Lei feriehus in Knebel - Book her

Feriehus in Knebel, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Knebel ligger på Mols, like ut mot Knebel Vig og Kalø Vig.

 

Gjestevurderinger fra Knebel

 
 

6 gjester har gitt Knebel en gjennomsnittlig vurdering på 4,33 av 5 stjerner.

 

Eign

Knebel ligger i rolige og meget naturskjønne omgivelser, rett ved vannet og den spektakulære nasjonalparken Mols Bjerge. Området appellerer spesielt til lystfiskere og naturelskere, men er også kjent for sine stendysser, ruiner, mange slott og herregårder. I Knebel er det mulig å kjøpe dagligvarer, og i Ebeltoft, kun 18 km herfra, finner dere et stort utvalg av butikker, spisesteder og severdigheter for hele familien.

 
Den hyggelige lystbåthavnen i Knebel Badebro ved lystbåthavnen i feriehusområdet Knebel Ved Knebel finner dere en hyggelig havn med seilskip og fritidsbåter Liten sandstrand ved siden av lystbåthavnen i Knebel
 

Strande

Vannet er grunt, rolig og barnevennlig overalt i Knebel Vig og Kalø Vig. Ved Knebel Vig ligger den 3 km lange, rolige Thorup Strand. Den er et fortreffelig sted for barnefamilien med sitt grunne vann og fine sandbunn. Mot vest ved Begstrup Vig finner dere den lange, lefylte Begstrup Strand. Den vakre stranden er langgrunt og barnevennlig. Her er gode vilkår for windsurfere. Knebel ligger også tett på Fuglsø og Bogens Strand. Begge strender er steinete, men har badebroer som dere kan hoppe ned i vannet fra. Disse strendene er også populære blant fritidsdykkere. Ved Fuglsø Strand kan dere også prøve en undervannssti! 8 km mot øst ligger Femmøller Strand - en god og barnevennlig sandstrand, som ligger beskyttet bak små forhøyninger med planter og busker. Skødshoved Strand, 9 km mot syd, har Blåt Flag og er den mest besøkte stranden på Mols. Gå ikke glipp av den enestående solnedgangen over Kattegat.

Natur

Knebel ligger nesten i bunnen av Knebel Vig, som er en del av Kalø Vig. Kun få km fra Knebel finner dere det fantastiske naturområdet Mols Bjerge. Det fredede landskapet har en vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog avløses av åpne hedebakker og det er flott utsyn over Mols, Knebel Vig, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Ved Kalø Slotsruin finner dere skogene Hestehaven og Ringelmose Skov. Her kan dere fra anlagte stier oppleve en vekslende natur med et rikt dyre- og planteliv. I bunnen av Kalø Vig, omkring Vrinners, kan dere også se sel.

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter i Knebel Vig, hvor vannet er grunt. Området byr også på flere Put & Take fiskeparker. Det er også mulig å leie en båt og ta en fisketur i Kalø Vig eller fisketurer som arrangeres med kutter fra Ebeltoft. Flere vakre golfbaner ligger på Djursland. De nærmeste er Kalø Golf Club, herfra har dere utsikt over Århus Bugt og Kalø Slotsruin, og den kuperte og naturskjønne banen ved Ebeltoft Golf Club. Vakre naturopplevelser venter langs de mange vandre-, sykkel- og ridestier i området.

Severdigheter

Den berømte stendyssen Porskær Stenhus med bl.a. et gravkammer, ligger i utkanten av Knebel. Knebel har dessuten flere interessante gallerier samt en vakker, nyrestaurert middelalderkirke med særdeles interessant interiør. Kalø slotsruin fra 1313 er et populært utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert til helt ute ved Kalø Vig og gjemmer på mange utrolige- og spennende historier (9 km). I flintesmedens arbeidsverksted i Skødshoved kan dere oppleve stenalderkunsten på nært hold (9 km). På Glasmuseet i Ebeltoft kan dere se forskjellige utstillinger av både nasjonale og internasjonale glassdesignere (18 km). Fregatten Jylland er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten 2.450 tonn og seilarealet på 1.881 m².

Utfluktsmål

I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får dere ekte naturopplevelser. Fra den 250 m lange gangbroen kan dere f.eks. observere bjørnene i den fantastiske bjørneparken (22 km). Besøk Ree Park Safari, hvor dyrene lever i naturtro omgivelser og har masse plass. I den moderne safariparken er det fokus på dyrearter som er sjeldne eller truet av utryddelse. Dere kan gå rundt i parken eller kjøre med safaribilen (24 km). Djurs Sommerland ved Nimtofte er en artig og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes (29 km). Gl. Estrup slot og museum ved Auning ligger vakkert til omgitt av vollgrav, skog, mark og enger. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (32 km). I Kattegatcentret i Grenå venter et imponerende syn. Bak en tykk glassrute kan dere følge de fryktinngytende haier på nært hold (44 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus in Knebel

Søk feriehus
 
  •  

   Knebel Feriehus, Knebel

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 2   •   1500 m till vann
   Reg. nr.: 53-2152

    
   1 uke fra NOK 5193,-