Lei feriehus i Jørgensø - Book her

Feriehus i Jørgensø, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Feriehusene i Jørgensø på Fyns nordkyst ligger rett ut til badestranden, og mange feriehus har fin utsikt over havet. Når dere holder ferie i Jørgensø, kan dere nyte den deilige, fredelige naturen som ligger rett utenfor feriehuset. Skal det hende litt mer, ligger Fyns byer og severdigheter bare en kort kjøretur vekk.

 

Gjestevurderinger fra Jørgensø

 
 

23 gjester har gitt Jørgensø en gjennomsnittlig vurdering på 4,61 av 5 stjerner.

 

Eign

Med bare et par km til hver av feriebyene Tørresø og Hasmark, ligger Jørgensø ut til stranden på Nordfyn, med utsikt til Fyns Hoved og omgitt av et deilig og rolig landskap, som innbyr til avslapping og opphold i naturen. Området omkring Odense Fjord er med de fredede naturområdene sine, skoger, strender og fuglereservater ideelt for naturelskere, som kan oppleve landskapet til fots eller på sykkel. Mot øst ligger det fredede naturområdet Enebærodde og Odense Fjord, som er en viktig rasteplass for trekkfugler. Tangen er et deilig naturområde med et rikt fugleliv og et fyrtårn fra 1869. Her er det populært å sykle, vandre, fiske eller holde picnic. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og gode innkjøpsmuligheter i Otterup, 8 km fra Jørgensø.

 
Skjønn badestrand med klart vann neden for feriehusene i Jørgensø på Nordfyn Feriehus bak den deilige badestranden i ferieområdet Jørgensø Sti til stranden mellom feriehusene i Jørgensø Lavt og klart badevann ved den deilige stranden i Jørgensø
 

Strande

Stranden ved Jørgensø er en barnevennlig sandstrand med stein og rent badevann. Bunnen er også en blanding av sand og stein. Vannet er lavt. Bilkøring på stranden er ikke tillatt. Ved det fredede området 'Flyvesandet', som er Fyns eneste klitområde, finnes en veldig bra badestrand med lavt vann og sandbunn. Stranden ligger vest for Jørgensø og her er bilkøring tillatt. På begge ovennevnte strandene er det gode betingelser for windsurfere. Fuglsang strand er en blanding av sand og stein. Rett bak stranden finnes et stort, grønt område.

Natur

Jørgensø er omgitt av Kattegat og flate naturlandskaper med skog. Øst for Jørgensø ligger tangen 'Enebærodde', som er et fredet naturområde. Den 5,5 km lange odden er Fyns største hedeområde med et rikt fugleliv og mange sjeldne planter og trær. Ved 'Gabet' står det 14 meter høye fyrtårnet fra 1869. Det finnes bare adgang til området til fots eller på sykkel. Ved Langesø og Storskoven ved Flyvesandet går skogen helt ned til stranden. Litt sydøst for Jørgensø ligger 'Hasmarkmosen', som er et stort myrområde med et fantastisk plante-, fugle- og dyreliv. Skogene i Langesø og Morud har et rikt og variert fugleliv.

Aktiviteter

For lystfiskere er området optimalt, da det er enestående mulighedet for havørredfiskeri ved Enebærodde og Egebjerggård. Det finnes desuten flere Put & Take fiskeparker i området. Skipet 'M/S Castor' seiler året rundt på fisketur på havet fra Bogense. Fjordbåten 'Svanen' seiler tur på Odense Fjord i sommerhalvåret. Det er gode betingelser for surfere på Tørresø Strand og ved Flyvesandet. Golfspillere kan avprøve noen av Fyns mange flotte golfbaner i området. Innen for en radius på ca. 20 km finner De banene hos Blommenslyst Golfklub, Odense Eventyr Golf Klub og Odense Golfklub. Mange naturopplevelser venter langs de mange vandre- og sykkelrutene i området, f.eks. på Enebærodde, langs stranden ved Jørgensø og på 'Den Grønne Sti' i Otterups nordlige utkant. Det er populært å sykle, vandre, fiske eller holde picnic på Enebærodde.

Severdigheter

På 'Otterup Museum', som er innrettet i et lite tidligere sykehus, kan De oppleve skiftende utstillinger, som handler om begivenheter på egnen (8 km). 'Hofmansgave' er en sjarmerende bindingsverks-herregård fra 1784 med et lite potetmuseum. Til herregården hører en flott park med mange sjeldne planter. På Fyn er det flere herregårder end noe andet sted i landet, som med deres marker, skoger, alléer og steingjerder alle er verdt et besøk. Et eksempel på dette kan være det gamle herresetet 'Gyldensteen Slot', som ligger i nærheten av Flyvesandet og som i dag er en moderne produksjonsgård, og godset Østruplund ved Otterup. 'Galleri Hist' i Otterup viser en utstilling med bl.a. brukskunst, kunsthåndverk, tegninger og malerier.

Utfluktsmål

Den vakre kjøpstaden Bogense med Fyns største marina, kjøpstadsmiljø, de gamle torgene, fine kjøpmannsgårder og mange bindingsverkshus er verdt et besøk (23 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgl på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og barer (23 km). I H.C. Andersens Hus fortelles dikterens forunderlige livshistorie. 'Danmarks Jernbanemuseum' i Odense er et stort museum med lek og teknikk, opplevelser, oppdagelser og nostalgi. 'Den Fynske Landsby' ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. I 'Fjord- & Bælt Centret' i Kerteminde kan De komme i kontakt med f.eks. marsvin fra broen utendørs eller fra den lange undervannstunnelen (42 km). 'Egeskov Slot' ved Kværndrup betegnes som Europas best bevarte renessansevannborg (55 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Jørgensø

Søk feriehus
 
  •  

   Jørgensø Feriehus, Jørgensø

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 72-4314

    
   1 uke fra NOK 6568,-
    
  •  

   Jørgensø Feriehus, Jørgensø

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   100 m till vann
   Reg. nr.: 72-4318

    
   1 uke fra NOK 4551,-
    
  •  

   Jørgensø Feriehus, Jørgensø

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   50 m till vann
   Reg. nr.: 72-4304

    
   1 uke fra NOK 4475,-
    
  •  

   Jørgensø Feriehus, Jørgensø

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   10 m till vann
   Reg. nr.: 72-4311

    
   1 uke fra NOK 3863,-
    
  •  

   Jørgensø Feriehus, Jørgensø

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   50 m till vann
   Reg. nr.: 72-4312

    
   1 uke fra NOK 2552,-