Lei feriehus i Bro Strand - Book her

Feriehus i Bro Strand, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Bro Strand på det nordvestlige Fyn er et populært og familievennlig ferieområde med deilig strand med badebro, unik natur, en liten havn og mange deilige feriehus. Fra mange av feriehusene kan dere nyte utsikten over havet. I Bro Strand finner dere aktiviteter for hele familien.

 

Gjestevurderinger fra Bro Strand

 
 

81 gjester har gitt Bro Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,40 av 5 stjerner.

 

Eign

Landsbyen Bro fremstår med det opprindelige gatenettet og gamle, vakre bindingsverkshus. Ferieområdet Bro Strand ligger i naturskjønne omgivelser mellom strand, skog og marker. Her finnes desuten den hyggelige lystbåtehavnen Varbjerg Havn. Området er rikt på naturopplevelser og aktivitetstilbud til hele familien. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Bro, som ligger et par km inne i landet bak sommerhusområdet. Det er fine handlemuligheter og mange spisesteder i den sjarmerende kjøpstaden Bogense som ligger 14 km øst for Bro.

 
Deilig badestrand med klart badevann ved feriehusområdet Bro Strand Lang badebro på den fine badestranden i Bro Strand Utsikt over badebroen og det klare badevannet i ferieområdet Bro Strand Steile skrenter bak strandens bukter i den østlige delen av Bro Strand
 

Strande

Som de fleste stedene på Nordfyn er det grov sandstrand med stein i strandkanten ved Bro Strand. Stranden er veldig barnevennlig, fordi vannet er stille og lavt. For de, som ønsker å springe i vannet, er det badebro til rådighet. Farvannet ut for Bro Strand er et godt sted å surfe. Det er også mulig å seile ut fra stranden i en liten båt.

Natur

I området omkring Bro er naturen veldig avvekslende, og her finnes mange forskjellige landskapstyper. Langesøskovene er et populært turmål og her finner De godset og sjøen med samme navnet, Langesø, og et lite kapel, der brudepar liker å inngå ekteskap. Det er mulig å vandre rundt om den 1200 m lange sjøen.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten, i Put&Take fiskesjøene i området og på havet; i en leid båt eller ombord på fiskeskøyten 'Castor', som seiler ut fra Bogense. Herifra er det også mulig å ta med på en dagstur til øyene Endelave, Tunø og Samsø. For golfspillere er det opp til flere golfklubber i nærheten å velge mellom. Det er mulig å leie sykkel i området og følge en av de mange sykkelrutene, som fører gjennom egnens deilige natur og forbi mange severdigheter.

Severdigheter

Hos 'Den Gamle Smedie' i Skåstrup kan De se de håndlagete lysestakene, som blir laget på stedet. En gravhøy (Rundhøj) fra oldtiden kan oppleves i skogområdet Nyhaven ved Skåstrup. 'Harridslevgård' ved Bogense er et spennende renessanseslott med Danmarks største privateide riddersal.

Utfluktsmål

Bogense er med kjøpstadsmiljøet sitt, de gamle torgene, krokede gatene, fine kjøpmannsgårder og mange bindingsverkshus, den maleriske havnen og Fyns største marina helt sikkert verdt et besøk. Følg evt. den hyggelige bybekken, som snor seg vakkert gjennom Bogense (14 km). Den fredede øyen Æbleø ligger ut for Bogense. Øyen har en helt spesiel natur, som kan oppleves langs den 7 km lange vandreruten, som fører Dem rundt øyen. Det vakre, hvite 'Wedellsborg Slott' med Slottspark ligger i Husby, og her er det adgang til parken med dådyr, sjøer og sjeldne trær og planter (22 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter (40 km). 'Den Fynske Landsby' ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Bro Strand

Søk feriehus