Lei feriehus i Gudbjerg - Book her

Feriehus i Gudbjerg, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Gudbjerg ligger 9 km inne i landet bak Lundeborg på Fyns sydøstkyst, og omgitt av idyllisk natur.

 

Gjestevurderinger fra Gudbjerg

 
 

gjester har gitt Gudbjerg en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Den lille landsbyen Gudbjerg ligger i et rolig og naturskjønt landskap i et deilig hjørne av Fyn. Området er rikt på badestrender, deilige naturområder, slott, herregårder og kulturminner. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Gudme, og bare 13 km derifra ligger Svendborg, som byr på et utall av forretninger, spisesteder, aktiviteter og severdigheter for hele familien.

 

Strande

Det finnes flere deilige badestrender langs Fyns sydøstkyst, og bl.a. ved Lundeborg (9 km), Hesselager (10 km) og Elsehoved (11 km) finner De gode og barnevennlige sandstrender og klart vann. Ved Lundeborg Strand, en av Fyns beste badestrender, er det desuten badebro.

Natur

I den lille skogen Gudbjerglund, rett ved Gudbjerg, kan De bl.a. oppleve 4 langdysser fra bondesteinalderen, 3500-3100 f.Kr. I Nyhaveskoven, 7 km østover, kan De, bortsett fra vakker natur, også se 5 små jettestuer. I den naturskjønne Vejstrup Ådal ligger også den idylliske Vejstrup Vandmølle (9 km). Landskapet mellom Gudbjerg og kysten er karakterisert av en fantastisk og frodig natur med skog, eng og marker.

Aktiviteter

Lystfiskere kan fiske langs hele kysten av Østfyn, og det finnes samtidig virkelig gode fiskemuligheter i Stokkebækken, som er et veldig fiskerikt vannløp mellom Gudbjerg og Vormark. Desuten kan De ta på fisketur med en skute på Storebælt fra Lundeborg. Den nærmeste golfbanen er Svendborg Golfklub med 18 huller. Banen er vakkert beliggende, og det er utsikt over det Sydfynske øhav fra banens høyeste punkter. Det finnes flere vandre- og sykkelruter i det deilige landskapet mellom byen og kysten og langs med kysten. Det er mulig å leie sykler på turistinformasjonen i Lundeborg.

Severdigheter

På Broholm Gods, en av landets eldste herregårder, utstilles en spennende oldtidssamling, som består av 70.000 flint- og stensaker og bronse- og jerngjenstander, funnet på Broholms marker (5 km). Hesselager Kirke er bemerkelsesverdig med de halvbueformede gavlene sine. Samme utsmykning ses på det vakre Hesselagergård Gods, som er omgitt av vann (8 km). 9 km mot syd ligger Vejstrup med den idylliske Vejstrup Vandmølle og Vejstrup Ådal. Det lille fiskerleiet Lundeborg har en deilig strand og en mindre lystbåt- og fiskerihavn med et sjarmerende miljø. Her er det mulig å kjøpe fisk direkte fra fiskebåtene (9 km). Det vakre Egeskog Slott betegnes som Europas best bevarte renessansevannborg. På stedet finner De også park, labyrint, lekeskog og hele fem museer. Hestevogner, biler og fly er noen av utstillingsgjenstandene (10 km).

Utfluktsmål

Besøk Svendborg som har bevart det gamle bysentret sitt med smale krokete gater, torg og gårdmiljøer. Og med tegn på byens historie, som går helt tilbake til den tidlige middelalder. Det er masse av kulturelle opplevelser, gode innkjøpsmuligheter og utallige spisesteder (13 km). I Fjord- & Bælt centret i Kerteminde kan De komme i kontakt med f.eks. marsvin fra broen utendørs eller fra den lange undervannstunnel (37 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgl på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og barer (39 km). Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Gudbjerg

Søk feriehus