Lei feriehus i Dyreborg - Book her

Feriehus i Dyreborg, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Tett på Fåborg på den fynske sydkysten ligger Dyreborg, som er en stille, liten by med en idyllisk liten havn og en god badestrand.

 

Gjestevurderinger fra Dyreborg

 
 

6 gjester har gitt Dyreborg en gjennomsnittlig vurdering på 4,50 av 5 stjerner.

 

Eign

Fra det hyggelige og familievennlige ferieområdet Dyreborg i Dyreborg Vig er det utsikt til det sydfynske øhav. Her i det gamle, fredelige fiskerleiet finner De flere hus fra 17-1800 tallet, en liten stemningsfyllt havn og et naturskjønt oppland. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Dyreborg. 6 km fra Dyreborg ligger Fåborg, der De finner et livlig handelsliv, små hyggelige gater, mange kunstverker, flere kulturelle severdigheter og gode spisesteder. Fra Fåborg kan De ta med fergen til øyene Ærø, Avernakø, Lyø og Bjørnø. Fra Bøjden, 12 km fra Dyreborg, går fergen til Fynshav på Als.

 
Feriehus i grønne omgivelser bak stranden i ferieområdet Dyreborg Idylliske badehus langs stranden i ferieområdet Dyreborg Bred sandstrand og klart badevann i ferieområdet Dyreborg Feriehusene ligger rett bak den lange badestranden i Dyreborg
 

Strande

Stranden ved Dyreborg har lavt vann, og er derfor veldig barnevennlig, men selve stranden er ofte dekket med tang. Men ved Dyreborgs sommerhusområde 'Knold' - ca. 1 km fra Dyreborg by - finner De en annen strand med deilig sand, friskt og dypt vann og en badebro. Her er det desuten gode betingelser for windsurfing.

Natur

Rett bak Dyreborg finner De den deilige Dyreborg Skov, hvor De bl.a. kan oppleve dådyr. Ved Bøjden finnes en skjønn natur og et naturreservat, der omkring 45 fuglearter yngler. Hele det 118 ha store Bøjden Nor er fredet. Svanninge Bakker - De fynske Alper - ligger tett på Fåborg. Området er et avvekslende skog- og naturområde med et rikt dyreliv og bl.a. lauvskog, nåleskog, myr, eng, sjøer og vannløp. Her finnes desuten en sykkelrute og mange skogstier- og veier.

Aktiviteter

Det er gode betingelser for kystfiskeri ved utkanten av Dyreborg Skov og inn mot Dyreborg. Egnen omkring Dyreborg er veldig vakker og innbyr derfor til sykkel- og spasertur langs de mange stiene. Fåborg Golfklub har en av Danmarks flottest beliggende banene med 18 utfordrende huller. Banen ligger ved Dalkildegaard i den nordlige delen av Svanninge Bakker. Der finnes minigolfbane ved Skoven Kiosk i Faaborg. Fåborgs tennisbaner ligger i praktfulle naturomgivelser, og likevel tett på Faaborg sentrum. I Fåborg Svømmehal finnes varmtvannsbasseng, sauna og solarium. Det er desuten mulighet for å ta på havfisketur, turistseilas og dykkertur fra Fåborg.

Severdigheter

'Blomsterhaven Strandlyst' ved Fåborg er en 7500 m2 stor og frodig hage med bl.a. vannlandskap, sjøer, slukter, grotte, japansk tehus og utsiktstårn. 'Fåborg Arrest fengselsutstilling' er Danmarks eneste offentlig tilgjengelige arresthus. Her vises udstillinger om avstraffelsens historie fra middelalderen og frem til i dag. I kjelleren finnes en tro kopi av en gammel selle. 'Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst' er en samling av malerier og skulpturer - utelukkende av fynske kunstnere. Den gamle bygningen, 'Kaleko Mølle', er innrettet med gamle møbler, redskap og husgeråd fra egnen.

Utfluktsmål

Det vakre 'Egeskov Slot' ved Kværndrup betegnes som Europas best bevarte renessansevannborg. Her finnes bl.a. vakre hageanlegg, en kjempestor labyrint og flere museer (28 km). 'Frydenlund Fuglepark' ved Tommerup er en deilig naturpark med 700 fugler fra hele verden, vannhuller, voilerer og en 2 km lang vandresti, som går under store gamle trær og ut på den åpne savannen. (37 km) Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgl på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og barer. (44 km) I 'Odense Zoo' kan De bl.a. oppleve en særlig sjimpanseavdeling og et stort Oceanium. 'Den Fynske Landsby' er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Dyreborg

Søk feriehus
 
  •  

   Dyreborg Feriehus, Dyreborg

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   450 m till vann
   Reg. nr.: 71-0515

    
   1 uke fra NOK 3303,-