Lei feriehus i Lystrup - Book her

Feriehus i Lystrup, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Det fredelige ferieområdet Lystrup ligger ved Hevring Bugt på Norddjursland, få km fra Randers Fjord.

 

Gjestevurderinger fra Lystrup

 
 

8 gjester har gitt Lystrup en gjennomsnittlig vurdering på 4,75 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusene ved Lystrup ligger i et rolig strøk, nær vakker, barnevennlig strand og skjønne naturområder. Lystrup er et ideelt feriested for dere som gjerne vil slappe av eller dyrke aktiviteter i naturen. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i nærheten. Herfra er det ikke langt til Randers og Djurslands butikker, spisesteder, aktiviteter og attraksjoner.

 
Den deilige sandstranden med grunt badevann i Lystrup Den deilige sandstranden med grunt badevann i Lystrup Stranden i Lystrup er omgitt av grønn natur Utsikt over stranden og havet i Lystrup
 

Strande

Lystrup Strand er en langgrunt og barnevennlig strand med en deilig sandbunn. Det finnes flere gode strender på Norddjursland. Fjellerup- og Bønnerup Strand er de bredeste, og dessuten finnes det klitter og riktig gode forhold for windsurfing. Disse strender har også fått tildelt Blåt Flag.

Natur

Naturen omkring Lystrup er svært variert. Her findes vakre strandenger, marker, bakker med lyng og skog. I Hevring Ådal, 7 km vest for Lystrup, er det anlagt vandrestier, som fører gjennom et meget variert landskap. Fra furuplantasjene gjennom engområder, opp over bakker med lyng og videre til myrområder. På turen gjennom Ådalen kan dere oppleve et utrolig rikt fugleliv. I Løvenholm Skov, 7 km syd for Lystrup, ligger sjøen Langsø, som strekker seg i sydøstlig retning over Vallum Sø, Skarresø, Øjesø, Langesø til Stubbesø og Draaby Sø.

Aktiviteter

For golfspillere er det flere gode muligheter i området. Få km fra Lystrup ligger Norddjurslands Golf Klub, men gode baner finnes også ved Grenå og Ebeltoft. En halv times kjøring sydøst for Lystrup (20 km) ligger byen Kolind og Kolindsund. Sundets vannfylte kanaler er ideelle til kano-eller kajakkturer eller med en fiskestang. Lystfiskere har også mulighet for å fiske fra kysten ut for Lystrup, fra havet i båt eller i Randers Fjord. Vakre naturopplevelser venter langs vandrestiene i Hevring Ådal. De vakre strender ved Nordkysten av Djursland innbyr til lange gåturer.

Severdigheter

Få km øst for Lystrup kan dere oppleve stendyssene ved Tustrup. På et fredet areal er det rekonstruert en jettestue, et kulthus samt flere dyssekamre. Hos Naturcenter Randers Fjord ved Voer Færgested, ca. 10 km fra Lystrup, får dere informasjon om livet i og omkring Randers Fjord - og kan selv delta i aktivitetene. Gl. Estrup slot og museum ligger vakkert til omgitt av vollgrav, skog, mark og enger. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum, og ligger ved Auning midt på Djursland. (12 km)

Utfluktsmål

Djurs Sommerland er en artig og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes. (15 km) Ved Udbyhøj finnes et historisk skanseanlegg fra Englandskrigen i begynnelsen av 1800-tallet. (19 km) I Skandinavisk Dyrepark i Kolind kan dere bl.a. oppleve bjørnene fra en 250 m lang gangbro i en bjørnepark, 2,5 ha. stor (20 km). Randers Regnskov ligger ca. 30 km fra Lystrup. Her kan dere oppleve jungelstier, klipper, krokodiller og fosser. Randers Regnskov lever virkelig opp til sitt navn. I Kattegatcentret i Grenå venter et imponerende syn. Bak en tykk glassrute kan dere følge de fryktinngytende haier på nært hold. (32 km)

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Lystrup

Søk feriehus
 
  •  

   Lystrup Feriehus, Lystrup

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : 1   •   50 m till vann
   Reg. nr.: 50-5007

    
   1 uke fra NOK 3872,-
    
  •  

   Lystrup Feriehus, Lystrup

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : 1   •   120 m till vann
   Reg. nr.: 50-5016

    
   1 uke fra NOK 6438,-