Lei feriehus i Nimtofte - Book her

Feriehus i Nimtofte, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Nimtofte på det naturskjønne Djursland er et ideelt feriemål for barnefamilier, golfentusiaster og naturelskere.

 

Gjestevurderinger fra Nimtofte

 
 

12 gjester har gitt Nimtofte en gjennomsnittlig vurdering på 4,25 av 5 stjerner.

 

Eign

Den hyggelige og aktive landsbyen Nimtofte ligger i hjertet til Djursland, omgitt av det nydelige golfanlegget Lübker Golf Resort, fornøyelsesparken Djurs Sommerland, det historiske slottet Gl. Estrup samt flere spennende attraksjoner. Man kan handle dagligvarer i byen, og en kort biltur bringer dere til Grenå (24 km) og Ebeltoft (27 km), hvor det er fine shoppingmuligheter. Når dere holder ferie i Nimtofte, kan dere nyte uspolert natur, dyrke fritidsaktiviteter eller besøke severdighetene på eignen og Djurslands større byer.

 
Feriehusene ved den flotte golfbanen i ferieområdet Nimtofte Den berømte golfbanen Lübker Square i Nimtofte Feriehus, som nærmest ligger på golfbanen, i Nimtofte Senter med svømmehall, wellness og mye mer ved golfbanen og feriehusene i Nimtofte
 

Strande

Fjellerup Strand på nordkysten på Djursland er en deilig, barnevennlig badestrand med fint sand, klitter, sandbunn og grunt vann. Her kan dere bade, sole og dyrke strandaktiviteter (12 km). Ved Kalø Vig, 20 km fra Nimtofte, ligger sandstranden Følle Strand. Vannet er grunt i bunnen på Kalø Vig, og derfor er stranden veldig barnevennlig. Bak stranden ligger det noen grønne områder, som egner seg til lek og aktiviteter. Viken er dessuten et fint sted til windsurfing. Fra Følle Bugt har dere utsikt til Mols, Hestehaveskoven og Kalø Slotsruin.

Natur

Nimtofte er omgitt av åker, grønne områder og småskog med løvskog, nåleskog, vannløp, gressarealer og en stor dyrebestand med rådyr, rev, ekorn, fasan og fugler. Nimtofte Å ligger syd for byen og snor seg gjennom det frodige og naturskjønne området. Rett syd for Thorsager er det et flott naturområde med skog, bakker, morenekløfter, daler, sjøer og elver (14 km). Her er det en flott utsikt over Kalø Vig og Kalø Slotsruin. Ved Kalø Slotsruin ligger Hestehaveskoven, som har veldig vekslende vegetasjon, et rikt dyre- og planteliv og noen deilige strandenger ned til Slotsvigen. Her finner dere også Vosnæsskoven, der Vosnæs Pynt går ut i den lavvannede Kalø Vig (19 km). Nationalpark Mols Bjerge er et storslått naturlandskap med vekslende natur, et utall av turstier og et rikt dyreliv. Tett skog skifter med åpne hedebakker, og det er en flott utsikt til Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj og Trehøje (28 km).

Aktiviteter

Beliggenheten til Nimtofte er ideell for golfspillere, som kan gjøre seg på 27 hullers masterskapsbanen til Lübker Golf Resort eller på 9-hullers Academy Course, som ligger i Nimtofte. Djursland kan også by på golfbaner hos Kalø Golf Club, Ebeltoft Golf Club, Grenaa Golfklub og Norddjurs Golfklub. Syddjursland byr på fine muligheter for lystfiskere på blant annet kanalene til Kolindsund, i Put & Take fiskesjøer (eventuelt den 7000 m2 store Djurs Fiskesø i Nimtofte), fra kysten og på havet. Dere kan også ta på havfiskeri med fiskeskøyte fra Ebeltoft (27 km). Har dere lyst på å se området fra havsiden, kan dere bli med på en seiltur langs kysten i bukten ut for Følle Strand. Ved Følle Strand har dere dessuten mulighet for å dykke, surfe og stå på vann- eller jetski (20 km) De fine, kuperte stiene på Djursland inviterer til vandre-, sykkel- eller rideturer i den nydelige naturen. Det er veldig populært å ro kano på kanalene ved Kolindsund. Her er det også et deilig friluftsbad (6 km).

Severdigheter

I Nimtofte Præstegårdslade, Danmarks eldste landbruksbygning fra 1590-årene, kan dere besøke Danmarks minste landbruksmuseum - det er gratis adgang. Djurs Sommerland i Nimtofte byr på mer enn 60 festlige fornøyelser og hyggelige aktiviteter for hele familien i Vandland, Piratland, Sommerland, Lilleputland, Afrikaland, Mexicoland samt Cowboy- og Indianerland. I Danmarks villmark, Skandinavisk Dyrepark, ved Kolind får dere ekte naturopplevelser. Dere kan blant annet se på brunbjørn i den unike bjørneparken med huler, bakker, trær og vann langs en 250 m lang gangbro (6 km). I Ryomgård kan dere se Djurslands Jernbanemuseum, som rommer Jyllands største utstilling om jernbanen. Her kan dere se mer enn 2000 interessante effekter (6 km). Ved Ryomgård ligger også Djurslands Galleri og Kunstcenter, som løpende har flotte utstillinger med malerier, kunstplakater, litografier og skulpturer.

Utfluktsmål

Gl. Estrup slott og museum ved Auning ligger nydelig med vollgrav, skog, åker og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (14 km). Kalø slottsruin fra 1313 ligger nydelig ved Kalø Vig og rommer mange utrolige og spennende historier (19 km). I Ree Park - Ebeltoft Safari kan dere se dyrearter fra fire kontinenter i naturlige omgivelser samt det spektakulære løveanlegget Katanga Hill (24 km). På Kattegatcentret kan dere se på, når dyrepasserne trener selene og fôrer haiene. I undervannstunnelen er det bare 6 cm mellom dere og sandtigerhaiene (26 km). Den hyggelige, 700 år gamle byen Ebeltoft flommer over med historiske severdigheter. Opplev den gamle bydelen med brosteinsbelagte gater og skjeve hus (27 km). Glassmuseet i Ebeltoft har skiftende utstillinger av glassdesignere og selger dessuten nydelige glassvarer. Verdens største krigsskip av tre, Fregatten Jylland, er innredet som museum - her blir historien levende.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Nimtofte

Søk feriehus
 
  •  

   Nimtofte Feriehus, Nimtofte

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 12   •   Soverom: 6
   Husdyr tillatt : 1   •   15000 m till vann
   Reg. nr.: 51-2152

    
   1 uke fra NOK 14508,-
    
  •  

   Nimtofte Feriehus, Nimtofte

   9 Omtaler


    

   Soveplasser: 12   •   Soverom: 6
   Husdyr tillatt : 3   •   15000 m till vann
   Reg. nr.: 51-2153

    
   1 uke fra NOK 14508,-