Lei feriehus i Følle Strand - Book her

Feriehus i Følle Strand, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Ferieområdet Følle Strand på Djurslands sørlige kyst byr på skjønne feriehus og en deilig, barnevennlig badestrand som ligger rett ut for feriehusområdet. Bak kysten og feriehusene kan dere nyte naturen og utsiktene i den flotte nasjonalpark Mols Bjerge. Og tett på Følle Strand kan dere besøke byer og severdigheter på Djursland.

 

Gjestevurderinger fra Følle Strand

 
 

22 gjester har gitt Følle Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,73 av 5 stjerner.

 

Eign

Ferieområdet Følle Strand ligger ved Kalø Vig i toppen av Århusbugten. Fra Følle Bugt har dere utsikt til Mols, Hestehaveskoven og Kalø Slotsruin. Det er gode butikker i Rønde, ca. 4 km fra Følle Strand. Et hyggelig feriested med god strand, deilig natur og aktivitetstilbud for hele familien. Følle Strand er et godt utgangspunkt for mange attraksjoner på Djursland.

 
Den deilige badestranden i Følle er omgitt av feriehus og grønne områder Den hyggelige stranden ligger like ved feriehusområdet i Følle Strand Båter i vannet ut for den deilige sandstranden i Følle Utsikt mot stranden og feriehusene i Følle Strand fra den lange badebroen
 

Strande

Følle Strand er en vakker sandstrand. I bunnen av Kalø Vig er det grunt vann, og derfor er stranden svært barnevennlig. Dessuten egner den seg godt til windsurfing.

Natur

Hestehaveskoven ligger ved Kalø Slotsruin og er preget av vekslende vegetasjon, et rikt dyre- og planteliv og noen vakre strandenger ned til Slotsvigen. Her finner dere også Vosnæsskoven, hvor Vosnæs Pynt stikker ut i den langgrunne Kalø Vig. Ved utmunningen av Knebel Vig er sundet smalt og med bratte skrenter - et av omegnens vakreste områder. Mols Bjerge er et storslått fredet landskap med vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog avløses av åpne hedebakker og det er flott utsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Halvøya Helgenæs ligger like syd for Mols Bjerge. Det er et spennende, naturskjønt og kupert område med flere kulturhistoriske minner. Fuglsø Bakker ligger i et sterkt kupert terreng med utsikt over Ebeltoft Vig og Helgenæs.

Aktiviteter

Det er god anledning til vandre- og sykkelturer i området. Det er mulig å leie sykler flere steder. Prøv en ridetur langs de kuperte stier på Djursland - ridehester kan også leies i området. Det finnes 4 golfbaner i området, bl.a. Kalø Golf Center, hvor gjestespillere er velkomne. For lystfiskere er det gode muligheter i de mange elver og vann, fra kysten, i Put & Take fiskevann og på havet. Det arrangeres havfisketurer med kutter fra Ebeltoft. Hvis dere har lyst til å se området fra havsiden, kan dere ta en seiltur langs kysten i bukten ut for Følle Strand. Dessuten er dykking, surfing, vannski, jetski, kanopadling og tennis populære aktiviteter her.

Severdigheter

Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert til helt ute ved Kalø Vig. Foruten selve ruinen og demningen finnes det rundt omkring i området rester av andre anlegg med tilknytning til Kalø: Grevens Skanse, Tobiæ kilde og Bregnet Kirke. I skogen er det flere velbevarte dysser og gravhauger fra stenalderen.

Utfluktsmål

Djurs Sommerland er en spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes. I Kattegatcentret i Grenå venter et imponerende syn. Bag en tykk glassrute kan dere følge de fryktinngytende haier på nært hold. Gl. Estrup slot og museum ligger vakker til omgitt av vollgrav, skov, mark og enger. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum. Fregatten Jylland, som ligger i Ebeltoft, er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten 2.450 tonn og seilarealet på 1.881 m². I Randers Regnskov kan dere oppleve jungelstier, klipper, krokodiller og fosser. Randers Regnskov lever opp til sitt navn. Opplev aktiviteten og stemningen i de to hyggelige turistbyer Ebeltoft og Grenå. Med sine trange brostensbelagte gater og skjeve hus får dere følelsen av, å være hensatt til en annen tid. Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, den livlige atmosfæren ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Følle Strand

Søk feriehus
 
  •  

   Følle Strand Feriehus, Følle Strand

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   20 m till vann
   Reg. nr.: 53-3600

    
   1 uke fra NOK 4450,-
    
  •  

   Følle Strand Feriehus, Følle Strand

   7 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 53-3552

    
   1 uke fra NOK 4695,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Følle Strand Feriehus, Følle Strand

    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   50 m till vann
   Reg. nr.: 53-3599

    
   1 uke fra NOK 6370,-
    
  •  

   Følle Strand Feriehus, Følle Strand

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : 2   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 53-3590

    
   1 uke fra NOK 5551,-
    
  •  

   Følle Strand Feriehus, Følle Strand

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 10   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 53-3592

    
   1 uke fra NOK 8526,-
    
  •  

   Følle Strand Feriehus, Følle Strand

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 7   •   Soverom: 4
   Husdyr tillatt : no   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 53-3567

    
   1 uke fra NOK 6233,-
    
  •  

   Følle Strand Feriehus, Følle Strand

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : 1   •   300 m till vann
   Reg. nr.: 53-3519

    
   1 uke fra NOK 4708,-