Lei feriehus i Fraugde-Kærby - Book her

Feriehus i Fraugde-Kærby, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

I Fraugde-Kærby kan dere holde ferie på landet, og likevel er det bare noen få km til Fyns hovedstad Odense

 

Gjestevurderinger fra Fraugde-Kærby

 
 

gjester har gitt Fraugde-Kærby en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Fraugde-Kærby er et landlig beboelsesområde med store eiendommer og nydelige, gamle hager. Området ligger i skjønne naturomgivelser, midt på den grønne øya Fyn og bare 8 km sydøst for Odense. I disse usjenerte og naturskjønne omgivelsene finner dere fred og ro, og bare noen få km vekk byr Odense på aktiviteter, fornøyelser, kulturelle severdigheter og byliv.

 

Strande

Det er ikke noe strand like ved Fraugde-Kærby, men 22 km borte ligger Kertemindes deilige badestrender. De barnevennlige sandstrendene nord og sør for byen har begge Blått Flagg. På begge strendene er det badebro, iskiosk, toaletter og p-plass. 35 km fra Fraugde-Kærby ligger Hasmark som også byr på en fin, grunn og barnevennlig strand. Hasmark Strand sies å være en av Fyns beste badestrender.

Natur

Fraugde-Kærby er omgitt av frodige marker og grønne arealer. Mot nord ligger landtangen Hindsholm som byr på en smukk og enestående natur med bl.a. Fynshoved, strender, bakker, maleriske landsbyer, store herregårder og mange fortidsminner. Fynshoved har en praktfull natur og et rikt dyreliv (21 km). Fra Klintebjerg (23 km) kan dere seile ut til den uspolerte øya Vigelsø i Odense fjord. Her finner dere gode vandrestier, fugletårn og bålplasser.

Aktiviteter

De små, hyggelige veiene rundt Fraugde-Kærby innbyr til sykkelturer i det grønne. Golfspillere kan benytte de to innbydende banene ved Odense: Odense Eventyr Golf og Odense Golfklub - begge bare få km fra ferieområdet. Det finnes mange, gode lystfiskeplasser langs kysten til Fyn. Dere kan også fiske i Put & Take sjøer eller ta på havfiskeri med fiskeskøyte fra Kerteminde (22 km). Fra Kerteminde Havn kan dere også seile en tur ut til den naturskjønne Romsø.

Severdigheter

Europæisk Automobilmuseum i Fraugde-Kærby utstiller mer enn 100 flotte spesialbiler fra bilens gullalder - rundt 1950’erne (1 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense som er en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, kultur, teater, gjøgl på byens torg, gågater, kafeer, restauranter og vertshus (8 km). I Odense Zoo kan dere bl.a. oppleve en særlig sjimpanseavdeling og et stort Oceanium. Den Fynske Landsby ved Odense er et museum mand landbygninger som viser et fynsk landsbymiljø rundt år 1850 (8 km).

Utfluktsmål

Besøk den 1000 år gamle byen Kerteminde og opplev den helt spesielle atmosfæren i byens smale gater og streder med de fargestrålende små husene, de gamle kjøpmannsgårdene og de røde takene (22 km). I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan dere oppleve havets mysterier sett med øynene til en dykker fra en 50 m lang undervannstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra en utendørs bro (22 km). Det smukke Egeskov Slott ved Kværndrup betegnes som Europas best bevarte vannborg fra renessansen. Her finnes bl.a. vakre hageanlegg, en kjempestor labyrint og mange museer (26 km). Viby på Hindsholm er en av de best bevarte landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsverkshus og en nyrenovert mølle som er i drift i sommerperioden (30 km) Fun Park Fyn i Aarup byr på vannland, bondegårdsdyr samt diverse fornøyelser for hele familien. Når entreen er betalt kan alle fornøyelsene benyttes fritt (38 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Fraugde-Kærby

Søk feriehus