Lei feriehus i Gl. Løgten Strand - Book her

Feriehus i Gl. Løgten Strand, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Ta på ferie i et feriehus i Gl. Løgten Strand - her er dere tett på strand, skog, attraksjoner og storbyer med mange severdigheter.

 

Gjestevurderinger fra Gl. Løgten Strand

 
 

gjester har gitt Gl. Løgten Strand en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Gl. Løgten Strand er et familievennlig ferieområde med deilig natur og mange fritidsaktiviteter. Gl. Løgten Strand ligger i toppen av Kalø Vig, bare 20 minutters kjøring fra Århus sentrum. Området er omgitt av vann, kyst, idylliske skoger. Det betegnes som en liten oase i et naturskjønt område. Nær ferieområdet finner dere handelsbyen Egå med en hyggelig lystbåthavn, det litt større ferieområdet Følle Strand samt Kalø Slotsruin, som kan ses fra feriehusområdet. Dere kan kjøpe dagligvarer i Løgten og Rønde, 5 minutters kjøring fra feriehusområdet. Gl. Løgten Strand er både et deilig ferieområde og et godt utgangspunkt for turer til Århus samt Djurslands mange attraksjoner.

 
Feriehus i grønne omgivelser bak den lille badestranden i Gl. Løgten Strand Små båter på vannet ut for stranden i feriehusområdet Gl. Løgten Strand Feriehus i grønne omgivelser, rett bak stranden i Gl. Løgten Strand Utsikt til vannet mellom de høytliggende feriehusene i Gl. Løgten Strand
 

Strande

Ut for Gl. Løgten Strand kan dere bade på en nydelig badestrand. Vannet er grunt i bunnen av Kalø Vig, så stranden er dessuten veldig barnevennlig. Dere kan også besøke den nærliggende Følle Strand, som er en nydelig strand med sandbunn og lavt, klart vann og en lang badebro (4 km).

Natur

Feriehusområdet er omgitt av hav, skog og grønne områder. Ca. 1 km sør for feriehusområdet Gl- Løgten Strand ligger Vosnæsskoven på den naturskjønne Vosnæs Pynt, som også er et populært fiskespot. I Hestehaveskoven bak Kalø Slotsruin kan dere oppleve gravhøyer og dysser samt et rikholdig dyre- og planteliv. Nationalpark Mols Bjerge, mellom Gl. Løgten Strand og Ebeltoft, er et vakkert og kupert landskap med vandrestier, vekslende natur og flotte utsikter, bl.a. fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj og Trehøje, som begge ligger mer enn 100 meter over havet.

Aktiviteter

Når dere holder ferie i feriehus i Gl. Løgten Strand ligger aktivitetsmulighetene rett uten for døren. Dere kan bade og gå tur på den nærliggende stranden eller sykle i de deilige og fredelige skogene, som ligger rundt om Gl. Løgten Strand. Lystfiskere har gode fiskemuligheter for fangst langs kysten, i bekkene i området samt i Put and Take fiskesjøen Moesholm Put and Take, få kilometer fra ferieområdet. Dere kan også leie hester mange steder og ride ut i skogen med en guide. Spiller dere golf, byr Djursland på mange interessante baner. Bare 4 km fra feriehuset kan dere prøve banen på Kalø Golf Center, som også tilbyr Pay and Play golf for nybegynnere. Vannet i Kalø Vig innbyr dessuten til seiltur langs kysten, surfing, dykning og kanoseilds.

Severdigheter

Kalø Slotsruin fra år 1313 er et interessant turmål, som ligger nydelig på en halvøy, adskilt fra fastlandet med en ca. 500 meter lang demning. Besøk ruinen på egen hånd eller ta med på en guidet tur i barnas sommerferie.  I skogen bak Kalø Slotsruin kan dere se dysser og gravhøyer fra steinalderen (9 km).
Det imponerede Rosenholm Slot i Hornslet er et velholdt adelshjem, som viser, hvordan adelsfamilier har levet her gjennom 450 år. Ta med på en rundvisning i de imponerende salene og gå en tur i den flotte slotsparken (10 km).

Utfluktsmål

I Skandinavisk Dyrepark kan dere se imponerede bjørner, isbjørner og ulver fra en 250 m lang gangbro (20 km).
På Gl. Estrup Slot kan dere besøke et herregårdsmuseum og et jordbruksmuseum. Se, hvordan herskap og tjenestefolk levet gjennom 600 år her og delta i spennende aktivitetsdager (22 km).
Besøkg Århus og nyt stemningen i den sjarmerende storbyen. Besøk ARoS, Musikhuset, Den Gamle By, Tivoli Friheden og mye annet (23 km).
Opplev den sjarmerende stemningen på Ebeltofts brosteinsbelagte gater med skjeve bindingsverkshus. Her kan dere også se verdens største trekrigsskip Fregatten Jylland samt Glasmuseet Ebeltoft (28 km).
I Ree Park lever dyrene i meget naturtro omgivelser og her er det masse plass til både dyr og gjester. Prøv en tur med safaribilen og kom helt tett på dyrene på savannen (29 km).
Djurs Sommerland byr på 8 temaland og ikke mindre enn 60 forlystelser for hele familien (36 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Gl. Løgten Strand

Søk feriehus