Lei feriehus i Magleby - Book her

Feriehus i Magleby, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Magleby ligger midt i Sydlangelands vakre og rolige natur.

 

Gjestevurderinger fra Magleby

 
 

10 gjester har gitt Magleby en gjennomsnittlig vurdering på 4,50 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusene i Magleby på Langeland ligger fredelig til i landlige omgivelser. Området byr på en flott natur med fuglereservater, klinter, bakker, skog og flere gode og barnevennlige badestrender samt mange kulturelle severdigheter i form av gravhauger, stendysser og jettestuer. Naturelskere, lystfiskere, golfspillere og historisk interesserte vil føle seg hjemme i disse omgivelser. Det er mulighet for å kjøpe dagligvarer i lokalområdet, men ønsker dere et større utvalg av forretninger og tilbud, kan dere besøke Langelands ¿hovedstad¿ Rudkøbing, som ligger 22 km herfra.

 

Strande

I dette område kan dere velge mellom flere flotte badestrender. Ristinge Strand er en av Langelands beste badestrender med klitter og rent vann. Den brede, sydvendte badestranden med hvitt sand er meget barnevennlig, da vannet er stille og grunt. Stranden er også velegnet til windsurfing og her finner dere også det Blått Flagg (10 km). Langelands (og dessuten en av Danmarks) beste sandstrender finnes ved Hesselbjerg, ca. 10 km fra Magleby. Hesselbjerg Strand har fint sand, klitter og grunt, stille vann, som gjør stranden meget barnevennlig. Stranden har dessuten Blått Flagg. Bukkemose Strand, som ligger på østkysten ut for Humble, er en fin og fredelig sandstrand. Her er gode bademuligheter og masse av plass til å utfolde seg (12 km).

Natur

Det store fredede fuglereservatet Tryggelev Nor ligger på vestkysten av Langeland, 6 km nordøst for Magleby. Her finner dere, ut over et utall av merkede vandre- og sykkelstier, også en del bronsealderhauger (6 km). Dovns Klint er Langelands sydligste punkt og et yndet utfluktsmål. Her finnes også et rikt fugleliv (6 km). Et vakkert sted for spaserturer er Humble Skov, like vest for byen Humble (ca. 9 km). Fra stranden ved Ristinge er det via et stisystem adgang til den imponerende, 20 m høye Ristinge Klint, herfra har dere flott utsikt over området og øy-havet (12 km). Ristinge Nor er et lite våtområde med grunt vann på den nordlige kysten på Ristinge Hale. Stedet er en viktig rasteplass for vadefugler. Hatbakkene består av 690 enkeltstående bakker, som ligger på rad og rekke, og strekker seg over hele Syd- og Østlangeland. Ved Nordenbro og Næbbeskov finnes noen spesielt flotte eksemplarer. Langeland er preget av skjønne skoger, overalt med merkede vandreruter.

Aktiviteter

Det er mulighet for å fiske langs hele kysten, samt i områdets Put & Take fiskevann, bl.a. Langelands lystfiskersjø som ligger vakkert til ved Tryggelev (6 km). Kysten ut for Ristinge Klint, ved Keldsnor Fyr og ved Dovns Klint er populært å fiske. Dessuten arrangeres det fisketurer med kutter til havs fra Humble. Langslands Golf Klubs bane, en 18-hulls golfbane som ligger flott til med utsikt over Langelandsbæltet og Hatbakkene, 6 km fra Magleby. Gode naturopplevelser venter langs de mange merkede vandre- og sykkelruter i området. I Surf Center Langeland ved Humble finner dere aktiviteter for hele familien. Her er det mulighet for å dykke, snorkle, prøve bananbåter eller å seile med kano og kajakk.

Severdigheter

Det tidligere militæranlegget Langelandsfortet øst for Bagenkop fungerer i dag som museum, og her kan dere oppleve kanoner, bunkers og en utstilling om Den kalde krigen (2 km). Fra Keldsnor Fyr på sydøstkysten av Langeland har dere en flott utsikt over Keldsnor og øyas sydspiss (5 km). Bagenkop, Langelands sydligste by, er en gammel, hyggelig fiskerby og et vakkert ferieområde. Atmosfæren er spesiell i den gamle byen Bagenkop. Især om sommeren kan dere oppleve den livlige og behagelige feriestemningen når lystbåtene legger til i den lille lystbåthavnen i byen. Her finnes flere spisesteder, samt petanquebaner. Bagenkop er Langelands førende fiskerby og når kutterne vender hjem fra havet, kan dere kjøpe fersk fisk på den gamle fiskehavnen (5 km). Et av øyas oldtidsminner er den velbevarte Hulbjerg Jættestue ved Bagenkop. Her er det mulig å krype inn i det gamle gravkammeret, men husk å ta med lommelykten.

Utfluktsmål

Ristinge Havn er en liten, hyggelig fiske- og jollehavn med egenartet miljø. Her kan dere kjøpe fersk fisk hver dag (11 km). Ved Ristinge Klint kan dere se en gammel stendysse på en haug. Nord for Humble ligger herregården Skovsgaard, hvor det er innrettet flere museer, bl.a. et vognmuseum med hestevogner samt et tyendemuseum, som viser en utstilling om herregårdens tjenestefolk (13 km). Besøk den 700 år gamle byen Rudkøbing, som har bevart sine originale, vakre hus. Her finner dere den gamle bydelen, idylliske små gater med runde brosten, den hyggelige Rudkøbing Skudehavn, samt Rudkøbing Trafikhavn (22 km). I byen finner dere også: Langeland Museum med oldtidssamlinger, Rudkøbing Byhistoriske Arkiv, Det Gamle Apotek og Søfartsudstillingen. Ved det røde Tranekær Slot (29 km) finner dere også slottsparken 'Ticon' med naturkunst, Tranekær Slotsmuseum, Souvenariet og den fredede Tranekær Slotsmølle. Opplev også 'Tom Knudsens Safarimuseum' med jakttrofeer fra allverdens land i Tranekær.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Magleby

Søk feriehus