Lei feriehus i Selkær - Book her

Feriehus i Selkær, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Selkær er et rolig natur-/skogområde ved Glesborg, på den nordligste delen av Djursland, ca. 8 km fra kysten og ca. 12 km fra Grenå.

 

Gjestevurderinger fra Selkær

 
 

4 gjester har gitt Selkær en gjennomsnittlig vurdering på 4,75 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Selkær ligger sentralt i grønne omgivelser. Herfra er det korte avstander til innkjøp, hyggelige gårdbutikker, spennende severdigheter, aktivitetsmuligheter, vakre naturlandskaper og gode, barnevennlige badestrender. Selkær er et ideelt område for dere, som ønsker å holde ferie i fredelige og rolige naturomgivelser, men i kort avstand til byer, attraksjoner og aktivitetstilbud.

 
Hyggelig sjø i naturskjønne omgivelser ved feriehusområdet Selkær Feriehusvei i Selkær med høye, skjermende trær Feriehus i grønne omgivelser i Selkær Skog og rapsåkrer omkranser feriehusområdet Selkær
 

Strande

Ca. 10 km nordøst for Selkær finner dere to skjønne badestrender. Bønnerup Strand og Gjerrild Nordstrand er begge barnevennlige med fint sand, grunt vann, sandbunn og Blåt Flag. Flere steder langs strendene er det badebroer til rådighet.

Natur

Naturen omkring Selkær har skogaktig karakter, og her finnes et rikt dyreliv. Spesielt trives ekorn godt her. Syd for Selkær,ligger Kolind Sund, som med sitt frodige landskap innbyr til lange vandre- og sykkelturer. I Kolind er det også mulig å leie kanoer og oppleve sundet fra sjøsiden. Ved kysten nord for Grenå ligger Karlby og Sangstrup Klinter. Fotturer her byr på skjønne utsikter, og det er mulig å finne fossiler. Den vakre, økologiske skogen, Emmedsbo Skov, som ligger øst for Bønnerup, helt ut til Kattegat, har et rikt dyreliv, flere sjøer og mange stier og veier.

Aktiviteter

Det er riktig mange gode fiskesteder i området, bl.a. ved Kolind Sund og i Kattegat fra Gjerrild Klint. Dessuten ligger Djurslands største Put & Take fiskevann, Hammelevgård Ørredvand, like ved Selkær. Det arrangeres havfisketurer med kutter fra Grenå Havn. Vest for Grenå ligger en vakker golfbane med utfordringer for både nybegynnere og øvede spillere. Selkærs beliggenhet nær Grenå gir også andre gode aktivitetsmuligheter. I Grenå kan dere bl.a. spille tennis, bowle, kjøre i gokart og benytte byens svømmehall.

Severdigheter

Den vakre Rimsø Præstegård ligger 4 km fra Selkær. Den stråtekte bindingsverksgård er Danmarks eldste prestegård, bygd i 1593 og bestemt verd et besøk. I Stenvad, 8 km mot vest, ligger Stenvad Mosebrugscenter; en smalsporet jernbane med tilhørende museum. Dere kan bl.a. ta en tur med gamle tog. I Bønnerup hersker en trivelig atmosfære blant gamle fiskerhus, og i byens aktive fiskeri- og lystbåthavn, som ligger vakkert til. Her finnes også bord, benker og grillplasser. Hver dag kan dere kjøpe fersk fisk (8 km). Som resten av Djursland, byr området omkring Selkær også på flere vakre slott og herregårder. Besøk bl.a. Mejlgaard eller Sostrup Slot og opplev den eventyrlige atmosfæren som er omkring de vakre bygningene.

Utfluktsmål

I den mer enn 500 år gamle byen Grenå, er det rike muligheter for sightseeing og shopping. Opplev den sjarmerede atmosfæren i byens moderne lystbåthavn. Her kan dere sitte og titte på mennesker og livet på havnen mens dere nyter et måltid på en av de mange spisesteder. I Kattegatcentret i Grenå venter et imponerende syn. Bak en tykk glassrute kan dere følge de fryktinngytende haier på nært hold (13 km). Djurs Sommerland er en artig og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes (17 km). I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får dere ekte naturopplevelser. Fra den 250 m lange gangbroen kan dere f.eks. observere bjørnene i den fantastiske bjørneparken (23 km). Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård viser effekter fra danske jernbaners historie (23 km). Gl. Estrup slot og museum ligger vakkert til omgitt av vollgrav, skog, mark og enger. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (27 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Selkær

Søk feriehus
 
  •  

   Selkær Feriehus, Selkær

    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   8000 m till vann
   Reg. nr.: 51-2033

    
   1 uke fra NOK 3001,-
    
  •  

   Selkær Feriehus, Selkær

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 7   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 1   •   10000 m till vann
   Reg. nr.: 51-2039

    
   1 uke fra NOK 6851,-