Lei feriehus i Gultved - Book her

Feriehus i Gultved, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

I Gultved kan dere oppleve ekte midtfynsk landsbyidyll.

 

Gjestevurderinger fra Gultved

 
 

gjester har gitt Gultved en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Gultved ligger i et rolig og naturskjønt landskap i et deilig hjørne på Fyn, tett ved Ringe og Egeskov Slott. Området er rikt på deilig natur, bindingsverkshus, slott, herregårder, fortidsminner, aktivitetstilbud og severdigheter, og en kort kjøretur bringer dere til handelsbyer med butikker og spisesteder, deilige badestrender samt Fyns mange, spennende attraksjoner.

 

Strande

Det ligger mange deilige badestrender langs kysten til Fyn, bl.a. på begge sider av Svendborg og flere steder lang sydkysten til Fyn. Bl.a. kan Christiansminde Strand på den østlige utkanten av Svendborg anbefales. Denne deilige sandstranden er velegnet til å bade, sole seg, gå tur og til forskjellige ballspill (22 km). Mange av Sydøstfyns strender byr på klart og barnevennlig vann, og ofte er det en badebro til rådighet.

Natur

Gultved er beliggende i fredelige, landlige omgivelser med marker, bakker, moser, bekkedaler, krokete veier, levende hegn, grønne områder og små skoger. De mange skogene i området er veldig idylliske og byr ofte på gode vandrestier, sjøer, bekker og et rikt dyreliv. Ringe Sjø er et rekreativt og fuglerikt område, der dere kan følge stiene rundt i området til fots eller på sykkel og se på mange vannfugler (7 km). Skogen Mindelunden Gudbjerglund ved Gudbjerg inneholder 4 langdysser fra bondesteinalderen (3500-3100 f.Kr.). Langdyssene er på mellom 19 m og 117 m lange og 7 m brede (14 km). Svanninge Bakker ved Fåborg er også kjent som ¿De Fynske Alper¿. Dette område er et nydelig og bakket skoglandskap med lyngkledde bakker og et nett av sykkel- og vandrestier. Her finnes det dessuten et utsiktstårn med en utstilling om Svanninge Bakker.

Aktiviteter

Det grønne, idylliske og uspolerte landskap rundt Gultved innbyr til vandre- og sykkelturer. Den nærmeste 18-hullers golfbane finner dere hos Svendborg Golfklub som byr på en smukt beliggende bane, der det er utsikt over det Sydfynske øyhav fra de høyeste punktene (15 km). Ved Gudme (17 km) kan dere spille golf på en Pay & Play bane med 9 huller som ligger naturskjønt på en gammel fruktplantasje. Lystfiskere kan fiske langs hele kysten til Syd- og Østfyn, og samtidig er det veldig gode fiskemuligheter i Stokkebækken som er et veldig fiskeholdig vannløp mellom Gudbjerg og Vormark (ca. 14 km). Derutover finnes det mange, gode fiskeparker i området.

Severdigheter

På det imponerende Egeskov Slott ved Kværndrup kan dere oppleve mange nydelige smukke hageanlegg - bl.a. en fuksiahage og en renessansehage, en kjempe labyrint og flere museer, som f.eks. et veteranmuseum, et motorsykkelmuseum, et kjøpmannsmuseum, et leketøymuseum, et dukkehusmuseum og et Falckmuseum (4 km). Ringe Museum viser en utstilling om egnens fortid og lokalbefolkningens hverdag (4 km). Det idyllisk beliggende Broholm Gods ved Gudme er en av landets eldste herregårder. Ved den sydlige vollgraven kan dere besøke en museumsbygning med en oldtidssamling som består av 70.000 flint-, stein-, bronse- og jerngjenstander, funnet på Broholms marker. Den sengotiske hovedbygning har blitt renovert og er likeledes åpen for besøkende (18 km).

Utfluktsmål

Besøk Svendborg som har bevart den gamle bykjernen sin med smale krokede gater, torg og gårdmiljøer. Her finner dere en koselig havn, et utall av kulturelle severdigheter, gode innkjøpsmuligheter og mange spisesteder (19 km). Ta evt. med fergen fra Svendborg til den idylliske og stemningsfylte øy Ærø som byr på skjønne strender, deilig natur, hyggelige byer og havner samt aktiviteter og severdigheter (ca. 1½ times seiltur fra Svendborg). Gå ikke glipp av et av Danmarks vakreste slott; Valdemar Slott ved Troense. Slottet er bygget i 1600-tallet, og har mange museer. Opplev bl.a. det spennende leketøymuseum (23 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgl på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og barer (30). Her finner dere også H.C. Andersens Hus, Danmarks Jernbanemuseum, Den Fynske Landsby og Odense Zoo.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Gultved

Søk feriehus