Lei feriehus i Lundeborg - Book her

Feriehus i Lundeborg, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Lundeborg er en liten, hyggelig by i idylliske omgivelser.

 

Gjestevurderinger fra Lundeborg

 
 

18 gjester har gitt Lundeborg en gjennomsnittlig vurdering på 4,61 av 5 stjerner.

 

Eign

I det lite fiskerleie på østkysten av Fyn finnes en vakker strand samt en mindre lystbåt- og fiskehavn med et sjarmerende miljø. Her er det mulig å kjøpe fersk fisk direkte fra fiskerbåtene. Fra byen er det utsikt til Langeland, og i det fjerne kan Storebæltsbroen skimtes. Det er flere spisesteder, samt mulighet for innkjøp av dagligvarer i byen.

 
Lang badebro ved den deilige badestranden i Lundeborg Utsikt til stranden med blått flagg og badebro i Lundeborg Klart badevann ved badebroen i feriehusområdet Lundeborg Hyggelig lystbåthavn i ferieområdet Lundeborg
 

Strande

Lundeborg strand er en av Fyns flotteste badestrender med grovt sand, klart vann og egen badebro. Stranden er meget barnevennlig og ligger i le av bakkene bak stranden. Det er parkeringsplass og omkledningsmuligheter like ved stranden.

Natur

Lundeborg er omgitt av en fantastisk og frodig natur med skog, enger og marker. Det er flere vandre- og sykkelruter i det vakre landskapet bak byen og langs kysten. Kajbjerg Skov ligger helt ut til kysten på Østfyn. Her finnes skogsjøer og merkede vandreruter.

Aktiviteter

Lundeborg byr på gode fiske- og surfmuligheter. Det er også anledning til å foreta en fisketur med kutter eller en seiltur på Storebælt fra Lundeborg. Den nærmeste golfbanen er Svendborg Golfklub med 18 hull. Banen ligger vakkert til, og det er utsikt over det sydfynske øy-hav fra banens høyeste punkter. Kysten og baklandet er ideelt å oppleve til fots eller på sykkel. Det er mulig å leie sykler på turistinformasjonen i Lundeborg.

Severdigheter

Det vakre Egeskov Slot, 33 km fra Lundeborg, betegnes som Europas best bevarte vannborg i renessansestil. Hesselager Kirke er bemerkelsesverdig med sine halvbueformete gavler. Samme utsmykning ses på herregården Hesselagergård. Damestenen mellom Vormark og Hesselager er en ca. 1000 tonn tung sten av gneis, som er dannet under siste istid.

Utfluktsmål

Besøk Svendborg som har bevart sin gamle bykjerne med smale snirklete gater, torg og gårdmiljøer. Og med preg av byens historie, som går helt tilbake til den tidligere middelalder. Det er masse av kulturelle opplevelser, gode shoppingmuligheter og utallige spisesteder. Imponerende lyssetninger, dramatiske film, lyd og bilder gjør besøket på Naturama i Svendborg til en unik og sansepirrende opplevelse i dyrenes verden (ca. 16 km). I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan dere komme i kontakt med f.eks. marsvin fra utendørs bro eller fra den lange undervannstunnelen (ca. 45 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgling på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og vertshus (ca. 46 km). Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850 (ca. 43 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Lundeborg

Søk feriehus
 
  •  

   Lundeborg Feriehus, Lundeborg

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   10 m till vann
   Reg. nr.: 71-6013

    
   1 uke fra NOK 5395,-
    
  •  

   Lundeborg Feriehus, Lundeborg

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   50 m till vann
   Reg. nr.: 71-6006

    
   1 uke fra NOK 5008,-
    
  •  

   Lundeborg Feriehus, Lundeborg

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 71-6007

    
   1 uke fra NOK 4406,-
    
  •  

   Lundeborg Feriehus, Lundeborg

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   15 m till vann
   Reg. nr.: 71-6014

    
   1 uke fra NOK 5456,-