Lei feriehus i Fuglsø - Book her

Feriehus i Fuglsø, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Ferieområdet Fuglsø ligger naturskjønt ut mot Ebeltoft Vig med det fredede og spektakulære landskapet Mols Bjerge som bakgrunn.

 

Gjestevurderinger fra Fuglsø

 
 

gjester har gitt Fuglsø en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Hold ferie i det hyggelige feriehusområdet Fuglsø, som ligger rett opp mot bakkede, fredede arealer og tett på tangen Draget, som binder sammen halvøya Helgenæs og Mols. Fuglsø er en naturskjønn del av Danmark og en deilig feriedestinasjon for de som gjerne vil holde ferie i rolige omgivelser og være aktive i naturen. Fuglsø er dessuten et fint utgangspunkt for turer til Djurslands større byer og mange attraksjoner. F.eks. ligger den historiske og stemningsfulle byen Ebeltoft bare 13 km fra Fuglsø, og her finner dere gode handlemuligheter, spisesteder, nydelige, gamle hus og mange interessante severdigheter.

 
Lang badebro nede foran de høye bakkene ved feriehusområdet Fuglsø I ferieområdet Fuglsø kan dere bade fra stranden og fra den lange badebroen Utsikt over den kuperte naturen til Ebeltoft Vig fra feriehusområdet i Fuglsø Den nydelige, stråtekte Fuglsø Kro ligger tett på feriehusene i Fuglsø
 

Strande

Ved Fuglsø kan dere bade fra en liten, rolig og barnevennlig badestrand med badebro. Et par kilometer mot nord kan dere benytte den lange badestranden ved feriebyen Fjellerup.

Natur

Feriehusene i Fuglsø er omgitt av Fuglsø Bakker, et kupert, fredet naturområde og skog og hav. Rett bak ferieområdet ligger Nationalpark Mols Bjerge. Det imponerende naturlandskapet byr på vekslende natur med et utall av vandre- og ridestier, sykkelruter, utsiktspunkter og et rikt dyreliv. Fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m.o.h.) og Trehøje (127 m.o.h.) kan dere nyte synet av Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat. Litt sør for Fuglsø kan dere oppleve den hyggelige, naturskjønne og veldig kuperte halvøya Helgenæs.

Aktiviteter

Den nydelige naturen rundt Fuglsø innbyr til vandre-, ride- og sykkelturer i de fredfyldte omgivelsene. Dere kan leie hester og ta med på guidede rideturer mange steder i området. Kysten ut for Fuglsø er meget velegnet til å ro havkajakk. Ved Fuglsø-Bogens Hoved, på begge sider av Draget samt på sårspissen av Helgenæs er det veldig gode muligheter for fiske. Dere kan også fiske i Femmøller Å samt i Put & Take fiskesjøene på egnen. Djursland byr på mange deilige golfbaner. Den nærmeste banen er Kalø Golf Club, der det er utsikt over Århus Bugt og Kalø Slotsruin.

Severdigheter

Dere kan få se gravhøyer, skanser og andre fortidsminner i naturen rundt Fuglsø og i Nationalpark Mols Bjerge. På Helgenæs finner dere også mange fortidsminner samt gamle landsbymiljøer med smale gater og velbevarte, små hus. Den sjarmerende, 700 år gamle byen Ebeltoft byr på mange historiske severdigheter. Dere kan evt. gå en tur i den eldste delen av byen, på de gamle, brosteinsbelagte gatene, mellon skjeve hus og hyggelige små butikker. I Ebeltoft kan dere også se verdens største trekrigsskip Fregatten Jylland (13 km). Opplev Kalø Slotsruin fra 1313. Ruinen ligger flott i Kalø Vig og gjemmer på mange utrolige og spennende historier (14 km).

Utfluktsmål

Besøk den flotte safariparken Ree Park, opplev dyr fra flere kontinenter, ta med på Land Rover Safari eller prøv en ridetur på en kamel (19 km). I Skandinavisk Dyrepark kan dere komme tett på bjørn, isbjørn, ulv, rev, elg og mange andre, spennende dyr. Fra den 250 m lange gangbroen kan dere se på dyrene i de grønne omgivelsene (27 km). Djurs Sommerland er en herlig fornøyelsespark med hele 8 temaland samt severdigheter og opplevelser for hele familien (34 km). På Gl. Estrup Herregårdsmuseum kan dere nyte synet av et slott, som er omgitt av vollgrav, skog og marker. Inne kan dere bl.a. få oppleve et herregårdskjøkken, en riddersal, herskapelige stuer og spennende interiør (37 km). I Kattegatcentret lever det over 250 slags havdyr, og dere kan bl.a. følge haier, fisk og blekksprutter fra glasstunnellen under et av akvariene (41 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Fuglsø

Søk feriehus