Lei feriehus i Langø, Nordfyn - Book her

Feriehus i Langø, Nordfyn, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Langø ligger på nordvestsiden av halvøya Hindsholm, som er kjent for sin enestående natur og sitt rike dyreliv.

 

Gjestevurderinger fra Langø, Nordfyn

 
 

7 gjester har gitt Langø, Nordfyn en gjennomsnittlig vurdering på 4,29 av 5 stjerner.

 

Eign

Like syd for Fyns Hoved, og midt mellom hav og fjord, ligger dette vakre ferieområdet med uberørt natur, strand, et rikt fugleliv og gode fiskemuligheter. Hindsholm byr dessuten på maleriske landsbyer, store herregårder og flere fortidsminner. Det er innkjøpsmuligheter i byen Martofte, 5 km fra Langø, og 16 km vekk ligger den hyggelige handelsbyen Kerteminde, hvor dere kan shoppe, spise og gå på sightseeing.

 
Feriehus bak badestranden i ferieområdet Langø på Nordfyn Badebro på stranden i feriehusområdet Langø på Nordfyn Klart badevann ved badebroen i ferieområdet Langø på Nordfyn Utsikt mot feriehusene bak stranden i ferieområdet Langø på Nordfyn
 

Strande

Den 1-2 km lange stranden i bukten ved Langø er en sandstrand med sten. Vannet er grunt og stedet er særdeles velegnet til windsurfing, da vinden fra havet blåser inn over den flate landtangen, som skiller havet fra fjorden. Ved Kerteminde finnes det badestrender både syd og nord for havnen. Det er sandbunn og stranden er svært barnevennlig. Vannet er meget rent, og det flagges med Blått Flagg.

Natur

Langø ligger på en landtange, som er omgitt av havet på den ene siden og fjorden på den andre. Det er mulig å gå helt ut til spissen av landtangen, Langø Hoved. Halvøya Hirsholmen er generelt preget av et enestående landskap med et rikt dyre- og fugleliv. Hele den nordlige delen av halvøya er et viktig yngleområde for fugler. Halvøya er flat flere steder, men mot nord er det bakker og høye skrenter ut mot vannet.

Aktiviteter

Området egner seg godt til sykkelturer. Prøv f.eks. turen til Fyns Hoved, hvor dere kan oppleve en praktfull natur og et rikt dyreliv. Den nordligste spissen av Hindsholmen er nok det område på Fyn, som har de beste fiskeplasser. De ligger som perler på en snor langs kysten fra Langø til spissen av Fyns Hoved. I Kerteminde kan dere spille tennis, petanque og minigolf, stå på vannski, dykke og spille beachvolley. Dessuten er det mulig å fiske med kutter til havs fra Kerteminde. Fra Kerteminde Havn kan dere også seile en tur ut til den naturskjønne øya Romsø. Innenfor en radius av 35 km finnes det hele 3 golfbaner: Sct. Knuds Golfklub i Nyborg, Odense Eventyr Golf og Odense Golfklub.

Severdigheter

Ytterst på nordspissen av Hindsholm ligger galleriet 'På Hovedet'. Galleriet er kombinert med atelier, restaurant, sirkusinspirasjon og skjønn beliggenhet. Mellom Langø og Fynshoved finner dere Mårhøj Jættestue, som er Danmarks største gravhaug. Viby på Hindsholm er en av de mest velbevarte landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsverkshus og en nyrenovert hollandsk vindmølle, som er i bruk om sommeren (11 km). Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og sjarmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, spennende forretninger, spisesteder og severdigheter. Det er en helt spesiell atmosfære i byens smale gater og streder med fargestrålende små hus, gamle kjøpmannsgårder og røde tak (16 km).

Utfluktsmål

Farvergården i Kerteminde var opprinnelig en gammel kjøpmannsgård fra 1630. Museet rommer i dag bl.a. en bondestue og en borgerstue fra 1820 (16 km). I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan dere oppleve, sett med en dykkers øyne, havets mysterier fra en 50 m lang undervannstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra broen utendørs (16 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, kultur, teater og gjøgling (31 km). I Odense Zoo kan dere bl.a. oppleve en spesiell sjimpanseavdeling og et stort Oceanium. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. Terrariet i Vissenbjerg har Skandinavias største samling av levende krypdyr og padder fra hele verden. Over 60 terrarier med krokodiller, slanger, fugleedderkopper og leguaner. I hagen finner dere aper, kenguruer, vaskebjørner og geiter (53 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Langø, Nordfyn

Søk feriehus
 
  •  

   Langø, Nordfyn Feriehus, Langø, Nordfyn

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 72-1514

    
   1 uke fra NOK 3611,-
    
  •  

   Langø, Nordfyn Feriehus, Langø, Nordfyn

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   325 m till vann
   Reg. nr.: 72-2002

    
   1 uke fra NOK 8586,-