Lei feriehus i Humble - Book her

Feriehus i Humble, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Ferieområdet Humble på den sydlige del av Langeland byr på skjønn og uspolert natur samt feriehus for enhver smak. Humble er en attraktiv feriedestinasjon for de som gjerne vil være aktive i naturen og besøke noen av Langelands mange interessante severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Humble

 
 

44 gjester har gitt Humble en gjennomsnittlig vurdering på 4,32 av 5 stjerner.

 

Eign

Landsbyen Humble ligger midt på Sydlangeland og har et blomstrende forretningsliv og flere gode spisesteder. Området rundt Humble er preget av deilig natur og landlig sjarm med små veier og landbruk. Det er bare få km til badestrendene Ristinge Strand i vest og Bukkemose Strand i øst. Det finnes mange aktivitetstilbud og kulturelle severdigheter i dette området. Et ideelt feriemål for lystfiskere og naturelskere.

 
Utsikt til havet fra feriehusområdet Humble på Langeland Feriehus bak kysten i Humble på Langeland Feriehusene i Humble ligger rett ut til Langelands Golfklub Den hyggelige Humble Kro er beliggende i landsbyen Humble bak kysten
 

Strande

En av Danmarks beste badestrender, Ristinge Strand, ligger 6 km vest for Humble. Den brede, knapt 10 km lange badestranden med hvidt sand er veldig barnevennlig, fordi vannet er lavt. Bukkemose Strand, som ligger 7 km øst for Humble, er en fin og fredelig sandstrand. Her er det gode bademuligheter og masse plass til utdfoldelse.

Natur

Humble Skov, som ligger rett vest for byen, er et deiligt sted å vandre. Ved Tryggelev Nor, 3 km syd for Humble, finnes et stort, fredet Fuglereservat. Fra stranden ved Ristinge er det via et stisystem adgang til den imponerende, 20 m høye Ristinge Klint, der De har flott utsikt over området og øy-havet. Hatbakkene består av 690 enkeltstående bakker, som ligger på en rekke, og strekker seg over hele Syd- og Østlangeland. Ved Nordenbro og Næbbeskov finnes noen spesielt flotte eksemplarer. Dovns Klint er Langelands sydligste punkt og et ettertraktet turmål. Langeland er overalt preget av vakker skog med merkede vandreruter.

Aktiviteter

Den deilige 18-hullers Langeland Golfbane ligger bare 7 km fra Humble. Mens De spiller golf kan De samtidig nyte utsikten over Langelandsbæltet og Hatbakkerne. Det er mulighet for å fiske langs kysten og i Put&Take fiskesjøene i området, bl.a. den flott beliggende Langelands lystfiskersjø. Kysten ved Keldsnor Fyr og ved Dovns Klint er populære fiske-spots. Gode naturopplevelser venter langs de mange merkede vandre- og sykkelruter i området.

Severdigheter

Den vakre Humble Kirke er Danmarks 4. største landsbykirke og har landets eldste kirkeklokke. Tett på ligger den velbevarte langdyssen 'Kong Humbles Grav', som består av 77 store kantsten. Få km fra Humble ligger herregården 'Skovsgaard', der det er innrettet flere museer, bl.a. et vognmuseum med gamle hestevogner og tyendemuseum, som viser en utstilling om vilkårene og dagligdagen for herregårdens tjenestefolk. Ristinge Havn er en liten, hyggelig fiskeri- og jollehavn med masse miljø. Her kan De hver dag kjøpe friskfanget fisk. Fra 'Keldsnor Fyr' på sydøstkysten av Langeland har De en flott utsikt over Keldsnor og øyens sydspiss.

Utfluktsmål

Det tidligere militæranlegget 'Langelandsfortet' fungerer i dag som museum, og her kan De oppleve kanonene, bunkerne og en utstilling om Den Kalde Krigen. Bagenkop Havn på Langelands sydspiss yrer av aktivitet. Havnen fungerer som fiskeri- og jollehavn, og her finnes flere spisesteder og petanquebaner. Et av øyens oldtidsminner er 'Hulbjerg Jættestue' ved Bagenkop. Her er det mulig å kravle inn i det gamle gravkammeret. Besøk den 700 år gamle kjøpstaden Rudkøbing, som har bevart sine originale, vakre hus. Her finner De den gamle bydelen, de idylliske brosteinsbelagte, små gatene, den hyggelige Rudkøbing Skudehavn og Rudkøbing Trafikhavn.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Humble

Søk feriehus