Lei feriehus i Vrinners - Book her

Feriehus i Vrinners, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Det rolige sommerhusområde ved Vrinners på Mols ligger ut mot Kalø Vig.

 

Gjestevurderinger fra Vrinners

 
 

gjester har gitt Vrinners en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Vrinners er en liten, hyggelig by på Mols, som er omgitt av Kalø Vig og det spektakulære naturlandskapet Mols Bjerge. Byen er desuten beliggende tett på vakre herregårder, slott og ruiner. Vrinners er et deilig feriemål for lystfiskere og naturelskere. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området. Gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder finner De i Rønde (7 km) og Ebeltoft (15 km). På grunn av Vrinners plasering er det aldri langt til aktiviteter og severdigheter for hele familien.

 

Strande

Overalt i Kalø Vig er vannet lavt, rolig og barnevennlig. Stranden ved Vrinners er en fredelig sand- og steinstrand. 5 km mot nord, rett øst for Kalø Slotsruin, ligger en deilig badestrand med Blått Flagg. Syd for Vrinners, ved Knebel Vig, finner De den 3 km lange Thorup Strand. Stranden er med det lave vannet og den fine sandbunnen et deilig sted for barnefamilien. 8 km mot øst ligger både Femmøller- og Lyngsbæk Strand. Femmøller Strand er en god og barnevennlig sandstrand, som bakved er avskjermet med små forhøyninger med bevoksning. Lyngsbæk Strand er med det lave vannet og sandbunnen også utrolig barnevennlig. Stranden har desuten Blått Flagg og egner seg, bortsett fra bading, også til windsurfing. Skødshoved Strand, 13 km mot syd, har Blått Flagg og er den mest besøkte stranden på Mols.

Natur

Få km bak Vrinners ligger Mols Bjerge, som er et storslått fredet naturlandskap med vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog bliver avløst av åpne hedebakker og det er flott utsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Ved Kalø Slotsruin finner De skogene Hestehaven og Ringelmose Skov. Her kan De via anlagte stier oppleve en vekslende natur med et rikt dyre- og planteliv. Men ikke bare landjorden er interessant rundt Vrinners. I bunnen av Kalø Vig, rundt Vrinners, har De også mulighet for å oppleve seler.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter ved Vrinners Hoved, der vannet er forholdsvist lavt. Området byr også på flere Put & Take fiskeparker. Det er også mulig å leie en båt og ta på fisketur på Århus Bugt eller på arransjerte fisketurer med fiskeskøyte fra Ebeltoft. På Djursland ligger det flere vakre golfbaner. Den nærmeste er banen ved Kalø Golf Club, hvorifra De har utsikt over Århus Bugt og Kalø Slotsruin. Det naturskjønne området, som omgir Vrinners, innbyr til vandre-, ride- og sykkelturer i naturen.

Severdigheter

Kalø slotsruin fra 1313 er et populært turmål. Ruinen er flott beliggende helt ute ved Kalø Vig og gjemmer på mange utrolige og spennende historier (6 km). I flintesmedens arbeidende verksted i Skødshoved kan De oppleve steinalderkunsten på tetteste hold (13 km). Den hyggelige, 700 år gamle byen Ebeltoft er fyllt med historiske severdigheter. Gå evt. en tur i den eldste delen av byen på de gamle brosteinsbelagte gater mellem skjeve hus og hyggelige små forretninger (15 km). På Glasmuseet kan De oppleve forskjellige utstillinger av både nasjonale og internasjonale glassdesignere. I Ree Park – Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, sånn som de ville være det i naturen. Fregatten Jylland er verdens største trekriksskip. Skroget er 71 m langt, vekten er 2.450 tons og seilarealet er på 1.881 m².

Utfluktsmål

I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får De ekte naturopplevelser. F.eks. kan De fra den 250 m lange gangbroen observere bjørnene i den fantastiske bjørneparken (18 km). Djurs Sommerland ved Nimtofte er en gøyal og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter benyttes fritt (25 km). Gl. Estrup slot og museum ved Auning er flott omgitt av vollgrav, skog, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (28 km). Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Aarhus Kunstmuseum Aros, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spennende butikker, de hyggelige gågatene, den livlige atmosfæren ved kaféene ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (38 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Vrinners

Søk feriehus