Lei feriehus i Aborg - Book her

Feriehus i Aborg, Fyn og øyene, Danmark til utleining!

Aborg ligger på Fyns vestkyst med utsikt til øyen Bågø, i rolige og naturskjønne omgivelser.

 

Gjestevurderinger fra Aborg

 
 

4 gjester har gitt Aborg en gjennomsnittlig vurdering på 5,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Aborg ligger i naturskjønne omgivelser. Feriestedet er ideelt for de, som gjerne vil fiske, studere fugler, vandre, sykle eller bare nyte naturen i de fredelige omgivelsene. Man kan kjøpe dagligvarer i Aborg, og herifra er det bare 5 km til den sjarmerende gamle kjøpstaden Assens. Derifra kan De bl.a. seile ut til den lille, hyggelige øyen Bågø.

 

Strande

Det er god og barnevennlig badestrand ved Aborg. De nærliggende strandene Feddet Strand, Mariendal Strand og Assens Næs er alle deilige, barnevennlige strander med gode fasiliteter. Ved Assens er det gode muligheter for windsurfere.

Natur

Det fuglerike myrområdet Emtekær Nor ligger få km nord for Aborg og er synlig fra stranden ved Sandager Næs. I skoganlegget i Assens kan De gå en tur rundt om skogsjøen. Krengerupskovene ved Glamsbjerg har flere avmerkete vandreruter (18 km). Helnæs ligger ca. 21 km syd for Aborg og er forbundet med Vestfyn via en smal demning. Halvøyens varierte landskap er en naturopplevelse i seg selv.

Aktiviteter

Det er bra muligheter for fiske ved kysten langs Lillebælt og i Put&Take fiskesjøene i området. Her i området er det også en populær aktivitet å kjøre på skinnesykkel. Ruten starter og slutter i Assens og går gjennom frodige landskaper, marker, skog og små byer. I Assens står tennis- og minigolfbaner til rådighet. For golfspillere er det veldig gode muligheter på Fyn. De nærmeste banene finner De hos Vestfyns Golfklub ved Glamsbjerg (18 km), Golfklubben Lillebælt ved Middelfart (38 km) og Fåborg Golfklub (40 km). Det varierte landskapet rundt Aborg innbyr til sykkel- og spasertur.

Severdigheter

Assens er en 800 år gammel kjøpstad med Danmarks vakreste gate. I det sjarmerende og meget velbevarte bysentret er det kjøpmannsgårder og gavlhus i bindingsverk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker og en hyggelig marina (7 km). På 'Willemoesgårdens Mindestuer' i Assens vises en sjøfartssamling med skipsmodeller, malerier, galionsfigurer, våpen osv. Ebberup ligger 11 km fra Aborg, og her finner De følgende severdigheter: Middelalderborgen 'Hagenskov', der det er mulig å oppleve et gammelt fangehull. 'Gl. Alvernæs', som er en vakker, fynsk herregård med et karakteristisk tårn, omgitt av park og skog. Området er gjenerelt rikt på herregårder, som f.eks. Wedellsborg, Brahesborg, Krengerup Slot, og Hagenskov Slot.

Utfluktsmål

Fra Assens seiler en liten ferge hver dag til øyen Bågø, som er en idyllisk og naturskjøn øy. Besøk ''Vissenbjerg Terrariet'', her finnes Skandinavias største terrarie med krypdyr og padder fra hele verden (21 km). ''Frydenlund Fuglepark'' ved Tommerup er en deilig naturpark med 700 fugler fra hele verden, vannhuller, volierer og en 2 km lang vandresti, som går under store gamle trær og ut på den åpne savannen (29 km). Besøk H.C. Andersens fødeby Odense; en moderne og stemningsfull by med mange opplevelsesmuligheter i form av musikk, teater, gjøgl på byens torg, gågater, kaféer, restauranter og barer (43 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Aborg

Søk feriehus
 
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Aborg Feriehus på landet, Aborg

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 1   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 70-2006

    
   1 uke fra NOK 10741,-