Lei feriehus i Helnæs - Book her

Feriehus i Helnæs, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Den rolige og hyggelige halvøyen Helnæs er kjent for sin vakre og uspolerte natur

 

Gjestevurderinger fra Helnæs

 
 

30 gjester har gitt Helnæs en gjennomsnittlig vurdering på 4,73 av 5 stjerner.

 

Eign

Halvøyen ligger i Lillebælt og er med en smal demning forbundet med Vestfyn. Helnæs ligger ca. 20 km syd for Assens. Flere steder på halvøyen er det utsikt til både Fyn og Als. Her har det bodd mensker siden steinalderen og halvøyen er rik på kulturelle severdigheter. Det idylliske og varierte landskapet gjør halvøyen til et ideelt feriemål for de, som gjerne vil fiske, bade, observere øyens rike dyreliv eller gå og sykle i naturen. Det er innkjøpsmuligheter og flere spisesteder i Helnæs By.

 
Halvøya Helnæs er forbundet med Sydfyn via en alfaltert vei Kyststrekning med små badebukter og klart vann på halvøya Helnæs Små båter på vannet ut for Helnæs' kyst Den hyggelige og sjarmerende Helnæs Kro
 

Strande

Det er mange gode og barnevennlige badestrander på Helnæs. En av de mest besøkte strendene er Feddet. Det ligger også en veldig god badestrand ved Helnæs Made.

Natur

På Helnæs er det helt spesielle og veldig vakre landskapet en naturopplevelse i seg selv. De 3 mest bemerkelsesverdige naturområdene er; Bobakkerne, Helnæs Made og Feddet. Bobakkerne ligger som en stor voll rett etter demningen, og om sommeren er de dekket av fargestrålende blomster. Fra bakkene er det panoramautsikt over området og havet. Vest for Helnæs by ligger Helnæs Made, som er et stort, fredet strandengsområde med vade- og rovfugler samt orkideer. Feddet er et stort strandoverdrev med en deilig badestrand på vestsiden av Helnæs. Det finnes desuten flere skogområder og et rikt dyreliv på Helnæs.

Aktiviteter

Det er virkelig gode fiskemuligheter langs Helnæs kyster. Bl.a. er det gode fiskeplasser ved demningen og ved Helnæs Fyr. Farvannet ut for Helnæs egner seg bra til windsurfing. Den avvekslende og innbytende naturen på Helnæs med bl.a. kyst, skog, strandenger og utsiktspunkter innbyr til sykkel- og traveturer.

Severdigheter

På halvøyen finnes en antikforretning og flere gallerier. På bakkene, syd for Maden, finner De fem historiske gravhøyer fra steinalderen. Ved Linde Hoved, helt ud til Lillebælt, ligger det 28 m høye 'Helnæs Fyr', som man kan besøke etter avtale. Området har mange herregårder, som f.eks. 'Wedellsborg', 'Krengerup Slot', 'Brahesborg' og 'Hagenskov Slot'. Ved Ebberup, 14 km fra Helnæs By, finner De middelalderborgen Hagenskov, hvor det er mulig å oppleve et gammelt fangehull.

Utfluktsmål

Assens er en 800 år gammel kjøpstad med Danmarks vakreste gate. I det sjarmerende og meget velbevarte bysenter finnes kjøpmannsgårder og gavlhus i bindingsverk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker og en hyggelig marina (20 km). I skoganlegget i Assens kan De gå en tur rundt om skogsjøen eller spille skjakk på det kjempestore utendørs skjakkspillet. 'Frydenlund Fuglepark' ved Tommerup er det en deilig naturpark med 700 fugler fra hele verden, vannhuller, voilerer og en 2 km lang vandresti, som går under store gamle trær og ut på den åpne savannen (33 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgl på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og barer (47 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Helnæs

Søk feriehus
 
  •  

   Helnæs Feriehus, Helnæs

   9 Omtaler


    

   Soveplasser: 11   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   10 m till vann
   Reg. nr.: 70-5020

    
   1 uke fra NOK 7880,-
    
  •  

   Helnæs Feriehus, Helnæs

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 9   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   700 m till vann
   Reg. nr.: 70-5031

    
   1 uke fra NOK 5716,-
    
  •  

   Helnæs Feriehus, Helnæs

    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 70-5011

    
   1 uke fra NOK 8081,-
    
  •  

   Helnæs Feriehus, Helnæs

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 70-5035

    
   1 uke fra NOK 5477,-
    
  •  

   Helnæs Feriehus, Helnæs

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   5 m till vann
   Reg. nr.: 70-5029

    
   1 uke fra NOK 5425,-
    
  •  

   Helnæs Feriehus, Helnæs

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 70-5019

    
   1 uke fra NOK 3076,-