Lei feriehus i Elsegårde Strand - Book her

Feriehus i Elsegårde Strand, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Elsegårde Strand er et rolig og hyggelig ferieområde ved Kattegat, utenfor øya Hjelm.

 

Gjestevurderinger fra Elsegårde Strand

 
 

5 gjester har gitt Elsegårde Strand en gjennomsnittlig vurdering på 4,60 av 5 stjerner.

 

Eign

Den gamle, idylliske landsbyen Elsegårde har eget gadekjær og ligger 7 km sørøst for Ebeltoft. Sommerhusområdet, Elsegårde Strand, ligger ved den deilige Kattegatstrand, utenfor for Elsegårde, og er omgitt av flott natur. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i Elsegårde, som dessuten byr på en stor lekeplass, en minigolfbane samt utleining av sykler og båter. Når du holder ferie i Elsegårde kan du spille minigolf, seile, sykle, ride, bade, fiske fra kysten, spille golf, nyde det hyggelige havnemiljø i Øer eller ta på utflukt til Ebeltoft, en av Danmarks eldste og vakreste byer, eller til noen av Djurslands mange spennene attraksjoner.

 
Badestranden i Elsegårde er omgitt av grønn og frodig natur Elsegårdes badestrand er skjermet av høye trær Badestranden i Elsegårde har lavt, klart vann Idyllisk dam i landsbyen Elsegårde bak kysten
 

Strande

Ved Elsegårde Strand finner du en deilig badestrand med både gress- og sandarealer. Fra Elsegårde Strand er det utsikt til øya Hjelm. I forlengelse av Elsegårde Strand mot nord ligger Boeslum Strand - en av Djurslands beste badestrender med fint sand, sandbunn, bølger, gode surfmuligheter og Blått Flagg. Mot sør er stranden ved Øer en god og barnevennlig strand med grovt sand og Blått Flagg.

Natur

Elsegårde er omgitt av vakre skoger og kuperte naturlandskaper. Mellom Elsegårde og Øer finner du et stort hedeområde, og her finnes mange sjeldne og fredede dyre- og plantearter. Terrenget er kupert, som ofte gir en god utsikt over landskapet og havet. Det er mange gode naturstier i området. Mols Bjerge er et storslått og fredet naturlandskap med avvekslende natur, et utall vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog avløses av åpne hedebakker og det er flott utsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m) (20 km).

Aktiviteter

I landsbyen Elsegårde kan du spille minigolf samt leie sykler og båter. Det er gode fiskemuligheter langs kysten, hvor du bl.a. kan fange havørreter, samt i områdets Put & Take fiskesjøer. Kast evt. snøret ut fra havnen i Øer i 'De 7 Øer Put & Take', ca. 2 km fra Elsegårde Strand. Fra havnen i Ebeltoft arrangeres det dessuten havfisketurer med skøyte. I Øer maritime Ferieby kan du bl.a. spille tennis og badminton. Det er dessuten svømmehall og sauna til rådighed, hvor du også kan leie ridehester og seile med gondol. I Ebeltoft Svømmehal kan du nyte livet med bl.a. dampbad, massasje og solarium (7 km). Fra Ebeltoft Golfklubs vakre, kuperte bane med 18 utfordrende huller er det utsikt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge (8 km).

Severdigheter

Opplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistbyen Ebeltoft med de snevre, sjarmerende brostensgater og de klassiske, skeve husene. Her finnes dessuten et hyggeligt havnemiljø, mange spennende forretninger og kunstnerværksteder, gode spisesteder og flere severdigheter (7 km). På Glasmuseet i Ebeltoft kan du oppleve forskjellige utstillinger av både nasjonale og internasjonale glassdesignere. Fregatten Jylland er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten er 2.450 tonn og seilarealet er på 1.881 m². I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Opplev det fantastiske skue ut over savannene med de mange forskjellige dyr (13 km).

Utfluktsmål

Kalø slottsruin fra 1313 er et yndet utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert til helt ut ved Kalø Vig (28 km). I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får du ekte naturopplevelser. F.eks. kan du observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark fra den 250 m lange gangbro (30 km). Djurs Sommerland i Nimtofte er en morsom og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter benyttes fritt (34 km). I Kattegatsenteret i Grenå venter det deg et imponerende syn. Følg de frygtinngydende hajer på nært hold bak en tykk glassrute (38 km). Gl. Estrup slott og museum ved Auning er vakkert omgitt av vollgrav, skog, mark og eng. Slottet danner ramme om både Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (46 km). Besøk Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gater med spennende butikker, de hyggelige gågater, den livlige atmosfære ved kaféene ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv. (56 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Elsegårde Strand

Søk feriehus
 
  •  

   Elsegårde Strand Feriehus, Elsegårde Strand

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 52-3662

    
   1 uke fra NOK 3481,-
    
  •  

   Elsegårde Strand Feriehus, Elsegårde Strand

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   120 m till vann
   Reg. nr.: 52-3645

    
   1 uke fra NOK 10962,-