Lei feriehus i Faldsled - Book her

Feriehus i Faldsled, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Fra det stille og naturskjønne Faldsled på Fyns sydvestlige kyst er det utsikt over Helnæs og det Sydfynske Øhav.

 

Gjestevurderinger fra Faldsled

 
 

16 gjester har gitt Faldsled en gjennomsnittlig vurdering på 4,50 av 5 stjerner.

 

Eign

Faldsled ligger helt ut til kysten, og byen har sin egen liten, hyggelige lystbåthavn. Området rundt Faldsled er fredelig og familievennlig, og det er aldrig langt til Fyns mange aktiviteter og severdigheter. Dagligvarer kan kjøpes i byen og her finnes en kro, men i Fåborg, 9 km herfra, finner De gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

 
Lang badebro i det klare vannet ved stranden i feriehusområdet Falsled Bade- og båtbro på den skjønne badestranden i Falsled Små båter på det klare vannet i ferieområdet Falsled Den hyggelige lystbåthavnen i Falsled ved det Sydfynske Øhav
 

Strande

Strandholmen ved Faldsled by er en barnevennlig sand- og stenstrand med lavt vann. Her er det gode forhold for windsurfere. En tilsvarende strand finnes ved Bøjden, 12 km fra Faldsled, men her er stranden lengre. Foretrekker De å bade fra en sandstrand med dypt vann, kan den deilige stranden ved Klinten, tett på Fåborg, anbefales.

Natur

Det vakre naturlandskapet ved det Sydfynske Øhav innbyr til lange gåturer, enten langs stranden, i skogen eller i bakkene. Fra Faldsled kan De oppleve den enestående solnedgangen over Helnæs. I området omkring Horne/Fåborg finnes det noen deilige skog- og bakkelandskaper med merkede vandreruter. Her kan De nyte de flotte udsiktene over landskapet og se gamle, velbevarte stenaldergravhøyer. I Svanninge Bakker eller Bøjden Nor finnes et rikt fugleliv. I øyhavet ligger det mange, små og ubebodde øyer, der De uforstyrret kan nyte naturen. På Helnæs er det helt spesielle og veldig vakre landskapet en naturopplevelse i seg selv. De 3 mest bemerkelsesverdige naturområdene er; Bobakkerne, Helnæs Made og Feddet. (30 km)

Aktiviteter

Det Sydfynske Øhav byr på mange muligheter for lystfiskere og seilere. Bæltet er desuten kjent for sine gode surf-betingelser. Det er opplagt å ta på vandre- eller sykkelturer i det avvekslende landskapet. Faaborg Golfklubs baner ligger bare 9 km fra Faldsled. Fåborg har også andre aktivitetsmuligheter, som f.eks. tennisbaner, svømmehaller og petanquebaner.

Severdigheter

Fyns eneste rundkirke ligger i Horne (7 km). Besøk Fåborg og opplev byens mange museer, de gamle gatene og de vakre bindingsverkshusene. Her har De også rik mulighet for å handle og spise (9 km).

Utfluktsmål

''Frydenlund Fuglepark'' ved Tommerup er en deilig naturpark med 700 fugler fra hele verden, vannhuller, voilerer og en 2 km lang vandresti, som går under store gamle trær og ut på den åpne savannen (24 km). Det vakre ''Egeskov Slo''t ved Kværndrup betegnes som Europas best bevarte renessansevannborg (29 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgl på byens torg, gågate, kaféer, restauranter og barer (37 km). ''Den Fynske Landsby'' ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. I ''Odense Zoo'' kan De oppleve dyr og naturscenerier fra allverdens land.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Faldsled

Søk feriehus