Lei feriehus i Dråby - Book her

Feriehus i Dråby, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Dråby Strand ligger naturskjønt ut mot Kattegat, bare få km fra den gamle byen Ebeltoft.

 

Gjestevurderinger fra Dråby

 
 

4 gjester har gitt Dråby en gjennomsnittlig vurdering på 4,25 av 5 stjerner.

 

Eign

Det rolige og hyggelige ferieområdet ved Dråby Strand ligger i le av bakkene bak Ebeltoft. Stedet innbyr til herlig avkobling og skjønne naturopplevelser. For dere som vil ha ferie med aktiviteter er beliggenheten ideell. Her finnes et utall av severdigheter og spennende utfluktsmål for hele familien. Dagligvarer kan også kjøpes i området.

 
Den deilige badestranden i Dråby byr på klart og barnevennlig vann Dråby byr på en nydelig sandstrand og deilig badevann Badevannet i Dråby er klart og lavt i kanten Den grønne og kuperte kyststrekningen sør for Dråby
 

Strande

Den 4 km lange sandstranden med småsten ved Dråby har sandbunn og relativt dypt vann. Det er tillatt å kjøre bil på stranden. Noen få km mot syd, ved Boeslum, ligger en mer barnevennlig strand med fint sand og grunt vann. Boeslum Strand er en av Djurslands beste badestrender. Her er det også gode muligheter for surfing.

Natur

Like syd for Dråby ligger det vakre myrområdet Gungerne. Nyt en gåtur her en stille sommeraften. Lengre mot syd ligger den naturskjønne Boeslum Plantage med strand og grønne arealer. 'Jernhatten', en 50 m høy bakke, ligger like bak stranden. Mellem Øer og Elsegårde, syd for Dråby, ligger et stort hedeområde. Her finnes mange sjeldne dyre- og plantearter som er fredet. Terrenget er kupert, og her er en god utsikt over landskapet og havet. Overalt i området finner dere mange gode naturstier. Mols Bjerge er et storslått, fredet landskap med vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog avløses av åpne hedebakker og det er flott utsyn over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m).

Aktiviteter

Det er flere gode golfbaner på Djursland. Den nærmeste er 18-hulls bane i Ebeltoft Golfklub, som ligger vakkert til i et kupert terreng ¿ rett utenfor Dråby. Området er spesielt velegnet for lystfiskere ved kysten, på havet eller i Øer Put & Take fiskevann. Dessuten arrangeres det fisketurer med kutter fra Ebeltoft. Området byr på mange gode gå- og sykkelstier. Kitesurfing er også en populær aktivitet i området. Dere kan klatre opp på den 50 m høye bakken, Jernhatten, for å nyte utsikten eller å paraglide herfra.

Severdigheter

Opplev aktiviteten og atmosfæren i den 700 år gamle byen Ebeltoft med sine gamle, skjeve bindingsverkshus og brostensbelagte gater. Her er alt fra spennende severdigheter, gode shoppingmuligheter til gode spisesteder (5 km). Glassmuseet i Ebeltoft rommer en anerkjent samling av moderne internasjonal glasskunst. Dere kan også kjøpe kunst her og se glassblåsere i arbeid. Fregatten Jylland i Ebeltoft er verdens største trekrigsskip. Skroget er 71 m langt, vekten 2.450 tonn og seilarealet på 1.881 m². I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyreartene fordelt på fire kontinenter, som de egentlig naturlig hører hjemme i. Opplev den fantastiske vyen over savannene med mange forskjellige dyr. Den gamle idylliske landsbyen Elsegårde (med eget gadekjær) ligger 6 km fra Dråby.

Utfluktsmål

I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får dere ekte naturopplevelser. Fra den 250 m lange gangbroen kan dere f.eks. observere bjørnene i den fantastiske bjørneparken (25 km). Djurs Sommerland ved Nimtofte er en artig og spennende opplevelse for hele familien. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes (30 km). Kalø slotsruin fra 1313 er et populært utfluktsmål. Ruinen ligger vakkert til helt ute ved Kalø Vig. I Kattegatcentret i Grenå venter et imponerende syn. Bak en tykk glassrute kan dere følge de fryktinngytende haiene på nært hold (33 km). Gl. Estrup slot og museum ligger vakkert til omgitt av vollgrav, skog, mark og enger. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum (41 km). I Randers Regnskov kan dere oppleve jungelstier, klipper, krokodiller og fosser. Randers Regnskov lever virkelig opp til sitt navn (56 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Dråby

Søk feriehus
 
  •  

   Dråby Feriehus, Dråby

   4 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   1000 m till vann
   Reg. nr.: 52-1029

    
   1 uke fra NOK 5740,-