Lei feriehus i Dejret - Book her

Feriehus i Dejret, Djursland og Mols, Danmark til utleining!

Ved Dejret finner dere fred, ro, vakker natur og god anledning til å fiske.

 

Gjestevurderinger fra Dejret

 
 

5 gjester har gitt Dejret en gjennomsnittlig vurdering på 3,60 av 5 stjerner.

 

Eign

Landsbyen Dejret ligger på Mols Hoved, ut mot Kalø Vig. Sommerhusene i området ligger nær vannet i hyggelige og rolige omgivelser. Skødshoved, som ligger like ved Dejret, har en liten, hyggelig jollehavn og en god badestrand. Det er innkjøpsmuligheter i Tved og i Knebel Vig, et virkelig naturskjønt område med en liten bro hvor småbåter kan legge til.

 
Feriehus i skogen bak kysten i ferieområdet Dejret Sti mellom feriehusene og kysten i ferieområdet Dejret Feriehus i grønne omgivelser bak kysten i Dejret Trapp ved skrenten, som går ned til stranden i Dejret
 

Strande

Stranden ved Dejret er ikke så bred, men med det grunne vannet er den barnevennlig. Rett i nærheten ligger Skødshoved Strand med Blåt Flag og er den mest besøkte stranden på Mols.

Natur

Ved Dejret ligger Dejret Skrænt, ca. 25 m høy, 1,2 km lang med trær og busker. Noen steder går skrenten helt ned til vannet. Naturen ved kysten varierer mellom strand, strandenger og skrenter. Noen få km fra Dejret ligger Mols Bjerge, som er et storslått fredet landskap med vekslende natur, et utall av vandrestier og et rikt dyreliv. Tett skog avløses av åpne hedebakker og utsikten er storslagen over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m).

Aktiviteter

Det finnes flere golfbaner i området, bl.a. ved Kalø, Ebeltoft og Grenå. For lystfiskeren er det gode muligheter ved kysten. Herlige naturopplevelser venter langs de mange vandre-, sykkel- og ridestier i området.

Severdigheter

Skødshoved Bro Jollehavn er en hyggelig, liten havn med benker, bord og grillplass. Herfra er det flott utsikt over Århus Bugten. I flintesmedens arbeidsverksted kan dere oppleve stenalderkunsten på nært hold. Dere kan nyte den flotte utsikten over Århus Bugt fra utsiktshøyen Basbjerg. Det gamle, vakre godset Isgård ligger naturskjønt til på Mols Hoved og er verd et besøk. I Knebel, ca. 7 km fra Dejret, finnes flere interessante gallerier, samt den berømte stendyssen Porskær Stenhus.

Utfluktsmål

En spennende og artig opplevelse for hele familien er Djurs Sommerland. Når entreen er betalt, kan alle aktiviteter fritt benyttes. Gl. Estrup slot og museum ligger i vakre omgivelser med vollgraver, skog, jord og enger. Slottet danner rammen rundt Jyllands Herregårsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum. I Kattegatcentret i Grenå venter et imponerende syn. Bak en tykk glassrute kan dere følge de fryktinngytende haier på nært hold. I Randers Regnskov kan dere se jungelstier, klipper, krokodiller og fosser. Randers Regnskov lever virkelig opp til sitt navn. Besøk Jyllands hovedstat Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Botanisk Have, den livlige atmosfæren ved Vadestedet, Marselisborgskoven osv.

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2022 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Dejret

Søk feriehus
 
  •  

   Dejret Feriehus, Dejret

   5 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   525 m till vann
   Reg. nr.: 53-2029

    
   1 uke fra NOK 8047,-