Lei feriehus i Femmøller Strand - Book her

Feriehus i Femmøller Strand, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Hold ferie i et feriehus i Femmøller på Djursland. Her er dere omgitt av deilige strender, sjarmerende byer, mange severdigheter for hele familien og deilig natur. Blant annet ligger feriehuset deres i Femmøller tett på nasjonalpark Mols Bjerge.

 

Gjestevurderinger fra Femmøller Strand

 
 

36 gjester har gitt Femmøller Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,33 av 5 stjerner.

 

Eign

Sommerhusområdet ved Femmøller Strand er et lett kupert naturlandskap med vegetasjon og anlagte stier. Et rolig og hyggelig feriested i vakre naturomgivelser og like ved severdigheter for hele familien. Det fredede og spektakulære naturlandskapet Mols Bjerge ligger like bak området og har flere utsiktspunkter. I Femmøller finnes det butikker og det er flere spisesteder å velge mellom.

 
Den lange stranden i Femmøller har lavt, klart og barnevennlig badevann Blått flagg på Femmøllers deilige badestrand Stranden i Femmøller er omgitt av trær og grønne områder Nyt det deilige badevannet og utsikten til Ebeltoft fra stranden i Femmøller
 

Strande

Stranden ved Femmøller er en god og barnevennlig sandstrand, som er skjermet av med små forhøyninger med vegetasjon.

Natur

Fra Femmøller fører en sti 'Den Italienske Sti' ut i Mols Bjerge, som er et forbløffende vakkert fredet landskap med vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog avløses av åpne hedebakker og det er et fantastisk panorama over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m). Halvøya Helgenæs ligger like syd for Mols Bjerge. Det er et spennende, naturskjønt og kupert område med flere kulturhistoriske minner. Helgenæs Museum, som ligger i prestegården til Stødov Kirke, viser en utstilling om helboene og deres levevilkår. I et svært kupert terreng med utsikt over Ebeltoft Vig og Helgenæs ligger Fuglsø Bakker.

Aktiviteter

Det finnes flere golfbaner i området, bl.a. ved Kalø, Ebeltoft og Grenå. Lystfiskeren kan fiske fra en stenmolo ved kysten samt i Femmøller Å. Flotte naturopplevelser venter langs de mange vandre-, sykkel- og ridestier i området.

Severdigheter

Opplev stemningen og aktiviteten i de to hyggelige turistbyer Ebeltoft og Grenå. I den trivelige atmosfæren her blant trange brostensbelagte gater og skjeve hus får dere følelsen av, å være hensatt til en annen tid. Fregatten Jylland er verdens største treskip og kan besøkes i Ebeltoft.

Utfluktsmål

Djurs Sommerland er en artig og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes. I Kattegatcentret i Grenå venter et imponerende syn. Bak en tykk glassrute kan dere følge de fryktinngytende haier på nært hold. Gl. Estrup slot og museum ligger vakkert til omgitt av vollgrav, skog, mark og enger. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum. I Randers Regnskov kan dere oppleve jungelstier, klipper, krokodiller og fosser. Randers Regnskov lever virkelig opp til sitt navn.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

10 Feriehus i Femmøller Strand

Søk feriehus