Lei feriehus i Skæring - Book her

Feriehus i Skæring, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Skæring ligger ut mot Kalø Vig og Kattegat, få km nord for Jyllands 'hovedstad' Århus.

 

Gjestevurderinger fra Skæring

 
 

5 gjester har gitt Skæring en gjennomsnittlig vurdering på 4,40 av 5 stjerner.

 

Eign

Det rolige og hyggelige sommerhusområdet ved Skæring Strand i Århus Bugt ligger ca. 12 km nord for Århus sentrum og har utsikt til Mols og naturområdet Mols Bjerge. Skæring har en god, liten strand, her er bl.a. gode forhold for surfere og lystfiskere. Like nord for Skæring kan dere oppleve det maritime miljøet i den idylliske Kaløvig Bådehavn. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i Skæring, og i Århus finner dere gode shoppingmuligheter, et utall av spisesteder, samt en masse aktiviteter og severdigheter for hele familien.

 
En deilig sommerdag på stranden i Skæring Barn plasker i det lave badevannet på sandstranden i Skæring Utsikt over Århusbukten fra stranden i Skæring Hyggelig sti langs strandkanten og feriehusene i Skæring
 

Strande

Langs Århus Bugt finner dere mange vakre barnevennlige sandstrender. Stranden ved Skæring er en liten, rolig strand. Surfing er bl.a. populært her. De mest besøkte strender i området er Bellevue Strand og badeanstalten 'Den Permanente', som begge har fint sand, grunt vann og sandbunn. Begge strender ligger syd for Skæring og nord for Århus sentrum.

Natur

Landskapet omkring Århus er meget variert, og består av enger, sjøer, daler, vakre strender og gammel skog. Ved Risskov, 5 km syd for Skæring, finnes et vakker skogområde, som stammer helt tilbake fra middelalderen. Like syd for Århus finner dere det skjønne skogområdet, Marselisborgskovene. Her er terrenget sterkt kupert og noen steder vokser trærne nesten ut i vannet. En eventyrlig stemning og en fantastisk ro kan oppleves her i de gamle, vakre skogene. Ved Marselisborgskovene finner dere også en skjønn dyrepark med bl.a. rådyr som går fritt omkring. Det spektakulære landskapet Mols Bjerge er et storslått, fredet landskap med vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Det er flott utsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj og Trehøje (27 km).

Aktiviteter

Det finnes et utall av golfbaner i området, og de nærmeste er banene ved Mollerup Golf Club i Risskov, Aarhus Aadal Golf Club og Aahus Golf Club. Det er mulig å fiske i Århus Å og -Bugt, og dessuten finnes det flere vakre Put & Take fiskevann i området. Århus Bugten er også et populært sted for windsurfing. Hos bl.a. Surfcenter Åkrogen kan dere få undervisning og leie utstyr. De vakre naturomgivelser, som omgir Århus, innbyr til vandre- og sykkelturer i området. Bl.a. er det sykkelsti langs vannet hele veien fra Risskov, forbi Skæring til Kaløvig Bådehavn.

Severdigheter

Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Aarhus Kunstmuseum Aros, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spennende butikker, hyggelige gågater, den livlige atmosfæren rundt kaféene ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (12 km). Kalø slotsruin fra 1313 er et populært utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert til helt ute ved Kalø Vig og gjemmer på mange utrolige- og spennende historier (20 km). Moesgård Museum på herregården Moesgård rommer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet ligger idyllisk til omgitt av en vakker skog, som strekker seg helt ned til Århus Bugt (22 km).

Utfluktsmål

Gl. Estrup slot og museum ved Auning er omgitt av en vakker vollgrav, skog, mark og eng. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (26 km). I Skandinavisk Dyrepark får dere ekte naturopplevelser. Fra den 250 m lange gangbroen kan dere f.eks. observere bjørnene i den fantastiske bjørneparken (29 km). Djurs Sommerland ved Nimtofte er en artig og spennende fornøyelse for hele familien. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes (31 km). Fregatten Jylland, som ligger i Ebeltoft, er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten 2.450 tonn og seilarealet på 1.881 m² (38 km). I Randers Regnskov kan dere oppleve jungelstier, klipper, krokodiller og fosser. Randers Regnskov lever virkelig opp til sitt navn (39 km). Det 147 m høye Himmelbjerg ved Silkeborg er et berømt og naturskjønt utfluktsmål. Fra toppen og fra tårnet, er det en praktfull utsikt over det vakre landskapet (ca. 50 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Skæring

Søk feriehus
 
  •  

   Skæring Feriehus, Skæring

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 53-5023

    
   1 uke fra NOK 5685,-
    
  •  

   Skæring Feriehus, Skæring

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 53-5017

    
   1 uke fra NOK 4764,-
    
  •  

   Skæring Feriehus, Skæring

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   500 m till vann
   Reg. nr.: 53-5021

    
   1 uke fra NOK 3274,-