Lei feriehus i Lyngsbæk Strand - Book her

Feriehus i Lyngsbæk Strand, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Ferieområdet Lyngsbæk ligger idyllisk til i Ebeltoft Vig mellom Mols Bjerge og Ebeltoft.

 

Gjestevurderinger fra Lyngsbæk Strand

 
 

22 gjester har gitt Lyngsbæk Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,50 av 5 stjerner.

 

Eign

I Lyngsbæk er gatene brolagte og mange av de vakre, gamle hus er fredet. Her er en helt enestående og hyggelig atmosfære. Opplev bl.a. 'Det lille Rådhus' eller nyt utsikten over Ebeltoft Vig og se de imponerende master på Fregatten Jylland. Like bak området ligger det spektakulære naturlandskapet Mols Bjerge som også er fredet. Her finnes flere utsiktspunkter. Den gode beliggenheten, de barnevennlige sandstrender, den eventyraktige stemningen, den enestående natur, samt de mange severdigheter like ved og aktivitetsmuligheter er Lyngsbæk midt i blinken for hele familien. Det er butikker og flere spisesteder i Lyngsbæk og bare 7 km herfra ligger Ebeltoft, som byr på spennende severdigheter, et hav av spesialforretninger og et koselig bymiljø med kaféer og restauranter.

 
Feriehus i grønne omgivelser langs den deilige stranden i Lyngsbæk Fin sandstrand med lavt badevann i Lyngsbæk Utsikt mot stranden og feriehusene fra moloen i Lyngsbæk Lyngsbæks feriehus ligger i naturskjønne, grønne omgivelser
 

Strande

Stranden ved Lyngsbæk er pga. sitt grunne vann og sin sandbunn utrolig barnevennlig. Stranden som også egner seg til bading og windsurfing har Blåt Flag. Den 2 km lange stranden ligger omgitt av en skjønn natur og den gir dere en god opplevelse langs de mange anlagte stier og ruter.

Natur

Et par km mot nordøst ligger Djurslands største sjø, Stubbe Sø. Her kan dere observere et fascinerende fugleliv, da sjøen i dag er viktig rasteplass for sjøfugler. De flotte, kuperte skogområder Handrup Bakker, Skramsø Plantage og Fruerlund Plantage ligger også i dette område. Like ved Lyngsbæk ligger det spektakulære landskapet Mols Bjerge. Mols Bjerge er et storslått fredet landskap med vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog avløses av åpne hedebakker og det er mektig utsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Halvøya Helgenæs ligger like syd for Mols Bjerge. Området er et spennende, naturskjønt og kupert område med flere kulturhistoriske minner. Fuglsø Bakker ligger i et svært kupert terreng med utsikt over Ebeltof Vig og Helgenæs.

Aktiviteter

Djursland byr på mange gode muligheter for lystfiskere, både langs kysten, ved moloene og i områdets Put & Take fiskesjøer. Det finnes flere golfbaner i området, bl.a. ved Kalø, Ebeltoft og Grenå. De vakre naturlandskaper innbyr også til utendørs aktiviteter, som rideturer eller kanopadling på Kolind Sund.

Severdigheter

Den pittoreske, 700 år gamle byen Ebeltoft bugner av historiske severdigheter. Gå evt. en tur i den eldste delen av byen på gamle brostensbelagte gater mellom skjeve hus og hyggelige små forretninger. På det gamle rådhuset er det i dag et spennende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan dere oppleve forskjellige utstillinger av både nasjonale og internasjonale glassdesignere. I Ree Park – Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, hvor de egentlig naturlig hører hjemme. Fregatten Jylland er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten 2.450 tonn og seilarealet på 1.881 m². Helgenæs Museum, som ligger i prestegården til Stødov Kirke, viser en utstilling om helboene og deres levevilkår.

Utfluktsmål

I Skandinavisk Dyrepark får dere ekte naturopplevelser. Fra den 250 m lange gangbroen kan dere f.eks. observere bjørnene i den fantastiske parken (19 km). Djurs Sommerland i Nimtofte er en artig, spennende og actionfylt fornøyelse for hele familien. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes (24 km). I Kattegatcentret i Grenå venter et imponerende syn. Bak en tykk glassrute kan dere følge de fryktinngytende haier på nært hold (32 km). Gl. Estrup slot og museum ligger vakkert til omgitt av vollgrav, skog, mark og enger. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (35 km). Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert til helt ute ved Kalø Vig og er verd et besøk. Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spennende butikker, hyggelige gågater, den livlige atmosfæren ved kaféene ved Vadestedet, og Marselisborgskoven osv. (45 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Lyngsbæk Strand

Søk feriehus
 
  •  

   Lyngsbæk Strand Feriehus, Lyngsbæk Strand

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   800 m till vann
   Reg. nr.: 52-6022

    
   1 uke fra NOK 5970,-
    
  •  

   Lyngsbæk Strand Feriehus, Lyngsbæk Strand

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 52-6072

    
   1 uke fra NOK 11048,-
    
  •  

   Lyngsbæk Strand Feriehus, Lyngsbæk Strand

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   1500 m till vann
   Reg. nr.: 52-6071

    
   1 uke fra NOK 9251,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Lyngsbæk Strand Feriehus, Lyngsbæk Strand

    

   Soveplasser: 7   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   800 m till vann
   Reg. nr.: 52-6076

    
   1 uke fra NOK 11317,-
    
  •  

   Lyngsbæk Strand Feriehus, Lyngsbæk Strand

   8 Omtaler


    

   Soveplasser: 8   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   3000 m till vann
   Reg. nr.: 52-5515

    
   1 uke fra NOK 5417,-