Lei feriehus i Skødshoved - Book her

Feriehus i Skødshoved, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Skødshoved ligger på Sydvestdjursland med utsikt over Århus Bugt og Kalø Vig.

 

Gjestevurderinger fra Skødshoved

 
 

11 gjester har gitt Skødshoved en gjennomsnittlig vurdering på 4,18 av 5 stjerner.

 

Eign

Omgitt av Århusbugten, Mols Bjerge, Djurslands hyggelige landsbyer og spennende severdigheter ligger Skødshoved på den sydvestligste delen av Djursland - direkte overfor Århus. Ved Skødshoved finner De fred og ro, deilig natur, en av Djurslands mest populære badestrander og en liten, hyggelig jollehavn, hvorifra De kan ta på seiltur. Ved jollehavnen er det satt opp benker, bord og grillplass, og her kan De nyte maten Deres og den flotte utsikten over Århusbugten. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området.

 
Feriehusene i Skødshoved ligger på en skråning med utsikt over stranden og havet Utsikt over havet fra feriehusområdet i Skødshoved Velbeliggende feriehus, rett bak stranden, i ferieområdet Skødshoved Aktivitet på den stemningsfulle lystbåthavnen i Skødshoved
 

Strande

Skødshoved Strand har Blått Flagg og er den mest besøkte stranden på Mols. Stranden er veldig barnevennlig, da den har sandbunn og lavt vann. Desuten er det kiosk og toalettfasiliteter ved stranden. Stranden ligger like ved den hyggelige jollehavnen. Det er gode surfmuligheter i Århusbugten.

Natur

Skødshoved ligger ikke langt fra Mols Bjerge, som er et storslått, fredet naturlandskap med vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog bliver avløst av åpne hedebakker og det er flott kikk over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Halvøyen Helgenæs ligger rett syd for Mols Bjerge. Området er et spennende, naturskjønt og kupert område med flere kulturhistoriske minner. I et veldig kupert terreng med utsikt over Ebeltoft Vig og Helgenæs ligger Fuglsø Bakker. Landskapet rundt Kalø Vig byr også på mange opplevelser. Det finnes mange store og flotte gravhøyer i Kaløskovene, og en tur forbi Kalø Slot og den gamle Slotsruin beliggende i Kalø Vig er også en opplevelse.

Aktiviteter

Det finnes flere golfbaner i området, bl.a. ved Kalø, Ebeltoft og Grenå. Året rundt er det gode fiskemuligheter i Kattegat uten for Skødshoved og fra sydspissen av Helgenæs. Fra Ebeltoft arransjeres det fisketur med skøyte. Fra Skødshoved Jollehavn kan De om sommeren, med det 100 år gamle veteranskipet 'Skødshoved', seile over bukten til Marselisborg Lystbådehavn. Få km øst for Skødshoved ligger Fuglsø Centeret. Her kan De f.eks. spille tennis og beachvolley. Deilige naturopplevelser venter langs de mange vandre-, sykkel- og ridestiene i området.

Severdigheter

Ca. 1 km fra Skødshoved Jollehavn finner De et spennende arbeidende verksted. Her kan De oppleve steinalderens flintesmed arbeide på tett hold og se museets samlinger av arkeologiske og geologiske minner. Nær havnen finnes det en liten sti, som går ut til utsiktshøyen Basbjerg, der De får en fantastisk utsikt over Århus Bugt. Det gamle, vakre godset Isgård ligger naturskjønt på Mols Hoved og er verdt et besøk. I Knebel, ca. 9 km fra Skødshoved, finnes det mange interessante gallerier og den berømte steindyssen Porskær Stenhus.

Utfluktsmål

Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet turmål. Ruinen ligger flott helt ute ved Kalø Vig. I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får De ekte naturopplevelser. F.eks. kan De fra den 250 m lange gangbroen observere bjørnene i den fantastiske bjørneparken (31 km). Djurs Sommerland i Nimtofte er en gøyal og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter benyttes fritt (38 km). Gl. Estrup slott og museum ved Auning ligger vakkert, omgitt av vollgrav, skog, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (40 km). Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Botanisk Have, den livlige atmosfæren ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (ca. 50 km i bil og ca. 10 med båt). I Kattegatcentret i Grenå venter det Dem et imponerende syn. Følg skrekkinnjagende haier på tett hold bak en tykk glassrute (52 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Skødshoved

Søk feriehus
 
  •  

   Skødshoved Feriehus, Skødshoved

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 53-1551

    
   1 uke fra NOK 5225,-
    
  •  

   Skødshoved Feriehus, Skødshoved

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   20 m till vann
   Reg. nr.: 53-1548

    
   1 uke fra NOK 16136,-
    
  •  

   Skødshoved Feriehus, Skødshoved

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 53-1553

    
   1 uke fra NOK 22493,-
    
  •  

   Skødshoved Feriehus, Skødshoved

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   900 m till vann
   Reg. nr.: 53-1549

    
   1 uke fra NOK 8989,-