Lei feriehus i Bågø - Book her

Feriehus i Bågø, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Den hyggelige, idylliske Bågø ligger i Lillebælt, ca. 30 min. seiltur fra Assens på Fyn.

 

Gjestevurderinger fra Bågø

 
 

gjester har gitt Bågø en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Bågø er en landbruksøy, som preges av deilig natur, ro og harmoni. Øyen, som er et minisamfunn med bare cirka 30 innbyggere, er kjent for de store, velholdte gårdene sine i byen, som ligger midt på øyen. Ved fergeleiet ligger det en hyggelig, liten lystbåthavn. Øyen har en kjosk og sommeråpen kafé, så større innkjøp må gjøres i Assens, der det er gode innkjøpsmuligheter.

 

Strande

Øyens beste badestrand er en sandstrand, som ligger tett på ferge- og lystbåthavnen.

Natur

Bågøs høyeste punkt ligger 8 m.o.h., men herifra har De flott utsikt over Lillebælt. Bågø har 2 store innsjøer med engarealer imellom. Dette landskapet tiltrekker et stort antall trekkfugler, som spesielt om våren og om høsten besøker våtområdene. Disse er desuden blitt utpekt som EU-fuglebeskyttelsesområder. Fra de 2 fugleskjulene kan fuglene observeres.

Aktiviteter

Det er virkelig gode muligheter for lystfiskeri langs kystene - spesielt fra den vestlige kysten og ved fyrtårnet. Øyen er desuten et ideelt feriested for naturelskere, som gjerne vil utforske øyen til fots.

Severdigheter

En enkelt gravhøy på øyens sydkyst vitner om, at Bågø har vært bebodd langt tilbake i oldtiden. Bågø Kirke ligger på den nordlige delen av øyen og er i en enkel og vakker stilart. Det fredede fyrtårnet på øyens østlige del ble bygget i 1816 og er dermed et av de eldste i landet.

Utfluktsmål

Assens er en 800 år gammel kjøpstad med Danmarks vakreste gate. I det sjarmerende og meget velbevarte bysentrum finnes kjøpmannsgårder og gavlhus i bindingsverk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker og en hyggelig marina. På ''Willemoesgårdens Mindestuer'' i Assens vises en sjøfartssamling med skipsmodeller, malerier, galionsfigurer, våpen osv. Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgl på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og barer (38 km fra Assens).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Bågø

Søk feriehus