Lei feriehus i Løkkeby - Book her

Feriehus i Løkkeby, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Hold ferie i et feriehus i Løkkeby på Langeland. Her bor dere i naturskjønne omgivelser, rett ut til Langelandsbeltet og tett på fergebyen Spodsbjerg. Et feriehus i Løkkeby er et fint utgangspunkt for en aktiv familieferie. Her bor dere dessuten tett på mange severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Løkkeby

 
 

gjester har gitt Løkkeby en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Egn

Det lille feriehusområde Løkkeby er ligger fredelig, rett nord for havnebyen Spodsbjerg på østkysten på Langeland. Når dere holder ferie i et feriehus i Løkkeby, er dere tett på hyggelige småbyer, nydelig natur, strender og mange interessante attraksjoner, som f.eks. det flotte Tranekær Slott. En ferie i et feriehus i Løkkeby er et godt utgangspunkt, hvis dere gjerne vil være aktive ute i naturen og besøke historiske attraksjoner. Dere kan handle dagligvarer i Tullebølle eller Spodsbjerg, begge 1 km fra Løkkeby, eller besøke Langelands sjarmerende hovedby Rudkøbing, som byr på lystbåthavn, byliv og mange severdigheter (9 km).

 
Rolig og usjenert badestrand i feriehusområdet Løkkeby Sandstrand med små sanddyner og klart badevann i ferieområdet Løkkeby Bred badestrand i havnebyen Spodsbjerg, kun 3 km mot sør Tett på feriehusområdet Løkkeby kan dere oppleve det nydelige Tranekær Slott
 

Strande

Dere kan gå på forskjellige stier fra feriehusområdet til badestranden i Løkkeby. Stranden er en fin og rolig badestrand med sandbunn. Bortsett fra det kan dere kan bade på den brede og barnevennlige stranden Drejet i Spodsbjerg mot sør.

Natur

Feriehusområdet Løkkeby er omgitt av strand, skog, åker, myr og vannløpet Akkermoserenden, som renner mellom Tullebølle og Løkkeby. Løkkeby Enge er et våtmarksområde på kysten, som gir gode betingelser for vadefugler. Ved Spodsbjerg ligger de karakteristiske Hatbakker, som ble dannet under seneste istid. Rundt Tranekær finner dere mye småskog med merkede vandreruter. Og langs med stiene kan dere oppleve et rikt fugleliv. Som noe helt unikt kan dere også oppleve ville hester av rasen exmoor flere steder på Langeland. Hestene går i store områder som er gjerdet inn, men som dog er åpne for alle. Se f.eks. hestene fra hatbakken Ørnehøj ved Gulstav Mose og ved Flådet nær Tranekær.

Aktiviteter

Den vakre naturen som ligger rundt feriehusene i Løkkeby innbyr til sykkel- og vandreturer. Dere kan også fiske i vannet samt i vannløb og Put & Take fiskesjøer på egnen. Den 150 km lange kystlinjen på Langeland gir fine muligheter for å bade, dykke, surfe og seile, når dere holder ferie i et feriehus i Løkkeby. Ved Humble kan dere spille golf på den naturskjønne banen ved Langlands Golf Klub (21 km).

Severdigheter

Et av Langelands flotteste fortidsminner, Langdyssen Løkkebydyssen, ligger rett utenfor feriehusområdet. Generelt er Langeland rik på jettestuer, langdysser og hauger fra bronsealderen. 3 km inne i landet bak Løkkeby ligger det røde Tranekær Slott. Slottet ligger høyt på en bakke ved Tranekær Slottspark i den idylliske by Tranekær med gamle bindingsverkshus og skulpturen Galakse. Den fine Tranekær Slottsmølle fungerer som et museum for vindkraft er og er verd et besøk.

Utfluktsmål

Besøk Rudkøbing, som byr på flotte bygninger, hyggelige gater og små, hyggelige torg. Her kan dere også besøke en sjarmerende lystbåthavn, Langelands Museum, H. C. Ørsteds Utstilling, Øhavets Smakkecenter samt mange gallerier (9 km). På Koldkrigsmuseet Langelandsfortet ved Bagenkop kan dere oppleve et nedlagt fort, ubåten Springeren og minestrykeren Askø blant mye annet (32 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Løkkeby

Søk feriehus