Lei feriehus i Risskov - Book her

Feriehus i Risskov, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Den deilige bydelen Risskov i nordlige utkanten på Århus er omgitt av skog og strand.

 

Gjestevurderinger fra Risskov

 
 

gjester har gitt Risskov en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Risskov er den fineste forstaden til Århus og ligger rett ut til Kattegats deilige badestrender. Risskov er kalt etter den vakre, gamle skogen Riis Skov som ligger tett på bydelen. Her bor Dere i fine og veldig naturskjønne omgivelser. Få km mot nord ligger Egå med Egå Engsø og en sjarmerende lystbåthavn. Dere kan handle dagligvarer i området. Århus sentrum ligger bare 7 km borte og byr på kulturelle severdigheter, fornøyelser, et stemningsfullt latinerkvarter, kafémiljø langs elven, shoppingsentre og gågater med fine innkjøpsmuligheter samt et utall av spisesteder.

 

Strande

Uten for Risskov ligger det en deilig sandstrand med lange badebroer. Her på trakten kan Dere dessuten besøke den populære Bellevue Strand og badeanstalten 'Den Permanente', som begge har fint sand, lavt vann og sandbunn.

Natur

Risskov er omgitt av Kattegat og den nydelige Riis Skov som stammer helt tilbake til middelalderen. Her kan Dere vandre, mosjonere og nyte naturen og stillheten. Skogen rommer også en hundeskog. Få km fra Risskov ligger den nyanlagte Egå Engsø som ble etablert på høsten 2006. Her finner Dere et rikt fugle- og dyreliv, en naturlekeplass med steinaldertema og gode vandrestier rundt om sjøen. Fra et fugletårn i området kan Dere observere fuglenes ferd. Rett sør for Århus ligger det nydelige skogområdet Marselisborgskogene. Her er terrenget veldig kupert og noen steder vokser trærne nesten ut i vannet. Ved Marselisborgskogene finnes også en hyggelig dyrepark, der rådyr går fritt omkring (11 km).

Aktiviteter

De vakre naturomgivelsene rundt Århus innbyr til vandre- og sykkelturer på eignen. Bl.a. er det sykkelsti langs vannet hele veien fra Risskov forbi Skæring til Kaløvig Bådehavn. For golfspillere er det mulig å prøve flere baner på eignen, som for eksempel Mollerup Golf Club i Risskov, Aarhus Aadal Golf Club og Aarhus Golf Club. Dere kan fiske i Århus elven og -bukten eller i en av områdets hyggelige Put & Take fiskesjøer.

Severdigheter

Besøk Museet Psykiatrisk Hospital i Risskov, hvor man kan se en psykiatrihistorisk samling samt en stor samling med kunst, skapt av psykiatriske pasienter. 'Hovedtstaden' på Jylland - Århus - byr blant annet på Latinerkvarteret med små, intime gater, et livlig kafemiljø, kunstmuseet ARoS, Tivoli Friheden, frilandsmuseet Den Gamle By, Botanisk Have, Musikhuset og Århus Domkirke. Moesgård Museum på herregården Moesgård i Højbjerg, syd for Århus, rommer arkeologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet ligger idyllisk og er omgitt av deilig skog som går helt ned til Århus Bukt (16 km).

Utfluktsmål

Gl. Estrup slott ved Auning er flott omgitt av vollgrav, skog, åker og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (32 km). Randers Regnskov er inndelt i en asiatisk, en afrikansk og en søramerikansk kuppel - hver med de tropiske dyr og planter som holder til i disse områdene (39 km). I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får dere ekte naturopplevelser. Dere kan blant annet se på bjørnene fra den 250 m lange gangbroen i den fantastiske bjørneparken (43 km). Djurs Sommerland i Nimtofte byr på et utall av fornøyelser - blant annet Piraten: Danmarks største og raskeste berg- og dalbane (45 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Risskov

Søk feriehus