hele familien'' (58 km)!

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Middelfart

Søk feriehus