Lei feriehus i Faaborg - Book her

Feriehus i Faaborg, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Fåborg er en ideell destinasjon hvis dere ønsker å nyte ferien med byliv, vakker natur, deilige badestrender, kultur og severdigheter, alt på én gang.

 

Gjestevurderinger fra Faaborg

 
 

23 gjester har gitt Faaborg en gjennomsnittlig vurdering på 4,70 av 5 stjerner.

 

Eign

Fåborg byr på et idyllisk kjøpstadsmiljø med brostensgater, vakre byhus og gamle kjøpmannsgårder, en sjarmerende bykjerne, en hyggelig og livlig havn, flere kunsthåndverkere, mange severdigheter, samt gode innkjøpsmuligheter og diverse spisesteder. Byen er omgitt av strender og skjønne naturområder, bl.a. Alléskoven, Pipstorn Skov, Svanninge Bakker og fuglereservatet Bøjden Nor. Det fins aktivitetsmuligheter for hele familien i byen og området, men ønsker dere å oppleve mer, er det bare kort avstand til større byer og severdigheter.

 
Den hyggelige havnen i Fåborg og byens vakre hus i bakgrunnen Klinten Strand er en nydelig badestrand med hvitt sand i den østlige delen av Fåborg Det flotte Fåborg Havnebad ved siden av lystbåthavnen i Fåborg Idylliske bindingsverkshus og stokkroser i sentrum av Fåborg
 

Strande

Klinten Strand i Fåborg er en deilig sandstrand med sandbunn, dypt vann og Blått Flagg. Hesseløje Strand, også ved Fåborg, har fint sand, grunt vann og sand-/stenbunn. Derfor er stranden svært barnevennlig. Omkring Fåborg finner dere flere gode, mindre badestrender. Alle strendene har virkelig gode forhold for windsurfere. Sinebjerg Strand er en god og barnevennlig badestrand, og her kan dere leie båt og kajakker (5 km mot syd).

Natur

Fåborg er omgitt av grønn og frodig natur med bakker, skog og vann. De to skogene i nærheten, Alléskoven og Pipstorn Skov, har noen langdysser og gravhauger fra bronsealderen. Svanninge Bakker, også kalt 'De Fynske Alper', ligger like nord for Fåborg. Området er et vakkert og kupert skoglandskap med lyngkledde bakker og et nett av sykkel- og vandrestier. Her fins dessuten en stor naturlekeplass, samt et utsiktstårn med en utstilling om Svanninge Bakker. Bøjden Nor er et fredet fuglereservat, her kan observeres omkring 50 forskjellige fuglearter. Langs strandengene går en merket vandresti, og fra et observasjonsskjul kan dere oppleve fuglelivet på nært hold (10 km).

Aktiviteter

I Fåborg kan dere spille tennis i naturskjønne omgivelser, spille petanque og minigolf, samt benytte byens svømmehall med bl.a. varmtvannsbasseng, sauna og solarium. Området omkring Fåborg er meget naturskjønt og stiene er ideelle for sykkel- og gåturer. Strendene i nærheten innbyr til bading, samt strandaktiviteter. Langs hele Horne Lands kyst er det gode betingelser for windsurfing. Mulighetene for kystfiske er virkelige gode langs hele Horne Land, derfor er området ideelt for lystfiskere. Dere kan også ta en havfisketur med kutter fra Fåborg. Golfspillere kan benytte banen hos Fåborg Golfklub, som er en av Danmarks vakreste baner med 18 utfordrende hull. Ønsker dere en tur på Lillebælt, kan dere leie båter og kajakker i Sinebjerg, 5 km mot vest. Fra Fåborg kan dere ta fergen til øyene Ærø, Avernakø, Lyø og Bjørnø.

Severdigheter

Den hyggelige, gamle kjøpstad inneholder mange, interessante severdigheter. Besøk f.eks. Fåborg Arrests fengselsutstilling - Danmarks eneste, offentlig tilgjengelig, hvor dere kan se en utstilling om avstraffelse fra middelalderen og opp til i dag. Klokketårnet i Fåborg, byens vartegn, utstilles bl.a. gravminner og en gammel likvogn. Fåborg Miniby er en kopi av Fåborg, som byen så ut i år 1900, i målestokksforholdet 1:10. Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst stiller ut en flott samling av malerier og skulpturer, skapt av fynske kunstnere. Dessuten kan dere se den vakre kjøpmannsgården 'Den Voigtske Gård', restene av en festning fra middelalderen, samt Blomsterhaven Strandlyst. På Hvedholm Slot i Fåborg fins en vinkjeller og en butikk med kunsthåndverk. Kaleko Vandmølle er Danmarks eldste, fungerende vannmølle, som ligger naturskjønt til i sine opprinnelige omgivelser (3 km). I Horne fins Fyns eneste rundkirke, som er bygd som festningskirke omkring år 1100 (5 km).

Utfluktsmål

På det vakre Egeskov Slot ved Kværndrup fins bl.a. vakre hageanlegg, en kjempe labyrint og flere museer (23 km). Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en deilig naturpark med 700 fugler fra hele verden, vannhull og volierer (32 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgling på byens torv, gågater, kafeer, restauranter og vertshus (39 km). I Odense Zoo kan dere bl.a. oppleve en spesiell sjimpanseavdeling og et stort Oceanium. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbruksmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. Danmarks Jernbanemuseum er et stort museum med lek, teknikk, opplevelser, oppdagelser og nostalgi.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Faaborg

Søk feriehus
 
  •  

   Faaborg Feriehus, Faaborg

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 71-1019

    
   1 uke fra NOK 6754,-
    
  •  

   Faaborg Feriehus, Faaborg

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   15 m till vann
   Reg. nr.: 71-1017

    
   1 uke fra NOK 6119,-
    
  •  

   Faaborg Feriehus, Faaborg

   11 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 71-1026

    
   1 uke fra NOK 3039,-
    
  •  

   Faaborg Feriehus i by, Faaborg

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   1500 m till vann
   Reg. nr.: 71-1028

    
   1 uke fra NOK 3760,-
    
  •  

   Faaborg Feriehus i by, Faaborg

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 71-1029

    
   1 uke fra NOK 2872,-