Lei feriehus i Bagenkop - Book her

Feriehus i Bagenkop, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Bagenkop, Langelands sydligste by, er en gammel, hyggelig fiskerby og et deilig ferieområde.

 

Gjestevurderinger fra Bagenkop

 
 

13 gjester har gitt Bagenkop en gjennomsnittlig vurdering på 4,62 av 5 stjerner.

 

Eign

Atmosfæren er god i den gamle byen Bagenkop. Spesielt om sommeren kan De oppleve den livlige og behagelige feriestemningen, når lystbåtene legger til i byens lille lystbåthavn. Her finnes flere spisesteder og petanquebaner. Bagenkop er Langelands førende fiskerby, og når fiskeskøytene kommer tilbake fra havet, kan De kjøpe fersk fisk på den gamle fiskerihavnen. De kan kjøpe dagligvarer i byen, men ønsker De et større utvalg, kan De besøke Langelands deilige 'hovedstad' Rudkøbing, som ligger 26 km mot nord.

 
Lang, fin sandstrand i feriehusområdet Bagenkop Badebro på sandstranden i ferieområdet Bagenkop Kunsthall, baker og utsiktstårn i Bagenkop Havn Fiskebåter og fritidsbåter på den hyggelige havnen i Bagenkop
 

Strande

Ved Bagenkop er det badestrand med sand, stein og gress. Langelands (og en av Danmarks) beste sandstrander finnes ved Hesselbjerg, bare få km fra Bagenkop. Hesselbjerg Strand har fint sand, klitter og lavt, rolig vann, som gjør stranden veldig barnevennlig. Stranden har desuten Blåt Flagg. Ristinge Strand ved Humble er med det fine sandet sitt, sandbunn og lavt vann også en veldig barnevennlig strand. Denne stranden er også veldig bra til windsurfing og her finner De også det Blå Flagget.

Natur

Bagenkop ligger i ly av skråningene, og er omgitt av klinter, skog, myr, bukter og et stort fuglereservat, Gulstav Mose, med et utall av interessante fugler. 'Dovns Klint' forandrer fasong etter hver storm, som treffer Langeland. Her finnes også et rikt fugleliv. På sydspissen av Langland ligger 'Kelds Nor Fyr'. Det gamle fyrtårnet er 39 meter høyt, og fra toppen har De et fantastisk utsyn over Langeland og Ærø, og på en klar dag kan De se helt til Kiel i Tyskland. På vei til fyrtårnet skal De gjennom naturreservatet 'Gulstav'. Det finnes i områdets kuperte landskap mange merkede ruter, som kan følges enten til fots, på sykkel eller hesterygg. De mange bakkene på rutene innbyr til å stoppe opp og nyte den vakre utsikten over landskapet.

Aktiviteter

På Sydlangeland har lystfiskeren bra forhold. 'Dovns Klint' er et populært sted til kystfiskeri, men det er også mulig å fiske i Put&Take fiskesjø ved Humble eller å ta på havet og fiske fra båt. Golfspilleren kan prøve banen hos Langelands Golf Klub ved Humble. Den vakre banen ligger få hundre meter fra havet og det er mulig å leie utstyr i klubben. I Surf Center Langeland ved Humble finnes det vannaktiviteter for hele familien. Her er det mulighet for å dykke, snorkle, prøve bananbåter eller å seile i kano og kajakk.

Severdigheter

Opplev Bagenkops eldste bydel med små skjeve hus og idylliske hager. Stedet har en vis likhet med den atmosfæren, som finnes i Gl. Skagen, og De befinner Dem i løpet av kort tid langt tilbake i tiden. Det tidligere militæranlegget 'Langelandsfortet' i Bagenkop fungerer i dag som museum, og her kan De oppleve kanonene, bunkerne og en utstilling om Den Kalde Krigen. Et av øyens oldtidsminner er den velbevarte 'Hulbjerg Jettestue' ved Bagenkop. Her er det mulig å kravle inn i det gamle gravkammeret, men husk lommelykten.

Utfluktsmål

Besøk den 700 år gamle kjøpstaden Rudkøbing, som har bevart sine originale, vakre hus. Her finner De den gamle bydelen, de idylliske små, brosteinsbelagte gatene, den hyggelige Rudkøbing Skudehavn og Rudkøbing Trafikhavn (26 km). Det vakre 'Skovsgaard Gods' ved Rudkøbing ligger i en fantastisk idyllisk natur med skog, eng, marker og myr. Fra Langeland kan De ta på tur til Tåsinge eller Fyn, eller ta på seiltur i det Sydfynske Øhav. En weekend hver sommer avholdes Langelandsfestival, en musikalsk opplevelse for hele familien. Opp til 20.000 mensker kommer hvert år til Rudkøbing for å nyte festivalens hyggelige atmosfære og den fine musikken.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Bagenkop

Søk feriehus
 
  •  

   Bagenkop Ferieleilighet i ferieby, Bagenkop

   13 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   5 m till vann
   Reg. nr.: 75-1527

    
   1 uke fra NOK 4321,-
    
  •  

   Bagenkop Feriehus i ferieby, Bagenkop

    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 75-1532

    
   1 uke fra NOK 4587,-