Lei feriehus i Båring - Book her

Feriehus i Båring, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Ferieområdet Båring Strand ligger naturskjønt mellom strand, skog og marker.

 

Gjestevurderinger fra Båring

 
 

6 gjester har gitt Båring en gjennomsnittlig vurdering på 4,33 av 5 stjerner.

 

Eign

Båring Strand ligger i Båring Vig på Nordvestfyn, 12 km fra Middelfart og Lillebæltsbroen. Båring Strand er et rolig og hyggelig ferieområde - et ideelt sted for naturelskere og lystfiskere. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i landsbyen Båring, som ligger et par km inne i landet bak sommerhusområdet.

 
Lang, deilig badestrand i feriehusområdet Båring på Nordfyn Sandstrand med badebro og klart vann i feriehusområdet Båring Utsiktsbenker ved den deilige badestranden i Båring Volleybane bak badestranden i ferieområdet Båring
 

Strande

Det er deilig sandbadestrand med Blåt Flagg ved Båring. Stranden er veldig barnevennlig, da vannet er rolig og lavt. De, som ønsker å bade i litt dypere vann, kan benytte badebroen ved stranden. Farvandet i Båring Vig er desuten et godt sted å surfe. Det er også mulig å seile ut fra stranden i en liten båt.

Natur

Båring Skov ligger helt ned til vannet, rett øst for Båring Strand. Rundt om skogen er naturen preget av kyst og marker. På den andre siden av skogen er kystskråningene bratte.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs kysten ¿ spesielt mot øst mot Varbjerg Strand - og på havet ombord på en fiskeskøyte eller en leid båt. Desuten finnes det flere Put&Take fiskesjøer i området. For golfspillere finnes Golfklubben Lillebælt i Middelfart. I skogen, som ligger rett ved Båring, er det flere merkede vandrestier. Deilige naturopplevelser venter langs sykkelstiene i området.

Severdigheter

'Hindsgavn Slot og Slotspark' i Middelfart ligger rett ut til Lillebælt, og er omgitt av skog. Besøk den vakre parken med de mange sjeldne trær og busker. Det vakre, hvite 'Wedellsborg Slot' med Slotspark ligger i Husby, og her er det også adgang til parken med dådyr, sjøer og sjeldne trær og planter. I Kongebroskoven ved Middelfart kan De besøke en dyrepark. Ved 'Brende Mølle' i Tanderup finnes Danmarks flotteste fisketrapp.

Utfluktsmål

I Middelfart kan De oppleve de hyggelige fortauskafeene, lystbåthavnen, museene og de mange spennende butikkene. Byen er naturskjønt beliggende ut til Lillebælt og er omgitt av skog. Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgl på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og barer. (45 km) 'I Odense Zoo' kan De møte pattedyr, insekter, fugler, fisk, padder og krypdyr. En allsidig dyreverden venter på dere. 'Den Fynske Landsby' ved Odense er et landbygningsmuseum, som viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Båring

Søk feriehus