Lei feriehus i Ebdrup - Book her

Feriehus i Ebdrup, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Ebdrup er en liten landsby som ligger midt på det naturskjønne Djursland ved Kolindsund.

 

Gjestevurderinger fra Ebdrup

 
 

gjester har gitt Ebdrup en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Ebdrup er omgitt av flotte, uforstyrrede og uberørte naturområder. For lystfiskere, naturelskere og for dere som ønsker å holde ferie i rolige naturomgivelser, er stedet ideelt. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i byene Kolind (4 km) og Ryomgård (5 km) som ligger i nærheten. Området ligger sentralt på Djursland, og innenfor kort avstand finnes det strender, vakker natur, større byer, aktivitetstilbud og severdigheter for hele familien.

 

Strande

Det er ingen strand direkte ved Ebdrup, men dere kan bade i friluftsbadet i Kolind, 4 km fra Ebdrup. Følle Strand, er en av Djurslands vakreste sandbadestrender, ca. 10 km syd for Ebdrup. Det grunne vannet i bunnen av Kalø Vig, gjør stranden barnevennlig. Dessuten er den velegnet til windsurfing. Fra Følle Bugt har dere utsikt til Mols, Hestehaveskoven og Kalø Slotsruin.

Natur

Ebdrup ligger i naturskjønne, frodige og uberørte omgivelser med skog, elver, enger og myr. Et par km mot syd, omkring Rønde, finner dere et skjønt naturområde med skog, bakker, morenekløfter, og daler, sjøer og elver. Hestehaveskoven ligger ved Kalø Slotsruin og er preget av vekslende vegetasjon, et rikt dyre- og planteliv og noen vakre strandenger ned til Slotsvigen. Det spektakulære landskapet Mols Bjerge er et storslått, fredet landskap med vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog avløses av åpne hedebakker og det er flott utsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m) (20 km mot syd).

Aktiviteter

Kanopadling på kanalene ved Kolindsund er enormt populært. I Kolind finner dere et vakkert friluftsbad. Området tilbyr en rekke fine vandre- og sykkelturer. Dere kan leie sykler flere steder. Prøv en ridetur langs de kuperte stiene på Djursland. Ridehester kan leies i Kolind. Syddjursland byr på gode muligheter for lystfiskere i bl.a. i Kolindsunds kanaler, i Put & Take fiskevann (bl.a. den 7000 m2 store Djurs Fiskesø), fra kysten og på havet. Det arrangeres havfiske med kutter fra Ebeltoft. På Djursland ligger det flere vakre golfbaner. Nær Ebdrup Handrup finner dere bl.a. Kalø Vig Golf Center og Ebeltoft Golfklub.

Severdigheter

I Skandinavisk Dyrepark får dere ekte naturopplevelser. Fra den 250 m lange gangbroen kan dere f.eks. observere bjørnene i den fantastiske bjørneparken (4 km). I Ryomgård finner dere Djurslands Jernbanemuseum, som inneholder Jyllands største utstilling om jernbanen. Dere kan oppleve mer enn 2000 effekter på museet (5 km). Ved Ryomgård ligger også Djurslands Galleri og Kunstcenter, som fortløpende presenterer flotte utstillinger med malerier, kunstplakater, litografier eller skulpturer. Et av Djurslands historiske bygningsverker er Thorsager Kirke, Jyllands eneste rundkirke, fra omkring år 1200 (6 km). Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert til helt ute ved Kalø Vig og gjemmer på mange utrolige- og spennende historier (9 km). Djurs Sommerland er en artig og spennende fornøyelse for hele familien. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes (10 km).

Utfluktsmål

Gl. Estrup slot og museum ved Auning ligger vakkert til omgitt av vollgrav, skog, mark og enger. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (20 km). Den hyggelige, 700 år gamle byen Ebeltoft bugner av historiske severdigheter. Gå en tur i den eldste delen av byen på de gamle brostensbelagte gater mellom skjeve hus og hyggelige små forretninger (21 km). På Glasmuseet kan dere se forskjellige utstillinger av både nasjonale og internasjonale glassdesignere. I Ebeltoft Zoo & Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, etter hvor de naturlig hører hjemme. Fregatten Jylland er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten 2.450 tonn og seilarealet på 1.881 m². I Kattegatcentret i Grenå venter et imponerende syn. Bak en tykk glassrute kan dere følge de fryktinngytende haier på nært hold (30 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Ebdrup

Søk feriehus