Lei feriehus i Vibæk Strand - Book her

Feriehus i Vibæk Strand, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Vibæk Strand ligger i Ebeltoft Vig på Djursland, bare et par km nord for Ebeltoft by.

 

Gjestevurderinger fra Vibæk Strand

 
 

gjester har gitt Vibæk Strand en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Det rolige og naturskjønne ferieområdet ved Vibæk Strand byr på god badestrand, fredelig natur, innkjøpsmuligheter og kort avstand til Djurslands mange severdigheter. Den korte avstanden til den 700 år gamle kjøpstaden Ebeltoft gir Dem mange butikker og spisesteder å velge imellom og et utall av interessante severdigheter og aktivitetsmuligheter i umiddelbar nærhet.

 
Nydelig badestrand med grunt og barnevennlig vann i Vibæk Strand Fin sandstrand og klart badevann i feriehusområdet Vibæk Strand Utsikt over Ebeltoft Bugt fra de grønne omgivelsene bak Vibæk Strand Feriehus i grønne omgivelser, ved en liten sjø, i Vibæk Strand
 

Strande

Vibæk Strand er en 2 km lang, barnevennlig sandstrand med lavt vann og Blått Flagg. En rampe går ned over stranden og helt ut til vannet, og sånn at det er det mulig å ta med rullestol og barnevogn o.lign. på stranden. Det er populært å surfe i Ebeltoft Vig. Et par km mot øst ligger Boeslum Strand - Djurslands beste badestrand med fint sand, sandbunn, bølger og gode surfmuligheter.

Natur

Vibæk Strand er omgitt av mange deilige, rekreative naturområder, bl.a. det flotte, kuperte skogområde Handrup Bakker, Skramsø Plantage og Fruerlund Plantage. Sjøen Stubbe Sø ligger ved plantasjene. Mellom Øer og Elsegårde, 8 km sydøst for Vibæk Strand, ligger et stort hedeområde. Her finnes det mange sjeldne og fredede dyre- og plantearter. Terrenget er kupert og har flere gode utsiktspunkter, der De kan se både havet og omgivelsene. Det er mange gode naturstier i området. 11 km fra Vibæk Strand ligger Mols Bjerge - et storslått fredet naturlandskap med vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog blir avløst av åpne hedebakker og det er flott utsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m).

Aktiviteter

Djursland byr på flere gode golfbaner. Den vakre og kuperte banen hos Ebeltoft Golf Club er den nærmeste, men bl.a. er Kalø Golf Club og Grenaa Golfklub også verdt å besøke. Det er gode fiskemuligheter langs kysten i Ebeltoft Vig og i områdets Put & Take fiskesjøer. Fra havnen i Ebeltoft arransjeres det havfisketurer med skøyte. I Ebeltoft Svømmehal finner De bl.a. dampbad, massasje, solarium osv. hvis badeværet skulle svikte. Opplev evt. naturen fra syklen langs sykkelstiene hele veien langs Ebeltoft Vig.

Severdigheter

Opplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistbyen Ebeltoft (2 km). Med de smale brosteinsbelagte gatene og skjeve husene får den Dem til å føle, at De blir satt tilbake til en annen tid. Her finnes det spennende forretninger, gode spisesteder og flere severdigheter. På det gamle rådhuset er det i dag et spennende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan De oppleve forskjellige utstillinger av både nasjonale og internasjonale glassdesignere. I Ree Park – Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, sånn som de ville være det i naturen. Fregatten Jylland er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten er 2.450 tons og seilarealet er på 1.881 m². Den gamle idylliske landsbyen Elsegårde med egen liten sjø(gadekær) ligger 7 km fra Vibæk Strand. Fra Elsegårde Strand er det utsikt til øyen Hjelm.

Utfluktsmål

Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet turmål. Ruinen ligger vakkert helt ute ved Kalø Vig (20 km). I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får De ekte naturopplevelser. F.eks. kan De fra den 250 m lange gangbroen observere bjørnene i den fantastiske bjørneparken (22 km). Djurs Sommerland er en gøyal og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter benyttes fritt (26 km). I Kattegatcentret venter det Dem et imponerende syn. Følg skrekkinnjagende haier på tett hold bak en tykk glassrute (29 km) Gl. Estrup slot og museum ved Auning er vakkert omgitt av vollgrav, skog, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (38 km). Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spennende butikker, hyggelige gågater, livlig atmosfære på kaféene ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (48 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Vibæk Strand

Søk feriehus