Lei feriehus i Herslev, Lindelse - Book her

Feriehus i Herslev, Lindelse, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Fred og ro i den deilige, langelandske natur

 

Gjestevurderinger fra Herslev, Lindelse

 
 

1 gjester har gitt Herslev, Lindelse en gjennomsnittlig vurdering på 4,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet Herslev, Lindelse ligger ut til den idylliske bukt Lindelse Nor ved Langelands østkyst, ca. 8 km sør om Rudkøbing. Området byr på 3 steindysser - bl.a. Herslev Stenen, Lindelse Mølle - en fredet, hollandsk vindmølle med galleri, Lindelse Kro fra 1798 og den nydelige Lindelse Kirke fra 1100-tallet som er beliggende på en bakketopp. Herslev, Lindelse er et deilig, rolig feriested spesielt for naturelskere, fritidsfiskere, fugleentusiaster og kulturelt interesserte. Fra dette området er det bare noen få km til skjønne badestrender, vakre naturområder, en golfbane, en fiskepark samt byer med stemningsfylte havner, butikker, restauranter, gallerier, aktivitetsmuligheter og severdigheter.

 

Strande

Ettersom Herslev, Lindelse ligger ved et lavvannet nor med mange fugler, er det ikke anbefalelsesverdig å bade akkurat her. Men det finnes fine badestrender i nærheten. Tett på havnen i Rudkøbing ligger den barnevennlige sandstranden Bellevue Strand. Her kan dere bade, sole og dyrke forskjellige strand- og vannsportsaktiviteter. Stranden er skjermet av med en liten, bevokst skråning og høye trær (8 km). Ristinge Strand på Sydlangeland er en av Danmarks beste badestrender med sanddyner, rent vann og Blått Flagg. Den brede, sydvendte og nesten 10 km lange badestranden med hvit sand er veldig barnevennlig, da vannet er rolig og lavt (11 km mot sør).

Natur

Herslev, Lindelse er omgitt av Lindelse Nor, marker og naturområder. Ved Lindelse Nor kan dere oppleve mange fredede områder som er lagt ut som fuglereservater. Innerst inne i Lindelse Nor kan dere besøke 'Kvernen' - en naturskjønn moreneøy med bakker, furuer, tornebusker og et rikt fugleliv. Longelse Bondegårdsskov, 7 km mot nordøst, er en såkalt 'urørt skog' der trærne får lov å bli gamle. Skogen framstår i dag som en 'ekte' naturskog med et rikt fugleliv. I den østlige delen av skogen kan dere oppleve de 250-årige eikene med stammer på opp til en meters tykkelse. På Langeland kan dere oppleve de karakteristiske Hatbakker som ble dannet under siste istid. Hatbakkene består av 690 enkeltstående bakker som ligger på en rekke og strekker seg over hele Syd- og Østlangeland. Ved Nordenbro og Næbbeskov finnes det noen spesielt flotte eksemplarer.

Aktiviteter

I Herslev, Lindelse-området kan dere bade, vandre, sykle, ride, studere fugler, seile, gå på oppdagelse blant tallrike gravhøyer osv. Fritidsfiskere har gode betingelser i området, da man kan fiske i Lindelse Nor, fra en jolle på havet eller i en av Langelands Put & Take fiskeparker, f.eks. den 20.000 m2 store Spodsbjerg Lystfiskersø som er et deilig turmål for hele familien. Det blir dessuten arrangert fisketurer på havet fra Rudkøbing Havn (8 km) eller Spodsbjerg Havn (9 km). Langelands Golf Klubb ved Tryggelev byr på en 60 ha stor, utfordrende, 18-hullers golfbane med sjøer og bunkers. Banen ligger nydelig i de langelandske Hatbakker (9 km). Bortsett fra sportslige aktiviteter kan dere også ta ut og besøke noen av de lokale kunstnere og se dem arbeide i atelierene deres.

Severdigheter

Ved Humble finner dere den velbevarte langdysse 'Kong Humbles Grav' som består av 77 store randstein (6 km). Få km fra Humble ligger herregården Skovsgaard der det er innrettet flere museer, bl.a. et hestevognmuseum og et tyendemuseum som viser en utstilling om vilkårene og dagligdagen for gårdens tjenestefolk. Den 700 år gamle kjøpstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan dere bl.a. se originale, gamle og nydelige hus, Langeland Museum som utstiller en oldtidssamling, Det Gamle Apotek med museum og hage, Sjøfartsutstillingen, Den Gamle Have samt Motorjakten Mjølner i Rudkøbing Havn (8 km). Galleri Langeland ved Spodsbjerg er samlingssted for 30 av Langelands kunstnere og her utstilles det et utvalg av lokal kunst og kunsthåndverk (9 km).

Utfluktsmål

Tobakklåven i Stengade Skov ble brukt til tørring av tobaksblader under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprinnelig stil, og det er gratis adgang (12 km). Besøk Tranekær som er kjennetegnet av gamle bindingsverkshus og kjent for sitt flotte, røde slott, slottshagen og slottsmøllen. Det nydelige, røde Tranekær Slott er Langelands største herregård. Slottet ligger høyt oppe på en bakke og med utsikt over byen. Slottsparken er en av Danmarks største parker med mange sjeldne trær og området 'Ticon', hvor kunstnere utstiller spennende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum ligger i et gammelt bindingsverkshus over for slottet. På suvenirmuseet Souvenariet ved Tranekær Slott kan dere oppleve nye og gamle suvenirer fra hele verden (13 km). Det tidligere militæranlegg Langelandsfortet ved Bagenkop fungerer i dag som museum, og her kan dere oppleve kanoner, bunkers og en utstilling om Den Kalde Krigen (17 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Herslev, Lindelse

Søk feriehus
 
  •  

   Herslev, Lindelse Feriehus på landet, Herslev, Lindelse

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   1500 m till vann
   Reg. nr.: 75-2360

    
   1 uke fra NOK 2883,-