Lei feriehus i Rønne - Book her

Feriehus i Rønne, Bornholm, Danmark til utleining!

Kjøpstaden Rønne - den viktigste og største byen til Bornholm, også kalt Bornholms 'hovedstad'

 

Gjestevurderinger fra Rønne

 
 

22 gjester har gitt Rønne en gjennomsnittlig vurdering på 4,36 av 5 stjerner.

 

Eign

Rønne har utviklet seg fra å være et lite fiskerleie i vikingtiden til den byen, den er i dag. Byen består av små koselige, brosteinsgater med bindingsverkshus og andre gamle bygninger, der dere bl.a. finner kulturelle severdigheter, aktivitetsmuligheter, lystbåthavn, jollehavn og badestrand. Midt i byen ligger Store Torv og gågaten med små butikker, restauranter og kafeer. På Store Torv er det hver onsdag og lørdag markedsdag, hvor det blir solgt bornholmske delikatesser og håndverk; det er også her man finner byens musikkhus og kino. På havnen, på gaten Snellemark, ligger shoppingsenteret til Rønne.

 
Hus bak den deilige sandstranden, Nørrekås Strand, ved den store lystbåthavnen i Rønne - midt i Rønne Livreddertårn på Antoinette Strand, som ligger i et naturområde i den nordlige delen av Rønne Rønnes hyggelige lystbåthavn, Nørrekås, ligger i sentrum av byen En sommerdag med aktivitet og stemning på Store Torv i Rønne
 

Strande

Rett sør for Rønne finner dere Galløkken Strand som er en sandstrand med sandbunn de første 10-15 meter og etterpå er det steinbunn. Det er steil adgang til stranden fra p-plassen. Den deilige Antoinette Strand ligger uten for den nordlige delen av Rønne. Den lange og brede sandstranden har dypt vann og dels sand-, dels steinbunn. Fra denne vestvendte stranden har dere mulighet for å oppleve den enestående solnedgangen over Østersjøen. Brede, fine og hvite sandstrender finner dere på Balka og Dueodde, ca. 30 km vekk. Strendene har grunt, klart vann og sandbunn og er derfor velegnet til familier med småbarn.

Natur

Midt på Bornholm ligger en av landets nydeligste skoger, Almindingen. Forskjellige merkede ruter går gjennom skogen, hvor dere kan oppleve Rytterknægten, det høyeste punktet (162 m) på Bornholm, flotte skogsjøer og øyas største sprekkedal. Huler, grotter og forrevne klippeformasjoner ute i vannet skaper dramatiske scenerier ved Helligdomsklippene i nærheten av Gudhjem (20 km). På den nordlige delen av øya ved det fantastiske naturområdet Hammerknuden kan dere bli bergtatt av vakker klippekyst, sprekkedaler, fossefall og klippehuler (22 km). Paradisbakkene ved Nexø er et kupert klippelandskap med et utall av vandreruter. Her får dere oppleve sprekkedaler, høylyngmyr, vandreblokker og enestående vegetasjonss (33 km).

Aktiviteter

Det er fine muligheter for fiske langs hele kysten og i Bornholms mange Put & Take fiskesjøer. Golfspillere har mulighet for å prøve 3 baner på øya. Bornholms Golf Klub (4 km) byr på en 18-hullers bane, en Par-3 bane med 9 huller (Pay & Play) samt et treningsanlegg. Golfbanen ligger i et naturskjønt, til dels fredet område med mange ville frukttrær, ville orkideer, gyvel og et rikt dyre- og fugleliv. Det er også klubbhus med omklednings- og badefasiliteter samt kafé og solterrasse. Men også Nexø Golf Klub (31 km) og Nordbornholms Golf Klub (20 km) kan anbefales. De mange merkede sykkel-, ride- og vandrestiene på øya gir fine muligheter for å oppleve det nydelige og enestående naturlandskapet på kloss hold.

Severdigheter

Ta en tur rundt i Rønne og opplev bl.a. den hyggelige atmosfæren på lystbåthavnen, jollehavnen og den gamle bydelen. Byen kan dessuten by på museer, bowlinghall, svømmehall, fine shoppingmuligheter og restauranter. Hjorts Fabrik er Bornholms Keramikermuseum. Erichsens Gård er Bornholms By og Havemuseum. Bornholms Museum viser en arkeologisk samling med 2000 gullgubber, kirkeinventar, bornholmerur og mye annet. Kulturhistorisk Museum er et lokalhistorisk museum som viser en arkeologisk utstilling. Skt. Nikolaikirken, der kapellet ble bygget til de sjøfarendes helgen Skt. Nikolai, stammer fra det 13. århundre. NaturBornholm i Åkirkeby forteller historien om Bornholms natur - helt fra utspringet av glødende lava for mer enn 1 mrd. år siden (17 km). De 4 rundkirkene; Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker er vartegnet til Bornholm. Opplev de karakteristiske, hvitkalkede kirkene som er over 800 år gamle. Ved Knudsker (3 km øst for Rønne) kan dere oppleve de gamle Smørbygård-helleristningene.

Utfluktsmål

Bornholms Kunstmuseum ligger i en av de smukkeste eignene på øya (tett på de enestående Helligdomsklipper). Her finnes det verker av kjente bornholmske malere og temautstillinger med kunst, design og kunsthåndverk (19 km). Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250 som reiser seg på en steil klippeknoll på den nordlige spissen til Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og sannelig verdt et besøk (22 km). Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, der malerens liv føres videre i hans eget hjem (26 km). Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk opplevelsessenter ved Østerlars Rundkirke. Her får dere et inntrykk av bondelivet i perioden 1350-1450. Sentret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, hus, vannmøller og befestet vollsted (24 km). JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbruk som nå er en populær natur- og fornøyelsespark med en enestående blomsterprakt og utallige attraksjoner (29 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Rønne

Søk feriehus
 
  •  

   Rønne Feriehus, Rønne

   6 Omtaler


    

   Soveplasser: 5   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   250 m till vann
   Reg. nr.: 95-0028

    
   1 uke fra NOK 14344,-
    
  • Inklusiv sluttrengjøring
    

   Rønne Feriehus, Rønne

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : no   •   400 m till vann
   Reg. nr.: 95-0026

    
   1 uke fra NOK 8197,-
    
  •  

   Rønne Feriehus i by, Rønne

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 2
   Husdyr tillatt : no   •   200 m till vann
   Reg. nr.: 95-0027

    
   1 uke fra NOK 6270,-
    
  •  

   Rønne Feriehus på landet, Rønne

    

   Soveplasser: 6   •   Soverom: 3
   Husdyr tillatt : 2   •   8500 m till vann
   Reg. nr.: 95-0257

    
   1 uke fra NOK 7090,-
    
  •  

   Rønne Ferieleilighet, Rønne

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 95-0031

    
   1 uke fra NOK 4540,-
    
  •  

   Rønne Ferieleilighet, Rønne

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 95-0029

    
   1 uke fra NOK 4540,-
    
  •  

   Rønne Ferieleilighet, Rønne

    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 95-0030

    
   1 uke fra NOK 4540,-
    
  •  

   Rønne Ferieleilighet, Rønne

   2 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 95-0033

    
   1 uke fra NOK 4334,-
    
  •  

   Rønne Ferieleilighet, Rønne

   3 Omtaler


    

   Soveplasser: 4   •   Soverom: 1
   Husdyr tillatt : no   •   150 m till vann
   Reg. nr.: 95-0032

    
   1 uke fra NOK 4540,-