Lei feriehus i Knudsker - Book her

Feriehus i Knudsker, Bornholm, Danmark til utleining!

Den lille landsbyen Knudsker 3 km ligger bak Bornholms største by, kjøpstaden Rønne, i grønne omgivelser.

 

Gjestevurderinger fra Knudsker

 
 

gjester har gitt Knudsker en gjennomsnittlig vurdering på 0,00 av 5 stjerner.

 

Eign

Knudsker ligger i deilige, rolige og naturskjønne omgivelser, like ved Rønne Golf Klubs bane. Knudsker ligger bare noen få km øst for Rønne, der De bl.a. finner butikker, spisesteder, kulturelle severdigheter, aktivitetsmuligheter, lystbåthavn, jollehavn og badestrand.

 

Strande

Den deilige Antoinette Strand ligger ut for det nordlige Rønne. Den lange og brede sandstranden har dypt vann og dels sand-, dels steinbunn. Fra denne vestvendte stranden har De mulighet for å oppleve den enestående solnedgangen over Østersøen. Galløkken Strand ligger rett syd for Rønne. Her er det sandstrand med sandbunn de første 10-15 m, deretter er det steinbunn. Det er steil adgang til stranden fra p-pladsen. De brede, fine og hvite sandstranden finner De ved Balka og Dueodde, ca. 30 km vekk. Strandene har lavt, klart vann og sandbunn, og er derfor veldig barnevennlige.

Natur

Knudsker er omgitt av en deilig, rolig og landlig natur. Midt på Bornholm ligger en av landets vakreste skoger, Almindingen. Forskjellige merkede ruter fører gjennom skogen, der De kan oppleve den 162 meter høje bakken, Rytterknægten, vakre skogsjøer og øyens største sprekkedal. Huler, grotter og forrevne klippeformasjoner ute i vannet skaper dramatiske senerier ved Helligdomsklipperne i nærheten av Gudhjem (21 km). På den nordlige del av øyen, ved det fantastiske naturområdet Hammerknuden, kan De fort bli betatt av de flotte klippekystene, sprekkedaler, vannfall og klippehuler (25 km). Paradisbakkerne ved Nexø er et kupert klippelandskap med et utall av vandreruter. Opplev sprekkedaler, høylyngmyrer, vandreblokker og spesiel vegetasjon her (28 km).

Aktiviteter

Det er gode fiskemuligheter langs hele kysten og i Bornholms mange Put & Take fiskesjøene. Golfspillere har mulighet for å prøve 3 baner på øyen. Bornholms Golf Klub i Rønne ligger like ved Knudsker, men også Nexø Golf Klub og Nordbornholms Golf Klub kan anbefales. De mange merkede sykkel-, ride- og vandrestier på øyen gir gode muligheter for å oppleve det vakre og særpregede naturlandskapet på tett hold.

Severdigheter

Ved Knudsker kan De oppleve de gamle Smørbygård-helleristninger. Knudsker Kirke inneholder en del interessant interiører. Ta en tur til Rønne og opplev bl.a. den hyggelige atmosfæren i lystbåthavnen, jollehavnen og i den gamle bydelen. Byen kan desuten by på museer, bowlinghall, svømmehall, gode shoppemuligheter og restauranter. Hjorts Fabrik er Bornholms Keramikermuseum. Erichsens Gård er Bornholms By- og Havemuseum. Bornholms Museum viser en arkeologisk samling med 2000 gullgubber, kirkeinventar, bornholmerur o.m.a. NaturBornholm i Åkirkeby forteller historien om Bornholms natur - fra utspringet i den glødende lavaen for mere enn 1 mia. år siden (14 km). De 4 rundkirkene; Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker er Bornholms vartegn. Opplev de karakteristiske, hvitkalkede kirkene, som er over 800 år gamle.

Utfluktsmål

Bornholms Kunstmuseum ligger i et av øyens flotteste områder (like ved de enestående Helligdomsklipper). Her finnes verker av kjente bornholmske malere og temautstillinger med kunst, design og kunsthåndverk (21 km). Hammershus er en imponerende gammel borg fra ca. år 1250, som hever seg på en steil klippeknoll på nordspissen av Bornholm. Hammershus er Nordeuropas største borgruin og virkelig verdt et besøk (25 km). Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, hvor malerens liv føres videre i hans eget hjem (25 km). Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk opplevelsessenter ved Østerlars Rundkirke. Her får De et inntrykk av bondelivet i perioden 1350-1450. Sentret er et levende middelaldermiljø med mennesker, dyr, hus, vannmøller og befestet vollsted. JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbruk, som nå er en populær natur- og fornøyelsespark med en enestående blomsterprakt og tallrike attraksjoner (27 km).

 

Forfatteren:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Feriehus i Knudsker

Søk feriehus