Lei feriehus i Bøsøre - Book her

Feriehus i Bøsøre, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Bøsøre ligger på Fyns østkyst i rolige, naturskjønne og rekreative omgivelser.

 

Gjestevurderinger fra Bøsøre

 
 

11 gjester har gitt Bøsøre en gjennomsnittlig vurdering på 4,18 av 5 stjerner.

 

Eign

Det hyggelige og familievennlige sommerhusområdet mellom Nyborg og Svendborg er ideelt for lystfiskere, naturelskere og alle, som bare ønsker å slappe av i fredelige naturomgivelser. Bøsøre har en deilig badestrand og er omgitt av den karakteristiske, idylliske fynske natur. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området og i den nærliggende byen Hesselager.

 
Lang badebro på stranden i feriehusområdet Bøsøre Grønne områder bak stranden i feriehusområdet Bøsøre Den lange badebroen i Bøsøre fører dere ut på litt dypere badevann Utsikt over vannet fra de grønne områdene bak stranden i Bøsøre
 

Strande

Bøsøre Strand er en god og barnevennlig strand med grovt sand og lavt, stille vann. På klare dager kan Storebæltsbroen skimtes fra stranden.

Natur

Bøsøre er omgitt av vann, skog og deilig, uspolert natur. Kajbjerg Skov ligger helt ut til kysten på Østfyn. Her finnes skogsjøer og merkede vandreruter. Et par km nord for Bøsøre ligger også Tårup Lundeskov. Den veldig sjeldne klokkefrosken holder til ved Klokkesøen ved Tårup Strand, og De kan høre froskens kvekking på varme dager i forsommeren. Det er flere vandre- og sykkelruter i det deilige landskapet bakom byen og langs kysten.

Aktiviteter

Det er mulig å benytte det tropiske badelandet med 3 bassenger, spa og sauna hos Bøsøre Camping. Her leies også ut sykler og ridehester. Innen for en radius på 25 km ligger 2 gode golfklubber; Nyborg Golfklub, som ligger flott helt ned til Nyborg Fjord, og Svendborg Golfklub, som ligger med utsikt over det Sydfynske Øhav. For lystfiskere er området fyllt med muligheter. Det er gode muligheter for fiske langs kysten omkring Bøsøre. Det arrangeres havfiskeri med 'M/S Habeleto' fra Nyborg, Svendborg eller Lohals. Det er også mulig å komme på fisketur med en fiskeskøyte eller på seiltur på Storebælt fra Lundeborg (14 km). I 'Svendborg Svømmeland' finnes det aktiviteter for hele familien; vannrutsjebane, vannkanon, strømkanal, spa-pools, varmtvannsbasseng, barnebasseng, sauna og solarier.

Severdigheter

Hesselager Kirke er bemerkelsesverdig med sine halvbueformede gavler. Samme utsmykning ses på herregården 'Hesselagergård' (5 km). 'Damestenen' mellom Vormark og Hesselager er en ca. 1000 tons tung stein av gneis, som er ført hit under siste istiden (4 km). I Vejstrup ligger 'Sydfyns Fugle- & Naturpark'. Den naturskjønne parken er med sine 30.000 m2 med blomster, dyr og vannmiljø en naturopplevelse for hele familien (14 km). Brukskunstbutikker, gallerier og arbeidende verksteder finner De flere steder i området.

Utfluktsmål

Nyborg er en hyggelig by med gamle, nensomt renoverte hus, voller, som innbyr til en spasertur, og mange kulturelle tilbud (19 km). Besøk Svendborg, som har bevart sin gamle bykjerne med smale svingete gater, torg og gårdmiljøer. Og med preg av byens historie, som går helt tilbake til den tidlige middelalder (23 km). Det vakre 'Egeskov Slot' ved Kværndrup betegnes som Europas best bevarte renessansevannborg (29 km). I 'Fjord- & Bælt Centret' i Kerteminde kan De komme i kontakt med f.eks. marsvin fra broen utendørs eller fra den lange undervannstunnel (38 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgl på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og barer (56 km). 'Den Fynske Landsby' ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Bøsøre

Søk feriehus
 
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Bøsøre Feriehus, Bøsøre

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 7   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   75 m till vann
   Reg. nr.: 71-7024

    
   1 uke fra NOK 6436,-
    
  •  

   Bøsøre Feriehus, Bøsøre

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 71-7008

    
   1 uke fra NOK 4435,-